| Annonnimm694346 a întrebat:

Bună TPU! Vreau să vă spun că ieri. m-am reîntâlnit cu o persoană din trecut..Persoanei ăsteia i-a plăcut enorm de mult de mine. și mie de ea..eu simțeam că o știu de o viață..nu știu, e ciudat sentimentul..era un puternic sentiment de familiaritate. Însă prietenii mei făceau mișto de noi..mereu când ne vedeau începeau cu. ", ce fraier, stă cu aia hăhă." cam ăștia erau. Ideea e că am fost PROST rău. și sub presiunea glumelor ieftine. ne-am distanțat ???? asta a fost pe la 15-16 ani. Până când, am văzut-o pe Facebook la recomandări..am dat click pe poză. și în 6 secunde mi-am dat seama cine e. și m-a luat o emoție puternică "știu cine e...????❤️" în genul ăsta am reacționat.
De exact 2 ani jumate. sufăr în tăcere după ea, chiar cred că ar putea fi aleasa. În momentul în care ne-am revăzut..am simțit niște emoții puternice față de ea. emoții care m-au urmărit toată ziua aceea..am rămas marcat..parca și-a lăsat amprenta în sufletul meu.(eu sunt mai emotiv puțin). efectiv am înghețat amândoi. Și deși mai aveam un pic și "leșinam"????????????..am inițiat o mică discuție despre diverse lucruri."ce faci? Cum ești etc" ideea este că în timp ce povesteam amândoi. pupilele sale s-au dilatat. și știu ce înseamnă asta.dar în egală măsură, sunt conștient de faptul că ea este cu cineva..sau poate nu e..prea dețin multe detalii despre starea sa civilă actuală. Oricum nu sunt genul care să se bage în relațiile oamenilor.mi se pare pur și simplu de prost gust. dar întrebarea mea este următoarea. Care ar fi șansele, dacă prin absurd. se vor despărți. ea să vină la mine. Oare ar conta revederea asta? happy
Mulțumesc și vă rog să-mi dați răspunsuri serioase.????

Răspuns Câştigător
| Nat1 a răspuns:

Aproape ca imi vad povestea.
Prin ce o sa iti spun acum probabil o sa iti dau speranțe.Si eu am cunoscut un băiat la mine la tara cand aveam vreo 11, 12 ani cam asa dar fiind copii nu am avut cum sa formăm o relație iti dai seama.El era timid rusinos iar eu la fel asa ca am interacționa putin chiar daca eram in acelaș cerc de prieteni.Mai era un băiat cu care vorbeam si caruia ii plăcea de mine cu acela eram ca si intr-un fel de relație (O relație de copii de 11, 12 ani ) dar nah eram iar ei doi fiind prieteni iti dai seama ca petreceam ceva timp impreuna si fara sa vrem.La un moment dat am aflat că băiatului alui ii plăcea de mine dar eu pentru ca vorbeam deja cu celălalt si oricum se termina vacanta si trebuia sa plec acasa nu am dat importantă.Si asa vreo două vacanțe el încerca să îmi caute compania si sa se bage in seama cu mine dar nu putea de acel băiat până când eu am plecat de tot de la tara si nu m-am mai intors, la scurt timp s-a mutat si el si nu am mai stiut nimic unul de altul.Eu mi-am facut o relație el muncea si isi vedea de ale lui la o distanță de 500 de km de mine până intr-o zi.
Relația mea dură deja de câțiva ani dar nu mai mergea cum trebuie, nu mai erau sentimente si stăteam din obișnuința si obligatie (in fine nu conteaza motivele) asa ca stand pe Facebook mi-am amintit de el si l-am cautat, l-am gasit si i-am trimis cerere si din vorba in vorba mi-a spus că ia plăcut de mine si inca ii sunt draga doar ca eu aveam o relație si nu am putut rămâne decât prieteni.Am tinut legătură mult, ne sfătuia, ajutam si vorbeam chiar si fara sa ne vedem fata in fata până când eu am decis ca mai bine e pentru mine sa pun. relației in care eram pentru ca nu eram fericita, nu imi aducea nimic bun si uite asa am ajuns sa fiu impreuna cu băiatul ăsta cu care sunt si in ziua de azi de 3 ani.
Deci asa ca, daca cumva simti in sufletul tau ca poate sa fie ceva poti sa încerci ca nu te costa nimic, doar sa ai grija ca eu am facut o dată o greșală de genul cu băiatul ăla cu care am fost in copilărie iar el nu vroia decat o aventură.Asa ca daca vorbesti cu ea, o simti sinceră si totul este ok poate sa ajunga sa fie o poveste frumoasa.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate nu vine daca ai respinso la 16 ani. Si poate a uitat de tine daca nu ai fost primul in viata ei

| Andreeush a răspuns:

Ar trebui să vorbești cu ea și să vezi dacă are pe cineva sau nu, altfel îți pierzi timpul.

| DarthNiger a răspuns:

Hoo ba Eminescule, gata am priceput deja din primele randuri ca iti place de ea, vorbeste cu ea si vezi daca puteti fi impreuna.

| MPersephone a răspuns:

Tu stii ce simti pentru ea, dar nu esti sigur ce simte ea pentru tine. Poate te place, poate incerci doar da te convingi ca te place. Nu o poti forta, dar nici daca stai si nu faci nimic nu o cuceresti. Nici nu esti sigur daca are pe cineva. Poate nici nu o cunosti, ci esti indragostit de ideea pe care ti-ai format-o tu in baza ei.
Daca nu o cunosti cu adevarat, nu poti sa o cuceresti.

| qwertpro a răspuns:

Salut,ei bine intai de toate pentru a putea spune ca chiar o iubesti, trebuie sa fii sigur de ceea ce simti pentru ea.Din ce ai spus tu, eu inteleg ca ai pentru ea mai mult un sentiment de simpatie, iar dragostea adevarata nu poate trai din simpatie.Deci inainte de a incerca sa afli ce simte ea pentru tine, afla ce simti tu pentru ea. Timp de atata timp multe lucruri s-ar fi putut schimba in viata, inclusiv ea, deci e posibil sa fie o alta persoana complet diferita de cum o stiai.E nevoie sa va cunoasteti mult mai adanc pentru a putea aparea anumite sentimente reale.Nu sta mereu cu speranta ca poate se va desparti de iubitul ei si va veni la tine.Nu avea in general asteptari de le ea pentru ca ea s-ar putea sa nu corespunda acestora, si doar te vei dezamagi pe tine.Fii gata de orice,chiar si de faptul ca relatia ei actuala poate dura vesnic.Ce e menit sa fie se va intampla,daca intr-adevar ea este aleasa, timpul va aranja totul, dar nu incerca sa traiesti cu sperante, fii gata de orice, si accepta ca in viata lucrurile nu se intampla asa cum vrem noi. Daca si ea te place, atunci situatia se poate schimba oricand.Momentan ramai cu ea doar prieten.