|

Buna TPU. mi-am pierdut cel mai bun prieten sad ce pot sa fac? (sa nu ma mai simt prost) Dau Funda.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca ti-ai pierdut cel mai bun prieten inseamna ca nu a fost cel mai bun prieten. Pana la urma pe un prieten adevarat il pastrezi toata viata, si la suferinta si la distractie. Oricum trebuie sa mergi mai departe cu privirea sus si sa te gandesti ca ce e al tau e pus deoparte. Si eu aveam o prietena pe care o consideram cea mai buna prietena dar de cand are prieten nu mai sunt asa importanta pentru ea asa ca am lasat-o balta, un prieten adevarat nu te inlocuieste asa usor. Iesi cu alti prieteni, incearca sa te apropii si de altcineva si gandeste pozitiv sunt milioane de oameni pe care nu ii cunosti si cu care ai putea sa te intelegi. Bafta!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Esti la varsta cautarilor. Pierzi pe unul, castigi pe altul. Viata merge inainte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cum adica l-ai pierdut? In ce sens? Sa nu te mai simti prost poti iesi cu ceilalti prieteni sau sa iti faci un nou prieten happy. bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca ti-ai pierdut cel mai bun prieten inseamna ca nu a fost cel mai bun prieten. Pana la urma pe un prieten adevarat il pastrezi toata viata, si la suferinta si la distractie. Oricum trebuie sa mergi mai departe cu privirea sus si sa te gandesti ca ce e al tau e pus deoparte. Si eu aveam o prietena pe care o consideram cea mai buna prietena dar de cand are prieten nu mai sunt asa importanta pentru ea asa ca am lasat-o balta, un prieten adevarat nu te inlocuieste asa usor. Iesi cu alti prieteni, incearca sa te apropii si de altcineva si gandeste pozitiv sunt milioane de oameni pe care nu ii cunosti si cu care ai putea sa te intelegi. Bafta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează