| TPULion a întrebat:

Salutare, am mai multe nelamuriri legate de notele de subsol, avand in vedere redactarea unei licente, as prefera in mod deosebit sa imi raspunda oameni care au avut de aface cu asa ceva sau cunosc subiectul.

In cazul in care intr-o pagina am sintetizat 3 carti, cum trec autorii in nota de subsol, trec toate cartile dupa o nota? Ceea ce vreau sa spun, ca sa fiu mai explicit, este ca pentru a scrie o pagina m-am folosit de 3 articole stiintifice, insa informatiile de acolo au fost combinate, nu spuse pe rand.

1 răspuns:
| mastadont a răspuns:

De fiecare dată când citezi dintr-o sursă trebuie să faci o notă de subsol. Dacă sursa este citată de mai multe ori te poți referi la ea doar cu idem, ibidem, etc. Modalitatea în care citezi sursa poate fi diferită de la facultate la facultate, cel mai bine e să-ți întrebi coordonatorul. La mine la facultate se folosea modelul MLA, însă e posibil să se folosească și modelul Harward, sau chiar APA.
După ce afli modelul de a cita bibliografia cauți pe google și găsești imediat cum trebuie să arate. Ca exemplu, aici ai un ghid pentru stilul MLA: https://owl.purdue.edu/......guide.html