| Diegopal16 a întrebat:

Bună seara, iubita mea vrea să vină la mine acasă din cauza părinților ei, pentru că nu sunt de acord cu noi și ei folosesc violență asupra ei, părinții mei sunt de acord cu toate, vreau doar să știu ce se poate întâmpla dacă mama ei merge la poliție. Eu am 16 ani, iar ea 13, mă puteți ajuta cu un răspuns vă rog?

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Hai sa redefinim termeni.
La 16 ani, fata aia nu poate fi iubita. Poate prietena amica colega. Zici ca parinti tai stiu si sunt de acord cu asta! Asta dooar tu stii daca e adevarat
Scurt si cuprinzatoor la intrebarea ta.Da, parintii ei pot merge la politie.In cel mai bun caz o vor lua acasa.
Cea ce se intampla la ea va trebui cercetat.In orice caz nu se va putea sa fie la tine acasa.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Fata are 13 anisori...iar el are 16 ani.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Violleta2022):

Stiu asta
Din pacate nu putem opri legaturile intre fete si baieti.din moment ce exista scoli mixte.Si la gradinite sunt fete si baieti si exista simtatii
Treaba e ca cuvantul,, iubit'' este folosit in mod abuziv inca de la gradinita.
Fetele de 13 ani se lauda cu iubitii lor...
Se pot creea legaturi frumoasa intre fete si baieti cu ativitati specifice varstei impreuna si cu ajutorul adultilor.
Nu putem tine copiii sub un clopoot de sticla pana ajung la varsta cand pot avea iubit, aceste relatii se creaza treptat si trec prin niste etape.
oricum in cazul prezentat aici doar parintii hotarasc ce si cum.

13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca tu esti mai mare de 3 ani ca fata, iar ea are doar 13 ani si ai facut si sex cu ea, atunci pregateste-te sa te muti TU, la puscarie (minim 3 ani)!

| darrio2007 a răspuns:

Minte de copii imaturi.
Ce parinti inconstienti ai de nu isi dau seama ca locul ei este la parinti, mai ales ca are doar 13 ani?
Exceptand violenta de care spui (daca este adevarat), parintii ei sunt mai cu capul pe umeri decat ai tai.
Si da, o poate lua cu Politia inapoi acasa.

| MarianWLF a răspuns:

Parintii tai nu au putere legala asupra ei sa o pastreze, clar ca e luata inapoi de parinti cu politia, in plus daca parintii tai incearca sa o tina cu forta risca si dosar penal, nu ai ce face.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Lasa o in pace, ea are 13 ani tu 16, ea trebuie sa stea cu parintii ei nu cu tine sa o violezi bolnav mintal ce esti retardat, meriti sa te bata parintii ei sa te trezeasca la realitate, nu are ce cauta fata la tine acasa, lasa o in pace daca nu vrei dosar penal si inchisoare, vezi-ti de scoala si de carte nu de fete, ai timp dupa varsta de 18 ani sa ai prietene, acum nu esti de asa ceva.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Fata are 13 ani, el are 16

| Violleta2022 a răspuns:

Serviciul social vine si ia fetita de la tine si posibil sa-ti aresteze tatal si sa faca puscarie, fiindca si tu si ea sunteti minori, iar ea este inca copil foarte mic, protejata strict de lege.
Cum ar putea parintii unui copila sde 13 anisori sa-si dea fata sa se destrabaleze si sa faca sex cu unul de 16 ani care-si bate joc de copila lor?

Ca mama, as face plangere la politie imediat, chiar as chema si televiziune, ca asa ceva nu-i normal sa corupi si sa violezi fetita oamenilor. Puscarie juvenila pentru tine si pentru parintii tai chiar, daca se dovedeste ca au aprticipat la isnelatarea fetitei si au furat-o ascunzand-o sub acoperisul lor.

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca parintii tai ar fi cu adevarat constienti si le-ar pasa asa mult ar chema protectia copilului si nu ar accepta sa ia parte la scenariul acesta al tau.Rezulta ca ai inventat totul?

Răspuns utilizator avertizat
| Anonimul151 a răspuns:

Cum sa meargă la tine acasă? Ea e minoră, tu ești minor. Nu puteți lua încă "decizii" atât de importante, încât sa se mute la tine.

E normal sa nu fie de acord cu "voi", având în vedere vârstele.

Normal ca dacă mama fetei va merge la politie o va putea lua acasă. Fiindcă e minoră. Ție nu ți se pare normal sa nu fie de acord cu "voi"?

Tu spui ca părinții tăi știu, dar asta doar tu știi dacă e așa. Aici poți spune ca știu dar de fapt sa minți.

Tu ai 16 ani, iar ea 13.

În loc de iubiți, puteți fi doar prieteni. Dar la 13 ani..., aia nu e relație.

Dacă vrei sa fii intr o relatie, care sa fie ok, și sa nu ai probleme poți sa fii cu cineva de vârsta ta.

| KovacsB a răspuns:

Alt cont alta intrebare ciudata.

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns:

Pai vere nu ti se pare logic =)? orice parinte normal la cap nu si-ar lasa fata de 13 ani cu unu de 16 ani, pentru ca tu la 16 ani deja ai chef de fufu, aia inca are 13 vere, 13 inca e o copila, las-o dracu in pace.