anonim_4396
| Anonim întreabă:

Țin minte că în timpul facultății colegii cu care mă înțelegeam super, la absolvire nu m-au invitat la petrecere și mi-au transmis că sunt o jigodie din cauza faptului că am luat nota maxima la examenul scris de licență și în loc să mă felicite m-au întrebat cum am făcut să trisez. Chestia asta m-a lăsat cu un gust amar și mi-a cam înviat răutatea din suflet aflata-n stare latenta. Voi ați avut episoade de genul, când ați fost dezamăgiți de rasa umană, neasteptat?

15 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Tupeistii, care abia iau nota de trecere, se cred egali cu cei de nota maxima.
Au dreptate, incat in viata NIMENI nu se intereseaza de notele de scolarizare, dar nici de cele de lucrare de diploma.
Mai mult, la noi se accepta politic orice persoana daca are diploma din aproape ORICE domeniu, chiar din meserii ne-inrudite.
Acesta este cauza ca merg atat de bine lucrurile in tara noastra.

| Mihai2001ionut a răspuns (pentru Bula):

Normal toți suntem egali. Ori că ești superior ori că ești inferior oamenii tot oameni sunt și trebuie să ne respectăm unul pe celălalt. Poți să fi tu avocat și celălalt să fie la lopată că tot egali suntem unul de celalalt. Ca oameni suntem toți egali

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Am pățit și eu ca tine în momentul repartiției, care atunci se baza pe nota la examenul de licență. Apoi au trecut anii iar când ne-am reîntâlnit după 10, 20, 50 de ani eram din nou prieteni buni. Se zicw așa. Nu pune la inimă.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ei, și? Ei au rămas cu bârfa, care s-a rispit (până azi) in vânt, dar tu ai rămas cu nota scrisă pe diplomă, ca rezultat al muncii depuse pe tot parcursul anilor de facultate.
Adevarul e că sunt destui care știu să trișeze inteligent la examene și care obțin note nemeritate.
Acum, episoade neplăcute pot fi prezente in viata fiecăruia, dar tu bucură-te de reușitele tale, nu pierde vremea gândindu-te la invidia altora.

| Naty1 a răspuns:

Eu de cand ma stiu am fost dezamăgită de rasă umană.
Cand eram mica am avut zeci de prietene pe interes (ba financiar, ba sa aiba cu cine sa isi omoare timpul, ba pentru ca aveau o bază in mine pe ceva etc si pe urma dispareau)Asa mi-a fost si in familie cu verișorii, ma chemau undeva sau ma implicau în ceva doar cand trebuia sa ii ajut sau sa aiba un avantaj si dupa ma luau la mișto.Pe urma mai tarziu cu băieții, din cauza ca eram proasta de buna si nu voiam să îi fac de ras sau sa le fac rau profitau si ma barfeau sau minteau despre mine pe la colturi.Dar totul s-a schimbat cand am mai crescut si acum se mira daca ma dau jos din mașină sau ma uit către ei din trecere.Nu isi mai permit arfe, minciuni si alte rahaturi dar tot pe mine ma considera aroganta sau rea.

| Frank51 a răspuns:

Cred că ai avut ghinion. Există clase care se înțeleg foarte bine(cum e în cazul meu), și ne ajutăm foarte mult, mai ales cei buni pe cei slabi. Dacă înveți ceva în facultate, cel mai important ar fi lucrul în echipă, merge zicala unde-s mulți puterea crește. Personal mă înțeleg foarte bine atât cu cei buni cât și cu cei mai puțin buni, dar totodată depinde foarte mult și ce vibe emiți, probabil aici este și problema ta.

anonim_4396
| Anonim explică:

Da, chiar de curând.

| Sekim a răspuns:

Nimic wow la povestea ta, tipic pentru rasa inferioara de oameni care nu sunt in stare sa gandeasca si critica. Pana la urma, cand nu te duce capul absolut deloc si esti ultimul prost, de ce ai gandi cand poti sa critici si sa iti dai cu parerea jignind?

| SingleForOne a răspuns:

Acesta este genul de persoană care mereu copia la teste, tema de la alții, și care se bucura să primească măcar 5, pentru a trece clasa... pentru că, na, nimeni nu te întreabă la job ce a făcut Ion, din romanul Ion, cu pământul lui!

| Anuket a răspuns:

Da. Mulți sunt conduși de invidie și dau vina pe altceva pentru "eșecul" lor. Am pățit în școala primară, generală, liceu, facultate. Se poate și fără fraudă.
Nu au fost oarecum anonime notele? Ar trebui să dispară interesul pentru notele celorlalți, o obișnuință învechită și toxică. Nici n-ar trebui să se spună notele unul, altuia că n-au ce vedea din ele.

| Eisenheim a răspuns:

Da,zilnic....cum spune și altcineva aici, de fiecare data când ieși din casă, sau intri, și la munca, peste tot găsești astfel de exemple care te dezamăgesc

| AlexValentinn a răspuns:

Eu de multe ori am fost dezamagit si ma simt neindreptatit in multe privinte, dar nu stau sa ma focusez pe asta ca imi stric sanatatea si imi fac probleme cu inima asa ca nu are rost sa ma enervez.

| stefiiii3 a răspuns:

De fiecare data cand ies afara din casa, de fiecare data cand intru pe o retea de socializare si, chiar aici sunt niste comentarii foarte jignitoare. Toate astea, nu in cazul meu, sunt o fire retrasa, dar vad foarte multe scandaluri din nimic.
Nu inteleg de unde vine atata rautate si superioritate, se crede toata lumea in filme, dar problema este ca asta-i realitatea... crying

| GusticelMititel a răspuns:

Daca luai 5 erai fratele lor. laughing) Asa sunt unii oameni, se bucura in secret cand esuezi iar daca ajungi mai sus ca ei devin frustrati si iti vor raul.
Bine, in mod normal oamenii devin frustrati cand ajungi bogat, faimoz, cand esti mai frumos decat ei... nu cand iei nota mare la un examen, fie el si ala de licenta. Deci prietenii aia ai tai sunt next level in ceea ce priveste indivia...