|

Buna,vreau sa va cer sfatul si sa ma indrumati. Am 17 ani si am un iubit si avem 7 luni impreuna. Am avut multe certuri din cauza mea... din cauza ca el spune ca sunt imatura. Nu stiu cum sa fac sa fiu mai matura, am incercat sa ma schimb si mi-a spus ca m-am maturizat dar foarte putin. App. El are 18 si este mult mai matur,mi-a ascultat problemele etc,dar mi-a spus ca s-a saturat sa fiu imatura din cauza multor certuri. Va rog sa-mi dati sfaturi ca nu vreau sa-l pierd, mi-a spus de multe ori ca ma iubeste si ca ar renunta greu la mime dar ca singura problema e imaturitatea. Am nevoie de ajutorul vostru pentru a nu-l pierde. Nu stiu cum sta faza cu aceast TPU, nu stiu daca mai sunt probleme ca ale mele postate aici, dar vreau un sincer AJUTOR. Va rog.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Buna, acum depinde si ce fapte faci, ca sa te catalogheze,, imatura".
Plus, dragostea cu sila nu merge, daca te accepta, te accepta fix asa cum esti, nu trebuie sa faca atat tam-tam dintr-un nimic, sunt foarte multi baieti care ar iubi chestia asta la tine, nu te complica de la varsta asta sa faci sacrificii, nu merita, am incercat si eu, dar in zadar.

Toata perioada aia de tranzitie, a fost cea in care mi-am dat seama ca trebuie doar sa elimin persoana aia din viata mea.

Faci ce stii, dar stiu cum e, e greu sa nu te accepte nici macar persoana iubita, dar tu in viata ta trebuie sa fii asa cum vrei tu, nu cum vrea altul.

Ai putea sa ii explici situatia, ca daca te iubeste ramane cu tine asa cum esti.

Singurul lucru pe care l-ai putea rezolva tu ar fi certurile, incearca doar sa le eviti, sa le dai uitare.

11 răspunsuri:
| a răspuns:

Fi cu capul pe umeri si te vei maturiza

| a răspuns:

Așa cum a spus @Plato, trebuie să ne spui în urma căror întâmplări a ajuns el la concluzia că ești imatură. Dacă n-au existat astfel de situații ci doar certuri mărunte care l-au deranjat, pare că s-a plictisit de relația asta, vrea ceva nou și a născocit un motiv ca să vă despărțiți. Dacă așa stă situația, nu prea ai ce face. Dacă nu, trebuie să înveți din greșeli dar spune-ne ce fapte grave ai comis de s-a umflat tărâța-n el laughing

| explică (pentru Raven):

Ca ne certam din aceleasi motive dar sub alta forma pe care nu le am redresat inca. Ca nu intru in discutiile lui, ca nu mi dau cu parerea ...etc,de astea

| a răspuns:

De ce va certati? Daca amandoi sunteti deschisi la comunicare si imbunatatire felicitari tocmai aveti amandoi 80 de ani.

| a răspuns:

Să îl întrebi pe el, ce înseamnă să fii matură. El este matur dacă se ceartă cu tine? Să îți explice clar.

| a răspuns:

Și el la 18 se crede foarte matur nu?
Mi se pare că e o scuză, poate vrea să se despartă de tine și nu știe cum.

| a răspuns:

In urma caror fapte ti-a spus ca esti imatura?

| a răspuns:

Nu ai ce ajutor sa primesti. Sa caute una care e mai matura si gata drama.

| a răspuns:

E o mare prostie să te schimbi pentru un om, ce mai rămâne din tine? Adică așa ești tu și cred că ar trebui să accepte asta.
Cine te iubește cu adevărat o să treacă cu vederea peste defectele tale și pana mea ai 17 ani ce vrea? Să gândești ca o pensionară cel putin maturitatea o dobândești în timp.

| a răspuns:

Ceilalti au zis cam tot ce e de zis, sincer, tu fa cum te indruma inima, dar totusi intreaba-te daca esti mai fericita atunci cand incerci sa te schimbi decat atunci cand esti tu insati.

| explică:

Va multumesc mult tuturor pentru sfaturi?