|

Buna! Deci nu mai suport, mama mea e divortata si tatal meu sta la cateva sute de km, 500 si mama mi-a spus in urma cu cateva zile ca e intr-o relatie cu un vecin iar vecinul este UN PROFESOR de al meu de la scoala. Deci mi-a picat fata efectiv, in urma cu cativa ani totul era bine si frumos, mai exact tata era politist de frontiera, mama statea acasa cu mine acum in prezent am 14 ani si nu mai suport. Am fost plecat cu niste prieteni de ai mei intr-un oras mai mare si m-am intors acasa mai devreme decat se gandea. Deschid usa si doar il vad pe profesorul meu, deci nu mai suport efectiv de nervi. Treaba e ca profesorul e mai in varsta cu 5 ani decat mama mea, deci nu mai rezist si nu vreau raspunsuri cu ACUM O SA AI NOTE MARI LA SCOALA SI D-ASTEA deci nu mai rezist, simt ca ma fac de rusine. Vreau raspunsuri dau fundeeeeeeeeeee, ajutor!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da un pic ochii peste cap, fa un dus rece, si-ti trece!
Ai doar 14 ani, esti un copilas nimic care nu are putere de decizie in relatiile parintilor, nici macar in deciziile lui.
Pune mana si invata si vezi-ti de scoala, ca asta este singura ta obligatie si responsabilitate si lasa problemele oamenilor mari, sa le rezolve ei.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Mutate cu tactu sigur are salariu bun, important e sa fie bine ea nu te complica

| a răspuns:

Diferenta de varsta amintita este nesemnificativa la varsta lor. Probabil ca mama ta este o femeie inca tanara si este absolut logic sa-si refaca viata. Faptul ca actualul ei partener de viata intamplator este unul dintre profesorii de la scoala la care inveti nu are absolut nicio relevanta. Din cele relatate, nu reiese si nici nu se poate intelege care ar fi de fapt motivele tale de suparare ori cele de natura imorala, rusinoasa. In mod cert o discutie cat mai deschisa cu mama ta ar fi mai mult decat edificatoare si folositoare pentru tine pentru a intelege si probabil a accepta situatia existenta. Multa sanatatea!
.

| a răspuns:

Deci problema care e? Că mama ta e într-o relaţie sau că partenerul ei e profesorul tău?
A, şi întrebarea unde e?

| a răspuns (pentru J0B0MAT):

Vrea sa știe cum sa ii despartă. laughing
Sau o fi gelos pe profesor?!?

| a răspuns:

Acum ai cel mai bun exemplu despre cat de parsive sunt muierile (inclusiv maica-ta) si la ce situatii penibile te supun. Asta e natura feminina: sunt experte in a te baga in rahat aiurea, in a-ti strica imaginea si onoarea fara nici cel mai mic considerent. Si nu in ultimul rand maica-ta te expune unor barbati straini care pot sa te agreseze iar ea nu vede asta pentru ca este prea ocupata sa stea capra pentru diversi barbati straini. Imi imaginez indignarea de a da ochii cu profesorul ala care i-o trage mamei ta. Nu e placut. Asta sa fie o lectie pentru tine despre muieri in general. Muierile nu au conceptul de onoare, demnitate, le lipseste igiena mentala, comportamentala, cateodata si aia corporala, sunt ca niste roboti care fac totul pe autopilot si se lasa ghidate de oricine stie sa le manevreze butoanele si manetele de control. Astea-s muierile. Scapa de acolo cu prima ocazie cand faci 18 ani.

| a răspuns:

Ai nevoie de un profesor in casa, parerea mea.