|

Buna ziua!

Zilele trecute i-am vorbit iubitei mele urat arucandu-i anumite vorbe. Dupa un timp este rece cu mine.Aseara cand ne-am vazut a spus ca i s-a sictirit si ca vrea sa fie un pic singura sa vada ce este cu ea.Ma puteti ajuta cumva ce ar trebui sa fac?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde ce i-ai zis

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sa o lasi sa se regaseasca! ia uite ba frate! pamantul e plin de fete!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa lingi ce ai scuipat.
Dar sunt lucruri care nu sunt reversibile sau nu pot fi niciodata din nou exact cum au fost.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Scuze sincere, flori și vorbe frumoase.
Într-un cuplu se mai petrec și certuri sau măcar divergențe. E normal, fiecare persoană este unică, are propriile păreri și propriul caracter. Secretul unui cuplu reușit este "dragostea și compromisul". Ca două persoane diferite, trebuie să-l accepți pe celălalt cu calități și defecte, "mai dau eu, mai lași tu", până ajungeți într-o stare de echilibru, în care fiecare știe la ce se poate aștepta de la celălalt.
Dar să-i vorbești urât este o mare greșeală. Femeile sunt în general mai analitice, mai adânci în gândire față de bărbați, care sunt mai simpliști, iar gama lor de sentimente și, implicit, psihanaliza asupra lor, mult mai variată. De aceea o vorbă aruncată la mânie poate avea repercusiuni la care nici nu te aștepți. Modul nostru de gândire nu cuprinde toate nuanțele feminine, și de aceea rămânem surprinși și convinși că femeia "face din țânțar armăsar". În realitate, așa cum cum se întâmplă cu cromatica (femeia vede 10 nuanțe de roșu, iar bărbatul vede doar... roșu), la fel este și cu gândirea femeii versus cea a bărbatului.
Deci..., dacă te știi vinovat, lămurește lucrurile, cere-ți scuze, dăruiește-i un buchet de trandafiri, eventual și o bijuterie. Poate ai noroc. happy Dar în mod sigur nu te va lăsa să uiți. big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează