| Anonimata345 a întrebat:

Bună,TPU! Ieri o prietena de a mea isi dădea flex in fata mea pe whatsapp cu noul ei telefon a71. Ea inainte avea a50, doar ca la școală mi-a spus că mamei sale ii place telefonul ei și că îi va lua pe cel mai nou. Ajunge acasă și imi trimite pe whatsapp mesaj precum că vai părinții ei nu au glumit cu asemenea chestie. Imi mai spune ca cică nici nu ii place telefonul, iar după 30 minute spune ca e ok. Acum eu mă simt prost pentru ca isi da flex in fata mea și pentru că are telefon mai bun. Cand am iesit într-o zi afara mi-a spus că tatăl ei era invidios ca de ce eu am primit de crăciun telefon mai bun ca al ei, adică a70. Off... fata este tot timpul mai răsfățată. Ofer funda!

16 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Îsi dădea flex? Sau cu flexul?

| Anonimata345 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Lool, își dădea flex, adică se lauda

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Astea sunt prostii sa te lauzi in fața altora cum a facut fata aia cu telefoane sau lucruri materiale, traim intr o lume materialistă si care pune accentul numai pe bani si lucruri materiale case vile telefoane masini ceasuri etc, lumea nu are alt subiect decat sa le dea mare sa se laude cu ce achiziții a mai facut, oamenii nu constientizeaza ca nu toti i si permit telefoane de zeci de mii de lei, si prin faptul ca se lăuda cu telefonul ei care nu este din banii muncti de ea ca dacaă muncea ea nu arunca cu banii pe un rahat de telefon care se poate strica sau care il poate fura cineva, ea a primit cadou de la părintii ei care asa stiu ei sa i si răsfețe copilul cu cel mai tare telefon, in loc ca acel părinte sa petreaca timp cu copilul se multumeste sa i cumpere un aparat scump si cu asta si a facut datoria de tată sau de mamă, tu nu treebuie sa te simti prost ca fata aia se laudă cu telefoanele ei scumpe, tu trebuie sa cauti prieteni de la care ai ceva de invațat prieteni adevarati nu materialisti cum e asta care numai stie cu ce sa se laude, tu ce varsta ai?

| CookieDog a răspuns:

"Cand am iesit într-o zi afara mi-a spus că tatăl ei era invidios ca de ce eu am primit de crăciun telefon mai bun ca al ei, adică a70. "
Tac'so nu are o minte mai dezvoltata decat a voastra, asta-i cert.

| Overeem a răspuns:

Mai bine v-ați concura care din voi doua aveți un IQ mai mare decât un telefon de doi lei pe care îl folosiți doar pentru Facebook sau yt.

| Overeem a răspuns (pentru Overeem):

Nu uita prin viață suntem doar prin trecere nu la întrecere.

| johnnny123 a răspuns:

Chiar daca esti prea tanara sa intelegi, raspunsul la "intrebarea" ta este urmatorul: Nimic din ce ai scris acolo nu conteaza.

Poate vei intelege asta peste vreo 20 de ani.

| karma858585858585 a răspuns:

Da-ti si tu flex in fata ei cu ceva. Sigur gasesti prin casa vreun parfum de-al maica-tii sau o bratara misto cu care sa te flexezi si sa zici ca sunt ale tale

| AliGab a răspuns:

Astea sunt problemele voastre de adolescenti? Dar Sa nu mai invidiati nu va invata nimeni?

| Xirus a răspuns:

Acestea sunt doar concurențe satisfăcute prin răsfăț. Bucură-te că ai acest telefon, mulți nici pe acela nu îl au, pentru că situația financiară nu le permite. Așa că pentru consolarea ta, privește copii care sunt la un nivel mai jos ca tine.

| Azorel684634 a răspuns:

Si intrebarea care e? Oferi funda dar la ce sa iti raspundem?

| unu3doi2trei1 a răspuns:

Atâta dramă pentru nimic

| Dobrinx a răspuns:

Creeeed,ca mai mult de 13 ani nu aveti. Ce conteaza un telefon mai bun?

Haide sa comparam un telefon de 1000 lei cu unul de 1000 euro. Ce crezi ca poate facea ala de 1000 euro si celalalt nu?

Suna, vorbesti la el, stai pe social media. Daca un telefon mai bun te putea face sa zbori sau facea mancare sau ceva de genul asta poate atunci era motiv sa te oftici :]]

| grindina a răspuns:

Salut =] O sa iti treaca, asa eram si eu, am un prieten care mereu are chestii mai bune ca ale mele, daca vrei iti dau si exemple. Pana la urma mi-a trecut =] Si in legatura cu telefonul, daca tu esti multumit de el si face ce iti doresti e prfect, de exemplu la antrenamente sunt niste copii care au sub 10 ani care au note 9 etc. Mi-am dat seama ca oricum nu am nevoie de o racheta =]

| valentinsdq a răspuns:

He? Câți ani aveți? 10?
Dacă taică-său era "invidios" că tu ai telefon mai bun, îmi dau seama ce educație ii oferă. Dă și dovadă de impertinență.
Lucrurile astea materiale nu sunt importante. Fiecare și le cumpără după posibilități și nu e un motiv de laudă că unul are un lucru mai bun decât altul.
Concentrați-vă pe altceva și lăsați laudele.
Unii vă pot privi chiar cu silă dacă vă lăudați în fața lor.

| R4ulTripon a răspuns:

Indiferenta doare cel mai mult. Bafta! happy