In viata trebuie sa mai faci si sacrifici.gandeste-te ca mama ta a plecat in speranta ca va fi mai bine si ca tu sa ai tot ce ai nevoie.incearca sa iti distragi atentia de la mama ta si lipsa ei.incearca sa iti ocupi timpul:citeste o carte,uita-te la un film, invata pentru scoala, gasesteti un hobby incearca sa fi mereu ocupata
Buna! imi pare foarte rau.dar ea cred ca s-a dus acolo sa munceasca nu de drag! gandeste-te:nu treuie sa mai plang! nu.pentru ca mama este in spania si va veni la un moment dat si acasa.gata.nu mai plang!
Succes!
Da doar un an trebuie sa mai stau fara ea ca ne ia in spania la anul si vorbesc cu ea de 3 4 ori pe saptamana dar mi-e dor de ea mai ales ca ma plictisesc foarte mult seara si dimineata cand nu sunt la scoala. daca as avea ce face nu mas mai gandi asa de mult la ea...
Simplu:sun-o si spune-i ca ti-e dor de ea si ca nu mai ai rabdare pana la anul.ea o sa te linisteasca si probabil o sa iti spuna ca anul o sa treaca repede si ca vei fi langa ea!
Mult succes!
Eu nu am vazut-o de 2 ani si gandurile la certurile pe care le aveam darama tot dorul. Gandeste pozitiv:ea este bine, sanatoasa si in curand o sa o vezi.Nu te mai gandi la timp, iti promit eu ca o sa treaca.
Pentru tine e usor ca te certai cu ea dar eu cum ma impacam bine nu e
Crede-ma ca nu imi este usor.Este mama si...nu este langa mine, nici ea, nici tata dar dau dovada de maturitate si gandesc pozitiv.
Draga Noelia, stiu ca-ti este greu si sufletul plange in tine. Dar daca vei incerca sa vezi partea buna a lucrurilor poate vei accepta mai usor. Si ma refer aici la faptul ca mami traieste, o poti auzi oricand si in curand o sa o poti imbratisa cu drag. Pe cand cineva care a ramas orfan, durerea nu are alinare.
Fii optimista si pozitiva, totul va fi bine, nici ei nu-i este usor sa stea departe de cei dragi.
Fii puternica!
Buna.mama mea a fost plecata in afara...si timp de 10ani nu am mai vazut o.mi a fost foarte greu plangeam zi si noapte.dar cand a venit si am vazut ca este atat de rece, am zis ca nu a meritat atat de mult sa sufar. aveam doar13ani.asa ca fii tare. poate mama ta este altfel decat a mea.stai linistita ca totul va fi bine.
Buna! stiu prin ce treci.si tatal meu a fost plecat acum 2 ani in spania 7 luni si pana acum o luna a fost in belgia, de 5 luni.si mie mi-era foarte dor de el, vorbeam foarte des cu el la telefon.Totusi,am avut-o pe mama langa mine,adica ne aveam una pe cealalta si crede-ma,ei ii era mai greu ca mine,eu fiind plecata mai tot timpul la scoala in alt oras,nu veneam decat in week-end-uri acasa, mi-era foarte greu fara el, dar mereu ma gandeam ca mai e putin sh o s vina aksa,si fiecare zi trecea la fel
sper sa poti si u.
Incearca sa vorbesti cat mai des cu ea, asa poate nu iti mai vine sa plangi daca ii auzi vocea si gandeste`te ca mama ta este acolo sa munceasca sa aduca bani cum a spus si annete.Stiu cum e, e greu cand mama nu este copilul ei.Gandeste`te la ceva amuzant dintre tine si mama ta, o intamplare ceva care te face sa razi, distraza`te ca sa poti uita ma usor.Ea va veni acasa nu`ti face griji! Succes si nu mai fii asa sensibila
anonim_4396 întreabă: