|

Buna.Sunt impreuna de aproape 2 ani cu un baiat ce este de etnie roma. Familia mea nu-l accepta nici in ruptul capului.Am fugit odata in vara cu el, dar m-am intors fiindca am decis sa-mi continui scoala. Vrem sa fim impreuna doar ca nu putem si ne -am hotarat ca dupa ce implinesc eu 18 ani, termin scoala si iau bacul, sa plec in Franta cu el unde sta cu familia lui.El are 19 ani, i l-am prezentat familiei dar nu vor nici in ruptul capului.Ce pot face?

9 răspunsuri:
| a răspuns:

Parerea mea este sa astepti pana esti majora si termini macar liceul, dupa aceea poti face ce vrei. Si gandeste-te bine ce faci, ca sa nu ai mari regrete apoi.

| a răspuns:

Cei de etnie rroma au alte obiceiuri si principii fata de noi. Momentan nu ti le spune ca sunteti la inceput si nu ar vrea sa te piarda, dar isi va da arama pe fata dupa ce vei pleca cu el. Cred ca familia ta are dreptate si posibil sa regreti mai tarziu.

| a răspuns:

Nu vrem nici unu sa fim rasisti, dar nici ai tai si nici altii nu sunt de vina ca rromi si-au facut reputatia pe care si-au facut-o.Asa ca e normal sa aiba si ai tai dubi in legatura cu el.
Cred ca trebuie sa stai sa iti termini scoala si sa te gandesti bine la ce ai de facut, daca te iubeste va avea rabdare.Ia -ti un loc de munca acasa si fa-ti bani tai iar treptat daca el e un baiat ok il vor accepta si ai tai si veti vace ce veti dori.

| a răspuns:

Faci o mare greșeală dacă pleci cu el în Franța.
Termină liceul, ia bac-ul și în legătură cu relația ta ar trebui să te mai gândești.

| a răspuns:

Nu o sa te descurci printre țigani, părinții tăi au dreptate

| a răspuns:

Pai da, te poti duce in Franta sa te vanda pe post de carne. de tun.
Sa fim seriosi.
Eu cred ca-ti plac negrii! Pai daca-ti plac negrii, du-te cu un negru, pune-o cu el si vezi daca-ti place.

| a răspuns:

Te-ai interesat si tu ce fac ei in franta? cum e familia lor? sa vorbesti cu parintii tai sa se cunoasca cu ai lui? sau ti-a luat mintile si nu mai conteaza? ca asta e cel mai important, macar familiile sa se cunoasca, si sa isi faca o perere unii despre ceilalti.

| explică (pentru anonim_4396):

Eu stiu cu ce se ocupa ei, si nu te gandii ca fac chestii pe care le crede toata lumea ca ar face o un tigan.Fiind adventisti, muncesc.Si parintii lui tin foarte mult la mine, ma indragesc foarte tare...

| a răspuns (pentru Elisa4718):

Majoritatea tiganilor sunt sectanti, nu te increde in ei asculta-ti familia si mai ales pe mama ta ca ei iti vor binele si nu ti-ar face rau niciodata pe când in iubitul tau te poti increde ca n-o sa se schimbe pe viitor?