|

Tu știi ce să faci în viață nu? Cum ți-ai dat seama? Mai e cineva ca mine care nu știe ce **** sa facă în viață?

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Usor, cand ai bani te gandesti sa ai o locuinta si o masina buna apoi sa iti faci de cap cu ei.

| a răspuns:

Iti zic pe scurt povestea mea, poate vei fi curios si vei incerca si varianta asta. Eram si eu la fel ca tine si ca multi altii, un om trist, depresiv, nestiind unde ma duc de unde vin...ma luasem cu bautura, discoteci, femei, totul era o placere, dar mai mult, placerile astea au fost doar niste amagiri, care au dus mai tarziu la boala. Iar pri boala asta eu ma simteam atat de neputincios incat mi-am dat seama ca nimeni nu ma poate ajuta, doar cineva Divin si mai presus de lume, asa ca in neputinta mea m-am rugat la Creatorul lumii si pamantului si am simtit o asa pace incat am stiut ca Dumnezeu exista. Si am luat-o pe calea lui, cu mari osteneli m-am lasat de bautura, curvie, depresie, onanie, dar cu timpul gandurile mele s-au curatit, am inceput sa imi schimb gandirea, sa fiu mai pozitiv, sa am nadezde si incredere, usor usor mi-am schimbat mintea catre lucruri bune. Fac lucruri bune pentru ca astea imi aduc fericirea, incerc sa ajut pentru ca asta este scopul nostru ca oameni in viata, toate placerile si tot ce iubesti material e desertaciune. Uite-te in interiorul tau, curata-ti toate gandurile urate si nocive si ai sa vezi o alta lume, una plina de bucurie, dar necesita osteneala sa te deprinzi de cele rele din inima ta. Fii bun si cu cei rai. Eu mi-am spus opinia, alegerea este a ta, nu vreau sa te oblig, daca esti curios, cerceteaza. Dumnezeu sa te binecuvinteze!

| a răspuns:

Pai si aia care stiu ce sa faca in viata n-au stiut ce sa faca la un moment dat. Tu stii ce vrei de la viata, asa ca fa-ti planul in functie de asta.

| explică (pentru Sn4k3):

Am niște dorințe de a face anumite lucruri dar mă lovesc de unele piedici

| a răspuns (pentru Robert160):

Daca e important pentru tine, rezolva-le. N-ai ce face altceva.

| a răspuns:

Pai am stiut de mica ca trebuie sa fac ceva cu viata mea.Si raspunsul a venit singur, in subconstient, nu m-am gandit prea mult.Am fost curioasa si pasionata la acea vreme de un domeniu si aceasta pasiune a ramas pana in prezent. Eu zic sa incerci cat mai multe lucruri, sa citesti, sa faci lucruri practice ca sa vezi ce te pasioneaza si vei afla ce vei face cu viata ta.Nu te gandi din start la viitor, gandeste-te la prezent si cum poti proiecta o pasiune din prezent in viitor.Fii hotarat si disciplinat si ti se va aseza viata.Succes! happy

| a răspuns:

Doar pune-ti aceasta intrebare cand esti singur in camera, doar tu cu tine, si vei primi singur raspunsul. Poate ai pasiuni din copilarie pe care acum nu ti le mai amintesti, etc. Incearca ceva care se cauta acum, ceva care se leaga de sanatate, de intretinerea sanatatii(instructor de fitness, nutritionist, prof de sport, etc)