| Notyabusinessm8 a întrebat:

Este normal sa imi placa singuratatea? Tot timpul caut sa fac cumva sa fiu singura. Daca as putea, m`as inchide intr-o camera singura. As vrea sa-mi alung chiar si parintii pentru o vreme. Cand raman singura ma bucur, de parca s`ar fi intamplat o minune. Alte fete de varsta mea (15 ani) ies afara cu gasca si merg la disco. Eu nu suport discotecile pentru ca acolo se pun manele si dupa cum spuneam cu prietenele nu ies niciodata tot din cauza nevoii acesteia de a fi singura. Este normal?

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Acelasi lucru ma intrebam si eu in urma cu cativa ani, cand am observat asta la mine. Dar mi-am dat seama ca e normal, ca asa sunt eu si ca mi se potriveste sa stau singura si sa fiu, in cea mai mare parte a timpului, singura. Sunt introvertita si prefer propria-mi companie, activitati solitare: citit, desenat, scris, pictura, sa fac fotografii, sa ascult muzica, sa gatesc, etc. Ma simt foarte bine asa si nu vad nimic rau in asta, atat timp cat iti e bine asa. Am mai observat ca daca sunt nevoita sa stau cu o persoana mai mult de 6-7 ore, deja ma simt secata de energie si simt nevoia sa ma inchid in camera mea sau undeva singura. Nu suport sa fiu in preajma cuiva atat de mult timp, cu atat mai putin daca este o persoana cu care nu prea am multe in comun. Ideea e ca sa vrei sa fii singura este ceva cat se poate de normal daca asa este firea ta happy.

11 răspunsuri:
| akta a răspuns:

E ok.Stai liniștită.

| IngerAlb a răspuns:

Si eu trec prin aceeasi situatie.deci,este normal, dar nici chiar izolata de altii sa stai

| lolly a răspuns:

Nu stiu daca asta este firea omeneasca. Unii avem situatii temporare de genul, cand suntem in depresie, tristete, si vrem sa stam intr-un colt, sa fim singuri pe lume.Una este sa vrei sa stai singura pentru ca suferi, acest lucru este normal, insa daca doar iti place poate asa te-ai obisnuit, nu esti sociabila, insa nu este normal...

| harciog a răspuns:

E linistea de inaintea furtunii domnisoara.Cica marile linistite dau nastere celor mai mari furtuni.Nu va mai dura mult si te va prinde total viata in virtejul ei.Succes domnisoara, succes.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Da este foarte normal

| Mayaline a răspuns:

Ni se intampla tuturor.E tipic varstei.Bye!

| DiamondShine a răspuns:

Desigur.fiecare dintre noi are astfel de momente in viata,ca sunt de durata sau mai putin durabile,ele exista.
Mai este un lucru,daca asta este firea ta,nu te ingrijora,cu timpul o sa te schimbi, eu cunosc persoane care de asemenea prefera sa stea singure, si nu mi se par deloc ciudate.
Succes

| Simσηαღ a răspuns:

De obicei cand stai singura te autoevaluezi prin lucrurile pe care le faci, sau poti aprofunda mai bine asupra unor probleme.eu cred ca incepi sa constientzezi mai bine unele lucrurisi in plus mai este si varsta specifica.

| DeniZu a răspuns:

Este normal sa mai ai si perioade din astea, cred ca majoritatea le avem, mai ales fetele din cate am observat eu...totusi incearca si sa iesi cu prietenii, pentru ca socializarea iti face bine, nu mai esti izolata, esti la curent cu noutatile etc

| AoBo a răspuns (pentru DeniZu):

"esti la curent cu noutatile"...acesta este unul dintre marile beneficii ale socializarii in opinia ta?hee hee

| DeniZu a răspuns (pentru AoBo):

Nu, de fapt era o completare la iesirea din starea asta happy