Poate-i mai bine sa se anunte Protectia Copilului in acest caz, tu fiind condusa direct intr-un camin pentru copii, unde vei sta pana la 18 ani, sub protectia stricta a statului, avand totul asigurat: casa, masa, caiete, rechizite, haine, mersul la scoala si supraveghere la teme, pana termini liceul si implinesti 18 ani.
Cautati un gagiu sa te sponsorizeze pana faci 18 ani apoi maritate si fa-ti o familie
Cautati un iubit care sa te intretina pana faci 19 ani apoi maritate fa-ti o familie si uita de mama ta
In primul rand vii cu jumătăți de adevăr. Ți-am citit celelalte răspunsuri/întrebări. Ai ajuns în situația de a sta la bunici din cauza propriilor greșeli. De asemenea este extrem de vizibil modul tau de a da vina pe alții pentru orice situație care nu îți place. Cum nu îți place/convine ceva, cum arunci vina asupra altora. Tu "trebuie sa înduri greșelile lor"? Asta este o atitudine aroganta de om care consideră că are toate drepturile să facă ce și cum vrea. Mama ta abia a plecat în Spania. De ajutat probabil că va trimite bani bunicii nu ție ca să-i faci praf la 14 ani. Și părinții care pleacă, o fac pentru copii. In Ro daca vrei casa și mașină nu-ți ajunge viața cu un salar mediu sa le faci. În străinătate poți strânge mult mai repede. Părinții se stresează că nu le ajung banii de una alta și, unii decid sa apuce calea străinătății. Nu le este ușor deloc și fac eforturi considerabile. Tu vezi toate lucrurile negativ și pe toți împotriva ta, căutând ca minora oameni care sa îți valideze acțiunile și ideile pe TPU. In loc sa îți vezi de școală și familie.
Si apropo de "sa înduri tu greșelile părinților tăi"... Probabil că singura lor greșeală a fost sa aducă pe lume un copil ingrat.
Sunt atitudini copilărești, de unde poate ea să gândească la 14 așa logica daca nu a fost învățată astfel, ea știe doar că are nevoie de afecțiune și să fie băgată în seamă. Poate ai dreptate dar unii efectiv nu pot sa ia de adevăr când cineva le spune astfel, ei o iau tot că o cearta
Recunosc ca nu am fost cuminte, da orice copil mai face greşeli dar nimeni nu a primit o pedeapsa atat de aspră. Pe mine ma abandonat mama si m-a lasat la bunici fara niciun ban, eu o duc greu aici
stam intr-o singura camera 4 persoane si nu pot nici sa învãt pentru scoalã şi ma enervez foarte uşor.Asta inseamna ca dumnezeu mi-a dat o lecție pentru ca am pacatuit? De ce trebuie să îndur greşelile parintilor mei? Nu înteleg
Asta este adevărul : adulții au mult mai multe păcate și duhuri necurate, adică chiar nu sunt mai înțelepți decât tine...tu fiind micuța încă este mai sensibila și mai buna, ocroteste-te singura, ai o cruce care îți vine chiar din pricina familiei. Învața ceva sau găsește o cale încat sa ajungi singura să te descurci cinstit și să rămâi un om bun și sensibil, să nu suferi prea mult din partea altor tai și să te manii și certi că te poți îmbolnăvi și poți să ajungi sa ii judeci pe toți din jur și să nu fii mulțumită de nimic, dar poate că nu, poate că vei găsi o cale să evoluezi și să ieși la lumină, să poți să îți PASTREZI SAU GASESTI PACEA SUFLETEASCA
Ce stat esuat este Romania, Cand vine vorba de a ajuta persoanele vulnerabile. Ai incercat sa ceri ajutor din partea scoli/profesorilor pentru carti rechizite?
Te sfătuiesc să îți cauți un preot, un duhovnic căruia sa ii spui ce ai pe suflet și să îți dea povețe și sfaturi cum sa reziști, ce să citești, cum sa urmezi calea cea mai buna! Astfel, Dumnezeu face minuni în viața oamenilor
Intereseaza-te de burse sociale, ceva de genu asta.
in ce oras locuiti?
si poate vorbeste cu cineva din familie, si fii tu mai flexibilia si poate ajunge sa te inteleaga cineva din rude.
si pe la 16-18 ani poate poti sa iti gasesti un job part time, ceva, si apoi te vei descurca.
sufletdeing3r întreabă:
Anonimaaaxgar întreabă: