anonim_4396
| Anonim întreabă:

Intrebare pentru mame, ce ati simtit cand v-ati vazut bebele prima data? Mie mi-au dat lacrimile. P. S. pot sa raspunda si tatii.

9 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Si mie mi-au dat lacrimile dar de durere, am nascut prin operatie cezariana.

| Anca a răspuns:

Nu stiu cum e... dar momentul acela il astept cu foarte multa nerabdare si emotie sa vina in viata mea! happy

| Barajag a răspuns:

Am plans enorm, insa de bucurie, de emotii, eram atat de nerabdatoare sa mi-l aduca la pat, insa mai rau a fost ca nu am putut sa ma ridic avand cezariana, insa cum bine stiti dai spaga ai, nu dai nu ai, am platit o infirmiera si mi-a adus copilasul.Era un grasun de 4, 100 kg, l-am adorat din prima clipa, e o minune sa fi mamahappy

daniela
| daniela a răspuns:

Cel mai fericit moment din viata mea... imposibil de descris in cumvinte. E atat de intens incat nu se poate povesti

| arrriadna a răspuns:

Pai eram dupa 12 ore de travaliu si prima data am vazut niste talpi, iar apoi mi-au adus-o s-o vad "intreaga". Am simtit un amestec de duiosie, blandete, fericire, oboseala, simpatie, prietenie - mi-au dat si mie lacrimile.

| carmi_6480 a răspuns:

Am avut sentimente amestecate, de iubire, teama ca nu o sa ma pot descurca [, era atat de micut], ceva ce nu mai simtisem, si eu am plans cand mi l-au pus pe piept, ma uitam mirata si nu-mi venea sa cred ca era almeu, era ff frumos iar sotul meu se mira ca e atat de mic...sentimemte unice in viata unui om.

| shalimar a răspuns:

Toate chinurile nasterii s-au evaporat intr-o secunda.mai exact in secunda in care a inceput sa planga.plangea el, plangeam si eu iar ochi nu aveam decat pentru el.asistentele imi tot spuneau ceva dar eu dadeam din cap fara sa inteleg nimic.imi facuse si o injectie si nici nu mai tin minte ce imi mai faceau.eu pluteam. timpul trecea pe langa mine iar eu imi priveam baiatul. m-am indragostit instantaneu de baietelul meu.inima mea a incetat sa mai bata pentru mine. din acel moment bate doar pentru el. un moment unic in viata, plin de bucurie, implinire si liniste sufleteasca.

| marry_7650 a răspuns:

O emotie placut ca nu se poate descrie in cuvinte sa-ti vezi propria creatuca care a crescut in tine timp de 9 luni ca iese la viata auzindui primul scancet luandul repede langa tine pentru cateva secunde uitandute pentru ai vedea toate perfectiunile lui este cel mai minunat moment din viata, ceva de neuitat >:d

anonim_4396
| Anonim explică:

Nu exista cuvinte pentru descrierea emotiilor.