Pai ce vina are el daca ea vrea?! Ce, o tine cu forta? O obliga? Ea a ales, el e liber, are dreptul sa incerce, ce gandire ai si tu. Si indiferent ce face, daca cu tine acasa e f okey, nu afecteaza timp, da sex si se poarta bine ce treaba ai tu de alte treburi? Ca daca e multumita acasa NU se prea duce in alte parti cu una cu doua, si daca te-a luat pe iubire, evident.
Barbatii care isi tin din scurt nevestele e rau, ca ele fac mai rau, in general ea trebuie sa te iubeasca si sa nu accepte altceva, atat, altfel oricum ti-o face "femeia merge la altul cu tine de mana". Si daca dau bani pe gradinite mii de lei, unde mai e castigul sa se duca la munca?
Plus ca dupa munca ele fac curatenie, mancare, calcat si tu ca barbat ce faci dupa munca? Citesti ziaru, e normal sa faca ea munca dubla? Pe bune acum. Sa se duca daca impartiti in mod egal munca dupa servici, dar nu altfel.
Pai alea fac curat la sculele altora oricum, deci nu asta e problema ca are sau nu job, stiu multe care cu job o fac ca nu-s multumite acasa cu diverse. Aia care injura si condamna pe amant sunt niste prosti, ca ea e de vina, ea a ales, ala daca ea zicea nu, nu avea ce face. Si daca te-ai uitat ce? Uitatul nu e interzis, ba ma bucur ca inseamna ca am o nevasta misto. Altii nu iau sotiile, sotiile sau sotii vor sa fie luati, nu stiu de ce multi nu pricep asta. Aaa, daca ii sechestra, lua cu forta, da, atunci erau ei de vina, altfel nu. Atunci poti zice "mi-a furat nevasta sau sotul".