|

Revin cu o întrebare!

Împreună fiind cu iubita mea de o perioada indelungata de timp, eu am fost nevoit sa mă angajez acum în perioada de vara!

Au venit zilele orașului, mie mi-a fost ceva mai greu sa ajung acolo având în vedere ca stau la o distanta considerabila, am ajuns sambata seara în oraș! Toate bune și frumoase, a trecut seara am ajuns acasă!

Duminica era planificat sa merg din nou însă a apărut o problema și nu am putut ajunge! Bineînțeles ca nu am avut nimic de reproșat ideii ce îi venise ei sa iasă cu prietena ei care ne-a provocat multe certuri și de care i-am spus adesea ca ar fi bine sa o evite!

Se face 00:00 primesc un telefon și îmi spun niște cunoștințe ca au vazut-o pe prietena mea intr-un alt oraș! Intru pe Facebook și pe snap la locație...văd același lucru!

Îi dau mesaj, îmi răspunde, intr-adevăr acum era în oraș!

Am trecut peste tot! Ziua următoare ne-am cam ciondanit pentru ca mi-am ieșit din fire și am spus niște cuvinte mai urate...Dar a trecut! Miercuri, adică aseară am mers cu ea în oraș dar am fost nevoit sa plec în jurul orei 22 pentru ca nu aveam cu ce sa vin mai târziu acasă. ...deși inițial îi spuneam persoanei în cauza ca o sa stau pana ceva mai târziu și ea se tot codea!

Am plecat, primesc mesaje ca vrea sa iașa cu niște foști prieteni de la tara, băieți bineînțeles cu care a fost la scoala! ...Bineînțeles mai apoi a spus ca s-a întâlnit și cu prietena ei pe care eu unul nu o pot agrea!

S-A comportat mai mult decât frumos cu mine ...Toate bune!

Astăzi ar fi trebuit sa mergem intr-o excursie cu familia mea, dar întrucât era ziua bunicii sale a spus ca merge la tara și părinții mei au decis sa schimbam data!

Nu a mers la tara, a rămas în oraș motivând ca e aglomerație mare și nu vrea sa plece pentru o zi!

Momente de iubire mai calde nu au mai fost intre noi de un timp considerabil.(Nu sex, încă nu am început asta)...Și deschizând astăzi subiectul îmi spune ca ea nu mai are chef...

Cu prietenii ei poate sa stea noaptea intreaga pe afară, dar cu mine nici măcar în week-end nu a vrut sa mergem la o verișoara sa petrecem o sâmbătă seara.

Nu știu ce sa mai fac, ajutor

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Timpul le rezolvă pe toate. Nu forța lucrurile, ai răbdare asemeni felinei care își pândește prada. Cu tact și politețe, o aduci pe "calea cea bună ". Baftă.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Poate e dornica de sex cu strainii nu e serioasa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu sunteti pe aceias lungime de unda, aveti alte planuri si pur si simplu nu va potrivit.Probabil aveti o relație la distanță și mai sunteti si adolescenti si asta spune multe.
E probabil este in perioada aia a vieti cand vrea sa se distreze, sa se plimbe sa profite de vară si de timpul liber iar tu daca vrei sa iti faci bani sau un viitor nu ai cum sa ti pasul cu ea.
Poate ar fi indicat sa luati o pauza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce să mai faci? Sex nu, de cionfănit vă cionfăniți, viitorul sună bine, mai ales dacă o lași și îți vezi de drumul tău.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu prea văd un viitor bun cu ea, mai ales că ea preferă să își petreacă mai mult timp cu prietenii decât cu tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut!

Fara s-o judecam aspru!

In momentu' de fata ea iubeste foarte mult distractiile+prieteni+iesirile nocturne -etc! In calea ei, esti doar o piedica, o incurci mai mult!
Tu fiind mai serios, harnic; muncesti.Bravo.

Langa e@ n-o sa ai un viitor prea bun / linistitor!
Cel mai bine cauta-ti alta, mai serioasa, de casa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează