| Vali215 a întrebat:

Cum vi se pare facultatea de turism? Aș dori să știu avantajele și dezavantajele acestei facultati. Am aproape 20 de ani și încă nu m-am hotărât la ce facultate să merg. M-am angajat după ce am terminat liceul, dar îmi doresc să fac și o facultate. Nu vreau să merg undeva unde nu m-ar atrage, treaba este că nu prea știu ce mă atrage. Sau dați-mi exemple de facultăți unde vi s-a părut vouă interesante. Detaliați, vă rog.
Nu-mi spuneți că fiecare om are o părere diferită, pentru că știu. Vreau doar cât mai multe păreri.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu are importanta ce facultati ni se par noua interesante, ca nu noi vom muncii in locul tau.
Ar trebuii sa fii capabil sa-ti alegi facultatea, in functie de profesia pe care te-ai vedea practicand-o, pentru urmatorii 40 de ani si nu te ajuta cu nimic alegerile noastre, dimpotriva, te vor perturba mai mult si ai toate sansele sa alegi ceva care in final nu-ti va place deloc sa profesezi.

| saresipiper a răspuns:

Ce ai lucrat, in ce domeniu?

| Vali215 explică (pentru saresipiper):

Lucrez ca și necalificat într-o fabrică de inox. Mi-au spus că o să mă califice în câteva luni dar se pare că sunt niște mincinoși. Sunt cunoscuți pentru lipsa lor de seriozitate.

| saresipiper a răspuns (pentru Vali215):

Ca facultate, depinde de profilul care-ti place..umanist sau real..sa te gandesti si in ce domeniu ti-ar placea sa lucrezi, astfel ca facultatea sa vina in completarea calificarii tale, sa nu patesti ca la fabrica asta.
Un alt sfat, sa nu alegi facultati care suna pretentios, de obicei in cazul lor si job-ul se "cumpără"

| Vali215 explică (pentru saresipiper):

Chiar nu mă interesează de calificarea pe care o să mi-o ofere, nu cred că o să mai lucrez în domeniul acesta vreodată. Am făcut-o doar pentru a câștiga bani.