| FatimaS a întrebat:

De vreo săptămână vorbesc cu un băiat pe Messenger, care e din același oraș cu mine, iar alaltăieri ne-am întâlnit și m-a sărutat (eu având primul sărut din viața mea), în condițiile în care de când a început să îmi scrie, mi-a zis ca sunt foarte draguta, ca vrea sa ieșim, sa ma sarute, etc. Si asta a si facut, cand ne-am intalnit pentru prima data fata in fata. M-a ținut de mana, m-a tras spre el si m-a sarutat, mi-a atins fața, mi-a spus ca sunt foarte frumoasa de vreo cateva ori, m-a si pipăit puțin, dar eu îi luasem mana de pe mine, pentru ca am avut si emotii mari, dar nu sentimentale pentru el. Mi-a adus si un trandafir si a luat cate o cafea, în Mall, unde s-a si intamplat actiunea. Nu simt nicio atracție fața de el, fiindcă nu mai am nici incredere si de aici vreau sa intreb mai la final ceva legat de asta.

După ce am ajuns acasa, mi-a trimis mesaje si m-a intrebat mai toata ziua daca mi-a placut unde mi-a pus mana si m-a sarutat, ca sunt buna, bla bla bla.

Ma intreaba constant ce fac, cum ma simt, doar ca insista prea mult sa facem sex si eu nu sunt pregatita momentan sa fac cu el asta, fiindcă eu nu am putut nici peste cel la care am ținut foarte mult sa trec si mai am sentimente pentru ala, dar totusi, daca ăsta e un om serios, poate i-aș da o șansă. Vorbim constant, imi trimite tot felul de emoji-uri de dragoste, nu zic nu, vorbim, numai ca azi cand am intrebat cand ne mai vedem, a zis ca "nu stiu" si pe urma a zis ca zilele astea ii sunt foarte aglomerate, iar acum ma tot intreaba de ce m-am suparat, doar ca... Vreau sa va intreb si pe voi:

Voi credeți ca el chiar ma place sau doar se joacă?

Mulțumesc!

11 răspunsuri:
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Salut. Răspunsul meu tine de modul meu propriu și personal de a vedea lucrurile și a aborda o situație. In concluzie nu generalizez. În tinerețe eram foarte atrăgător, curat, par lung și blond, cantam la chitara, fetele întorceau direct capul. Dar chiar și așa considerăm că trebuie să mă comport ca un gentleman. Prima mea relație, din adolescenta până după majorat (4 ani), a fost cu o tipă de aceeași vârstă, nu frumoasă neapărat, dar cu un suflet frumos și un om de caracter. Am ieșit de nenumărate ori împreună, am lăsat-o să mă cunoască, mi-am oferit mie timp sa o cunosc. Nu mai făcusem dragoste și oricum ai luat-o, îmi doream bineînțeles. Dar, prima foarte mult atitudinea de gentleman. I-am făcut complimente, dat nu avansuri, i-am scris scrisori de dragoste și luni de zile am clădit puțin câte puțin baza a ceea ce avea să fie. Da, ne sărutam și ne îmbrățișam, dar niciodată nu mi-am pus mâinile în locuri unde nu se cuvenea să fie în acel context, nu am forțat lucrurile pentru că era important să găsim lucruri comune care ne leagă. Am lăsat la latitudinea ei să decidă când și cum se va întâmpla (sa facem dragoste), fără a discuta explicit despre asta. Și când a considerat că merită implicarea și deschiderea spre mine, s-a întâmplat. Am avut o relație minunata 4 ani de zile. Însă viața nu este cum o vezi in adolescență. A rămas o experiență de viață, și încă una frumoasă. Un băiat care accelerează nejustificat procesul de curtare, in speță vorbind despre sex și atingandu-te....nu este cavalerul pe cal alb pe care ți-l dorești. Pentru el vei fi doar o "alta cucerire" și atât. Fii o ființă verticală, cerebrala, și nu te lasă influențată de dulcegării. Dulcegăriile și complimentele exacerbate sunt apanajul flăcăilor supuși furtunilor hormonale adolescentine. Succes în viață.

| gllopel a răspuns:

Din prima zi te-a atins si ti-a propus sex?
Nu, nu te place. Doar vrea sa te foloseasca pentru a-si satisface nevoile sexuale. Baietii stiu sa "ameteasca" fetele cu vorbe frumoase, de dragoste. Dar le spun numai din gura, nu si din inima.
Daca te-ar fi placut, te-ar fi asteptat sa vrei si tu.

| FatimaS explică (pentru AsgaardSephiroth):

Haha...
Înseamnă că nu am nimerit nici de data asta un om sănătos la cap. Mai bine sufăr în continuare pentru celalalt tip, de care am spus și în întrebările anterioare de aici. Oricum, eu doar pe el îl am în inimă, nu pe ăsta cu care m-am întâlnit.

| FatimaS explică (pentru gllopel):

Da, asta mi s-a părut și mie aiurea și mă întrebam dacă e ok să reacționeze așa; am zis că poate de unde e bărbat și simte nevoia de sex, dar în același timp, mi se pare că și insistă. Nu știu, am dat de unii băieți care nu m-au luat cu sexul si cu sarutatul din prima, chiar daca inițial nu a mers cu ei, sau chiar cu ăla de care imi e foarte dor. Eu plang si acum, dupa 4 săptămâni, mi-e dor de el si mai am sentimente...

Azi, de exemplu, este ziua lui de naștere și pe mine ma doare ca nici "la multi ani" nu am putut sa ii spun, fiindcă m-a blocat acum 4 săptămâni.

Meh, se pare ca nu am noroc in dragoste deloc; macar cu tipul ala de care am tot vorbit pe aici, sa ma impac. De ăsta oricum nu-mi place si mi-e si rusine ca cum avut primul sărut cu ăsta...

Și nu sunt pregătită, insistă prea mult pe chestia asta și nu vreau. Măcar de îmi plăcea de el...Dar nu. Exclus.

| Mosotti a răspuns:

Vrea sa faca sex cu tine, daca nu te placea nu vroia, dar nici nu conteaza, oricum te vei simti si tu bine orice ar fi, doar sa te protejezi. Sexul e o placere si atat, nu are neaparat treaba cu sentimentele, asa cum cand te masturbezi ai orgassm si fara sentimente.
Nu strica o distractie, evident daca vrei si tu, rau nu are cum sa-ti faca o placere.

A zis nu stiu pentru ca vede ca nu prea vrei sex adica ce vrea el.

| darrio2007 a răspuns:

„Voi credeți ca el chiar ma place sau doar se joacă?"
Nici una nici alta, vrea doar să facă sex cu tine.

| curiosul5000 a răspuns:

Vrea sa faca s'x cu tine

| gllopel a răspuns (pentru FatimaS):

Nu mai plange degeaba dupa ala plecat. Nu va veni inapoi. De ce e musai "azi" sa ai iubit. Va veni cand si cine trebuie.

| ania a răspuns:

Cine insista asa mult din prima vrea doar sex.

| Ihatecensorshiplmao a răspuns:

Dacă te vrea doar pentru sex și nu pentru altceva, sincer, e ca și cum te-ai duce la crve, scuze.
Părerea mea este că nu, nu aș zice de sex, chiar dacă aș avea nevoie, nu aș spune așa ceva, mai ales la prima întâlnire, JESUS! Eu, sincer, ca băiat, aș respecta o parteneră într-o relație, cu egalitate. Da, aș fi deschis cu o parteneră pentru emotional support și să ne ascultăm unul pe celălalt deschis, dar asta încet‑încet, pe măsură ce crește încrederea unul în celălalt. Desigur, dacă aș avea ceva de discutat despre nevoile sexuale, aș vorbi deschis cu partenera într-o relație și aș asculta și opinia partenerei despre chestia asta, dar nu la prima întâlnire.
La prima întâlnire, ce aș face este să ne cunoaștem logic, adică nici măcar nu cunoști fata aceea și o întrebi de sex... asta nu sună bine, oricum, asta din perspectiva mea. Fiecare relație este unică.
Doar ai grijă de tine.
Nu e ok, părerea mea, să zici de sex la prima întâlnire și să o pipăi, iar ea să nu se simtă confortabilă. REALLY FCKIN UNDERSTANDABLE. Sper că s‑a oprit și te‑a înțeles măcar că nu ești așa confortabilă cu unele chestii. De sărut înțeleg cât de cât la prima întâlnire, dar asta contează de semnale și dacă ambele persoane sunt confortabile și dacă a fost un fel de magnet de atracție la prima întâlnire. Dacă nu simți o conexiune cu el și nu ești atrasă, e ciudat la o relație. Eu, în locul tău, dacă nu aș simți o conexiune între mine și o fată, i‑aș explica frumos. Logic că nu aș vrea ca vorbele mele să îi rănească sufletul și asta m‑ar face și pe mine să mă simt prost, atât dacă rănește, cât și dacă nu rănește sufletul fetei. Tot prost m‑aș simți.
Nu e bine să forțezi o relație în care vrei doar să îl faci pe el să se simtă bine, iar tu doar să primești și să nu simți ceva pentru el sau să dai doar sentimente false care îl fac pe el să se simtă bine ca să nu te simți tu vinovată dacă îi zici că nu ești atrasă de el fizic și emoțional. Fără o conexiune între voi doi pe termen lung, o relație de genul ăsta te poate distruge emoțional și mental.
Stay safe!

| Ihatecensorshiplmao a răspuns (pentru Ihatecensorshiplmao):

Dacă ai nevoie să îi acorzi a doua șansă, poți să îi dai, dar trebuie să ai și sentimente pentru el. Nu poți să îi dai a doua șansă doar ca să se simtă el bine și tu să nu te simți bine.