anonim_4396
| Anonim întreabă:

Bine v-am gasit dragi TPU. Va spuneam zilele trecute ca ma aflu la matusa mea Suzi, care mai toata viata a fost germofoba, dar de cand cu pandemia s-a intrecut pe ea. Si anume la intrarea in casa dai intr-un hol in care a fost amenajat un "tunel" din folie PVC (sau cum s-o numi) care da in sufragerie. Aici sufrageria e impartita in 4, tot cu folie: o parte pentru dezechipare, o parte unde las tot ce bag in casa gen alimente, o parte unde imi pulverizez dezinfectant pe corp si o parte unde ma imbrac de casa. Sotul ei i-a procurat echipamentul de la spitalul unde lucra, ca sa scape de gura ei.
Ea spune ca si-a transformat casa intr-un mediu steril, ca e inamicul #1 al virusului.

Problema e ca eu de ieri ma confrunt cu o raceala si cu insistentele tusicai de a ma duce sa-mi fac testul covid. In urma cu vreo 2 zile am facut curent in casa ca a fost super torid climatul, ba chiar am stat dezbracata la mine in camera, ca am camera mea cu balcon. Acum prezint febra, dureri de cap, oboseala, stare generala rea. Ea nu, ca nu-i raceala, ca am luat virusul de la o terasa unde am fost cu niste prieteni si i l-am bagat in casa.

Nu ma mai lasa sa ies din camera, mi-a adus un frigider sa-l tin aici ca sa am mancare... Eu sunt chiar sechestrata. Mi-a pus la usa un combinezon, cica sa-l imbrac si sa merg sa ma testez, ca altfel nu ma lasa sa ies. Eu nu ma duc bineinteles, ca nu vreau sa iau ceva de acolo, sa ma intorc mai rau decat sunt. Mi-e teama sa nu cheama sa ma salte, sa ma ia cu izoleta din casa. sad Eu cum fac sa supravietuiesc? De raceala scap dar de tusica?

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Ma tem ca, in anturajul unor asemenea persoane, tot restul vietii vei fi sechestrata daca stranuti, tusesti sau ai orice alt semn de raceala (adica posibil de mai multe ori in fiecare an).

Ai o singura sansa: sa ocolesti asemenea persoane, anturaje.

| Flavianadx a răspuns (pentru Bula):

Eh tusica tine mult la mine, e un om bun dar are idei fixe...

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu poți scăpa de paranoia ei, care este un virus informatic. Învață să trăiești cu ea.

| Flavianadx a răspuns (pentru sadrian46):

Incerc sa o hackuiesc ca sa-mi dea drumu. Chiar ma tem sa nu ma duca cu forta la spital sad

| sadrian46 a răspuns (pentru Flavianadx):

Nu te poate duce cu forța.

| badriel a răspuns:

Nu cred ca ai ce-i face daca mai toata viata a fost asa, dar daca tot vrei sa faci ceva incearca sa-i explici cu frumosu ceea ce vrei sa insinuezi, iar daca nu merge atunci incearca cu uratu)) adica nici chiar asa insa incearca sa exagerezi pentru ca si ea exagereaza asa ca presupun ca intelege mai bine daca faci exact ce face si ea, adica exagerezi
nu stiu insa sper sa fie totul ok, succes