| deea123 a întrebat:

Am stat cu un baiat aproape 2 ani si ne-am despartit. a fost frumos o perioada dar acum a inceput sa ma injure sa vb urat...am acceptat cu toate ca nu ar fi trebuit dar pana la urma s-a terminat acu 2 luni...acu 2 saptamana mi-a dat mesaj si a zis ca nu m-a uitat cu toate ca a incercat. dar am mai aflat ca a trecut un pic si pe al fosta...eu vreau sa il uit...sunt convinsa ca nu ma merita. dar ce pot face sa nu ma mai gandesc la el? am incercat sa stau si cu altcineva dar nu am putut...va rog sfatuiti-ma:*

10 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

E foarte greu la inceput dar in timp se poate. Niciodata nu uiti, nu trebuie sa vrei asta. Important e sa stii sa te uiti in trecut la ce a fost frumos si sa vrei asta si mai departe. Daca stii ca nu mai poate fi asta, e in zadar sa vrei o impacare. Cu timpul o sa stii sa te bucuri ca a fost, nu ca s-a terminat. Asta te ajuta pentru urmatoarea relatie, mai ales ca ati fost impreuna 2 ani. Nu il cauta si daca o face el incearca sa eviti intalnirile si in conversatii fii rece si scurta in exprimare. Important e sa realizezi ca nicidecum nu a fost o relatie perfecta si ca de data asta vrei mai mult. Trebuie sa realizezi ca nu era el baiatul perfect si acesta poate sa te astepte. Din acest motiv trebuie sa treci peste acest soc mai repede. Sunt multi baieti draguti care ar putea fi ai tai. Important e sa lasi o pauza de timp ca sa te obisnuiesti cu ideea, ocupa din timp cu un hobby, iesi cu prietenii mai des. O sa vezi ca totul trece. Cand iubesti nu vei uita niciodata. Insa cu timpul inveti sa te bucuri pentru ce a fost dar sa vrei o alta experienta. Trebuie sa cunosti si alti baieti, incepi sa flirtezi si sa te distrezi. Atunci cand vei face asta si nu te vei simti falsa esti pregatita pentru o noua relatie.

| anad a răspuns:

Cand te gandesti la el, in loc sa-ti amintesti momentele bune, fa un efort si aminteste-ti jignirile, injuraturile, comportamentul urat si sigur incet, incet o sa-ti treaca dorul! Trebuie si sa-ti gasesti un alt cerc de prieteni, sa ai si alte preocupari, alte momente de bucurie pentru a nu-ti mai aminti asa des de cele trecute!

| thealchemist a răspuns:

Ar trebui sa eviti orice contact cu el, si in timp ai sa-l uiti. nu e vorba de a incerca sa fii cu altcineva, de a face o comparatie, daca merge sau nu, problema e ca el nu era bun pentru tine. e o greseala sa fii cu cineva ca sa uiti un ex. cum e si normal, nu ar merge, ceea ce iti poate crea o imagine gresita despre fostul iubit, ca nu poate fi inlocuit, sau ca e mai bun decit e cu adevarat. adevarul e ca daca nu te-a respectat in trecut nu te-ar respecta nici in viitor, iar asta inseamna ca nu te iubeste. nu are importanta ca a trecut pe la fosta lui prietena, doar ca nu te iubeste pe tine. ca nu te-a uitat si se mai gindeste la tine e normal, ii lipseste cineva care sa-l suporte si sa-i accepte comportamentul, nu inseamna ca tine la tine.

| psihox a răspuns:

Iti da mama ta vreun sfat ce sa faci cu prietenul tau? Sau tu hotarasti? Un test pentru amandoi sa vezi daca sunteti compatibili.
roga-l pe un prieten de-al lui sau pe parintii fiecaruia sa va cronometreze la spalatul si curatirea unei masini. Timpul fiecaruia.

| cornel a răspuns:

Nu ii mai da atentie. fate ca ploua.ca nu iti pasa se el daca te mai suna. dar daca el a fost si pe la alta.inseamna ca nu te-a iubithappy

incearca sa nu te mai gandesti la elhappy

| victorrdg a răspuns:

Incearca sa nu ai mai raspunzi la telefon si sa nu mai iei contact cu ce iti aduce aminte de el.SIncer relatzia nu mai are rost pentru ca va merge din rau in mai rau(proprie experientabig grin)Si incearca sa iesi, sa te distrezitongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tarastete la picioarele lui si cerei iertare pentru injuraturile ce ti le-a oferit si pentru jigniri.va avea grija sa-si faca incaltarile cu tine si sa stearga cu tine pe jos.fiindca el poate si tu vrei.succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ii mai da atentie draga mea.Si eu la fel ma petit si crede-ma ca nu merita sa plengi pentru el.:-)

| vioery a răspuns:

Bineinteles ca il uiti greu daca l-ai iubit, incearca sa iesi si exteriorizeaza-te in fata prietenelor. Si sa vezi ca daca discuti te vei simti mult mai bine.Bataia nu e rupta din rai.Pacat ca ai acceptat sa mai stai cu el.Asa a patit si sora mea, dar acum are un nou iubit si nici vorba de ex-ul.

| evalara a răspuns:

Am patit si eu la fel.eu i am cunoscut o fosta iubita si daca nu o cunosteam mi ar fi fost mult mai greu sa imi dau seama ca e un nesimtit/egois si mult mai greu sa il uit.la fe facea si el, ma suna dupa un timp si zicea ca el numai pe mine ma vrea, ca ii e dor de mine, ca totul va fi bine bla bla bla...toate sunt vrajeli.sa nu il crezi.nu te a iubit si nu te iubeste(stiu ca e foarte trist si doare ingrozitor dar asta e realitatea). cred ca poate fi foarte convingator dar nu e adevarat nimic.si chiar nu te merita.nu poti sa fi cu altul pentru ca nu l ai cunoscut pe the one.va veni si el si va veni si ziua ta.pana atunci scapa de ala ca nu merita nici o lacrima de la tine.ai grija