|

Credeti ca o fata care te-a iubit enorm de mult la început chiar exagerat de mult se poate ca dupa 2 ani de relație si un copil, un apartament cumpărat si 2 masini sa se răcească de tine si chiar sa nu te mai iubească? Adică mi se pare prea ciudat dupa doar 2 ani

11 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Depinde ce fel de persoană e. Poate și-a găsit pe altcineva din păcate.

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Deci,parerile sunt impartite vad,dar se poate ca sotia ta sa te iubeasca inca,se poate sa fi avut depresie postnatala fara sa-si fi dat seama,nu cred ca facea un copil cu tine daca nu te iubea.O mama e mama indiferent,si nu cred ca isi doreste nici o mama sa creasca un copil singura. Sfatul meu:stai de vorba cu ea si vezi despre ce este vorba,incearca sa o intelegi,sa stiti ca pentru tati este foarte simplu sa aiba un copil,sa cresti un copil este dificil pentru ca o mama se gandestw in permanenta la copil sa-i fie bine,mai ales la primul copil,nu prea stie ce sa-i faca(vorbesc din experienta)asa ca stai de vorba cu ea las-o sa se co feseze tie,iar apoi gasiti o solutie, un psiholog, o terapie de cuplu, doua zile pentru voi doi(asta daca se poate desparti de copil happy ) trebuie sa gasiti o solutie, sunt prea multi copii in lumea asta care cresc doar cu un parinte sau chiar orfani, vine Craciunul este pacat. Apartamentul si cele 2 masini e probabil sa n-o incalzeasca sau sa-i compenseze lipsurile emotionale.Succes si numai bine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
9 răspunsuri:
| a răspuns:

Se poate intampla pentru ca mai exista altii cu cerinte bune pentru ea. Daca nu s-a facut actul pentru separare de bunuri inainte de casatorie atunci se stie ca tipa vrea sa ramana cu ciolanul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dupa 2 ani de relatie sa faci un copil + apartament mi se pare exagerat de rapid.
O relatie se cladeste dupa 3 ani, unii le iau 6 ani sa faca pasul asta. Ca sa faci un copil, trebuie sa bagi mana in foc pentru partenerul/partenera. Altfel sfarseste prin a distruge acel copil psihic. Ti se pare ca in 2 ani cunosti o persoana? nici macar nu stii ce vrei, nici nu stii cum este.
Va'ti grabit degeaba, probabil si'a dat seama ca nu esti ce cauta ea sau ai sufocat'o prea mult.
Copii nu trebuie sa fie rezultatul unui joc cu ruleta ruseasca, sa facem un copil si sa vedem ce o fi daca ne vom intelege..., nu asta leaga o relatie.
Pacat, asta e acum. Incearca sa discuti cu ea sincer sa vezi ce nu merge si cam asta e. Alta solutie nu este.
Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca a aparut altul care-i face ochi dulci si ea s-a indragostit de el, orice-i posibil, asta daca te-a iubit cu adevarat, asa cum a afirmat la inceputul relatiei, daca nu cumva a fost doar materialista si a vrut o relatie si copil, doar ca sa-si asigure financiar viitorul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mdah, daca tu zici ca e important ca apartament si doua masini... atunci dah, are de ce sa se raceasca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"Adică mi se pare prea ciudat dupa doar 2 ani"

Mie mi se pare ciudat ca i-a luat atat timp sa isi dea seama ca relatia cu tine nu e ce-i trebuie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Holiday):

Ce te face sa spui asta?

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si-a dat seama ca aluat teapa mai devreme, dar nu este usor sa iei o decizie asa drastica cand ai si un copil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, din păcate se poate. Vezi tu, în orice relație trebuie să existe un echilibru, în sensul că funcționează și aici principiul dualității universale - alb/negru, yin/yang etc...
Ce înseamnă asta? Bătrânii au o vorbă, "în dragoste unul iubește iar celălalt se lasă iubit". Pare o prostie, dar nu este, și am constatat asta din proprie experiență, după 20 de ani de căsnicie.
La voi problema cred că a fost exact acea dragoste exagerată, un puseu de pasiune care a ținut flacăra aprinsă mai bine de doi ani, și pe care l-ați confundat cu o dragoste solidă, matură și suficient de sedimentată ca să vă căsătoriți. Este o greșeală pe care mulți o fac.
Din păcate, intensitatea pasiunii voastre a venit din ambele sensuri, ați fost, practic, doi poli de magnet identici. Ați iubit amândoi cu frenezie, total, iar asta (paradoxal, dar așa este) a sfârșit prin a vă îndepărta unul de altul, tocmai fiindcă acel echilibru despre care îți vorbeam nu a putut fi păstrat.
Din moment ce pui această întrebare, cred că tu încă o mai iubești, deci ea este cea care ar fi trebuit să se lase iubită, să fie mai mult o reflexie a sentimentelor tale, să le accepte și să le întoarcă, dar nu cu aceeași intensitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da. Depinde de ce s-a întâmplat în acei 2 ani.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează