| SellyStefy00 a întrebat:

Am o intrebare si e urgent. Ce inseamna daca visezi un om mort in viata reala [de ex. unul dintre parinti], dar in vis el traieste si iti spune sa arunci ceva din casa [de ex. un copac cu flori artificial;;]?

Mai exact: Mama mea l-a visat pe bunicul meu viu [tinand cont ca el a murit acum 8 ani], era in casa sa si dadea cu piciorul intr-un copac artificial cu flori si spunea sa aruncam florea asta din casa. Atunci cand traia bunicul, floarea nu era in casa, bunica a primit-o acum 2-3 ani. Nu stim daca sa aruncam floarea sau nu... va rog sa imi spuneti ce sa fac. Nu ne prea pricepem la vise, dar bunica nu vrea sa arunce floare si nu stim ce sa facem... Ajutor!

5 răspunsuri:
| costis a răspuns:

N-o aruncati. Floarea simbolizeaza ceva. O frumusete falsa, o bucurie falsa. Cea mai mare bucurie falsa vine din mass media. In cazul bunicii poate ar trebui sa dea cu piciorul in... telenovele. sau showuri gen maruta.

| Lioname a răspuns:

Ce fel de flori artificiale? De ex:trandafiri japonezi? Probabil ca bunicul incearca sa spuna mamei tale ca este prea cheltuitoare si risipeste banii aiurea in loc sa cumpere ce ar trebui neaparat nevoie:ex.lucruri strict necesare, etc... Poate ca bunicului doreste sa aiba multe flori la mormantul lui! Bafta!

| NoName0x0 a răspuns:

Buna! Visele sunt interpretate in diferite moduri, cum observi si mai jos. Dar nu arunca floarea! Poate ca vrea sa transmita ceva bun prin floarea aceea fiindca ma gandesc ca daca ar fi avut ceva cu prezenta florii, l.ar fi visat bunica fiindca este a ei, deci ea ar avea dreptul, ca sa zic asa sa o arunce. Lasa totul asa si vezi daca visul cu floarea distrusa persista!

| TheTriangleΔ a răspuns:

Pai, in cazul mamei tale, ea si.a visat tatal. Tatal mort in vise sugereaza sansa de reusita in toate, fara probleme. Florile artificiale in vise sunt un semn ca te vei afla intr-o situatie presanta si vei actiona impotriva principiilor tale.
Eu cred ca visul ar putea fi un semn bun, si nu cred ca are legatura cu floarea respectiva.

| DKFEVER a răspuns:

Inseamna ca ii duci dorul si te gandesti la el, simpla dorinta de al avea iar iti produce genul acesta de vise happy