| Zooy_Rebeca_1992 a întrebat:

Avand in vedere ca am luat vacanta, m-am gandit eu si impreuna cu alte colege sa ne intelnim la patinoar, dar toata clasa. Problema este ca baiatul care imi place nu participa nici la activitatiile scolare, dar de asta ce sa mai zic. Vreau si eu o metoda, ceva cum sa-l conving sa vina.

Funda+Vot

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Invită-l şi gata.Ce faci te rogi de el! Poate nu este de la voi din clasă şi se simte-n plus.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Motiveaza-l brusc, poate cu un sarut sau un pupic

| blueheart a răspuns:

Hei! Nu trebuie sa-l convingi, trebuie sa vina de placere. Invita-l frumos, spune-i ca va fi distractiv si ca ai vrea sa fie si el acolo. Poate ca nu-i place ca veti fi prea multe persoane.Frumos ar fi sa fiti doar voi amandoi. Dar nu-l forta sa faca ceva ce lui nu-i place.Invita-l si daca te refuza e problema lui. Tu petrece-ti timpul frumos alaturi de colegele tale.
Succes! happy

| deepinlovewithyou a răspuns:

Spune-i ca va fi un spectacol in care va canta ( artistul sau trupa lui preferata ) si cu siguranta va veni. Daca nu, spuneti-i ca este o intalnire importanta si vreti ca toata clasa sa participe, inclusiv el, daca nu o face pentru tine, macar pentru colectiv. Alte idei nu mai stiu thinking nu imi vin acum in minte. Succes!

| ali999 a răspuns:

Spune-i si tu ca este distractiv si ca ti-ar placea sa vina si el. Daca vine bine daca nu la revedere. Ai sa vezi ca o sa vina sunt sigura, n-are cum sa refuze o fata!