Sigur exista impacare, daca ambii parteneri vor. Dar nu considera faptul ca este inca singur ca un semn al dorintei lui de impacare. Poate doar isi linge ranile si isi savureaza libertatea. Eu zic sa-l lasi pe el sa faca primul pas, barbatii sunt mai putin condusi de sentimente si daca e cazul te va cauta el.
Buna, daca inca mai exista iubire intre voi, sigur ca va puteti impaca...chiar daca ati divortat, atat timp cat exista sentimente, incearca sa vb cu el si sa vezi daca se poate face cv pentru relatia voastra.
Cred ca poate sa existe impacare dupa divort, dar nu stiu cat va dura impacarea asta.
Iar despre orgoliu asa cum a zis si brigaela, nu cred ca de aceea e el inca singur, poate sunt mai multe motive ce il retin sa se impace cu tine, depinde foarte mult si cum s-a terminat casnicia voastra.
Crezi ca singurul motiv de a te impaca e ca sunteti amandoi singuri? o alta intrebare -din ce motive a-ti divortat, ar avea rostul?
Cum s-a terminat divortul? pasnic?-intodeauna cand exista o impacare va exista ceva care pana la urma va explodasi anume sunt reprosurile si motivele din care a-ti divortat, ce va faceti daca unul dintre voi nu poate trece cu usurinta peste trecut? daca ti-ai pus aeste intrebari si crezi ca poti incepe o noua viata cu ex si daca el are bunavointa sa treaca peste tot ce a fost, incearca...
Buna mona. Sotul meu a divortat anul trecut dupa 10 ani de casnicie, pentru o alta femeie. A preferat sa lase un copil pe drumuri. Si cu toate astea inca il mai iubesc. Culmea e ca lucram in aceeasi institutie si ma doare sufletul cand il vad trist sau bolnav. Dar pot sa spun ca nu l-as mai accepta inapoi. Nu mai am incredere in el.
Buna Mona,
Dificila intrebarea ta; in mintea mea umila se contureaza urmatoarea intrebarea: nu cumva casatoria voastra a fost o greseala, un compromis? Care sunt sentimentele tale pentru fostul tau sot? In toata relatia cu fost sot te-ai simitit implinita, fericita, multumita? Te sfatuiesc cu caldura sa consulti un psihoterapeut, care sa te ajuta sa intelegi relatia cu fostul sot, care sa te ajute sa te intelegi pe tine si sa te cunosti mai bine. Privesc lucrurile astfel deoarece eu insami trec printr-o perioada dificila (m-am despartit de iubit, credeam ca el este the one, am si o varsta mai serioasa) si sunt in terapie online, cu unul dintre expertii din site-ul www.topexperti.ro. Sunt deja la a 5-a sedinta si parca nu ma mai recunosc - vesela, optimista si increzatoare si multumita de tot ceea ce insemn ca si persoana. Tot pe acest site am gasit si un articol dragut despre perioada de divort. http://www.topexperti.ro/......-cuplu_451
Sper sa iti fie de folos!
Eu ma aflu in aceasta situatie, si imi doresc sa ne impacam pana la divort sau macar in timpul divortului. Pentru moment ea a dorit sa ma mut si asa am facut. Ea a solicitat divortul. Ce sanse credeti ca mai sunt sa fim impreuna?
Andrei5000 întreabă:
Effy35 întreabă: