| DenisaNicoletaG a întrebat:

Băieții din ziua de azi sunt atrași numai de aspectul fizic al unei fete?

98 răspunsuri:
| Algo098 a răspuns:

Dintotdeauna asa a fost si asa va ramane - aspectul fizic e foarte important. Nu poti fi atras usor de o tipa de 1.60m inaltime /150kg sau de o tipa ok la corp, dar cu o față strambă. Relatia cu o fata are in primul rand legatura cu atractia sexuala. Daca fata arata bine, dar nu e ok din punct de vedere intelectual, tot nu merge. Deci ca sa fii atractiv(ă) trebuie sa le ai pe toate, sau macar cate putin din fiecare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Ai pus mana pe un vagin in viata ta?

| DenisaNicoletaG explică (pentru anonim_4396):

Nu ma lua pe mine cu astea, eu am pus o întrebare, voiam sa știu părerile voastre, sa vad fiecare ce are de spus, dacă întrebarea nu e demna de tine, atunci înțeleg comentariul urâcios.

| DenisaNicoletaG explică (pentru Pricope_Marius_1997):

Eu nu am pus întrebarea asta pentru ca mi-ar fi frica ca nu-mi găsesc dragostea în viata, am pus întrebarea ca sa vad și părerile celorlalți, sa-mi fac o idee de ce credeți voi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Uite, acum m-ai convins, ești și proastă și urâtă.
dacă nu erai urâtă - nu puneai întrebarea asta.
dacă erai urâtă, dar nu erai proastă - nu ajungeai să pui întrebarea asta.
tipe care arată bine vrem toți.
tipe care arată mai modest dar nu-s proaste, suntem care vrem și din astea.
dar proaste și urâte nu vrem niciunu

Nu-mi trebuie 100, am nevoie de unul singur care sa ma iubească.

Din câte spui tu, pentru tine contează banii.

Cum sa nu...

Doamne ferește! laughing

| DenisaNicoletaG explică (pentru ROB3RT89):

Mai, eu ma refeream dacă aspectul fizic e cel mai important, dacă numai el contează, ca e normal sa te atragă o persoana, ca nu stai cu ea din mila. happy

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Desigur ca conteaza banii este exact ce am spus mai devreme bine ca in legatura cu fizicul daca arata bine s-au nu eu pot sa fac un compromis si sa stau cu respectiva persoana pana da coltu important e sa castig si eu ceva adica sa imi ramana si mie o parte din cascaval desigur https://www.youtube.com/watch?v=wcinzmfZeCc

Draguta eu tot asa te-am intrebat o data ce varsta ai si tu nu mi-ai raspuns. Deci daca nu te superi poti sa imi spui ce varsta ai? https://www.youtube.com/watch?v=wcinzmfZeCc

| girada79 a răspuns:

Accept orice fată pentru că eu sunt problema. Sunt în scaun cu rotile și nu sunt acceptat.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine inteles ca doar eu sunt taicatu ai uitat https://www.youtube.com/watch?v=wcinzmfZeCc

| Bogdan70001 a răspuns:

Poate invers

Fetele sunt mai mult atrase dupa aspectul fizic al unui baiat

| DenisaNicoletaG explică (pentru anonim_4396):

Nu stau sa ma contrazic cu tine, întrebarea nu avea legătură cu mine, dar mna, dacă tu zici ca sunt urata asa o fi. Ramai cu părerea ta...

Am 17 ani...

| DenisaNicoletaG explică (pentru girada79):

Îmi pare rău!

Ok, atunci iti spun si eu am 22 de ani si 6 luni.

| Frank51 a răspuns:

Evident. Doar asta conteaza. Nu stiai? aaa stai, daca esti cea din poza am inteles.

| Emazio a răspuns:

Nu, dar conteaza amandoua ca sa fie atractie intre parteneri, daca nu este oarecum o egalitate de aspect in perceptia amandurora e destul de dificil. Daca esti cu cineva si incepi sa ii iubesti persoana, aspectul devine din ce in ce mai frumos si ajungi sa te indragosteti de acea persoana cu din orice aspect.
Dar sunt fetele din ziua de azi atrase doar de situatia materiala?
Cred ca intrebarile astea mereu au fost puse, mai ales acum cu schimbarile sociale, sunt barbatii atrasi doar de aspect, sunt femeile atrase doar de bani?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ei a pus pe dracu, a vazut si el pe internet, si ca sa il citez,
"hahahahaha" :/
daca la 22 de ani si 6 luni face glume si vorbeste asa, sigur l-a scapat ma-sa in cap cand era mic, si a ramas cu ceva retard, asa ca trebuie sa ii mai scazi vreo 12 ani, ca sa ajungi la adevaratul lui nivel psihic, dupa cum tasteaza si vorbeste laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Alea urate de la mine din clasa, acu nspe mii de ani cand ma duceam la scoala, invatau cel mai bine, sa stii happy
Nu prea erau proaste.
Si nu erau nici urate, dar proveneau din familii mai dezorganizate si cu mai putini bani, si nu se aranjau ele.
Si cum nimeni nu socializa cu ele, nu vorbeau cu nimeni.
Nici macar intre ele happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Un adult, se poate da intotdeauna copil, pentru ca el a fost la varsta aia.
Dar un copil sa se dea adult, mai greu.
Zici ca ai 22 de ani si vorbesti ca un copil de 10 happy
Pentru ca asa iti imaginezi tu ca vorbeste un om de 22 de ani sau nu imi dai seama laughing

| ROB3RT89 a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Dar nici dor pentru aspectul fizic daca restul lasa de dorit, trebuie sa fie un echilibru!

| DenisaNicoletaG explică (pentru Frank51):

Adica?

| DenisaNicoletaG explică (pentru ROB3RT89):

Da, trebuie echilibru...

| Frank51 a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Esti frustrata ca nu arati foarte bine din punct de vedere fizic, dar majoritatea oamenilor sunt asa. De ce altceva sa intrebi despre asta.

| DenisaNicoletaG explică (pentru Frank51):

Nu arat bine fizic, ai dreptate! Wtf!

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Auzi draga am o rugaminte la tine poti sa raspunzi la aceasta intrebare te rog eu mult https://www.tpu.ro/......r-eu-cu_1/