|

Salut,Am si eu nevoie de un sfat, timp de o luna am fost impreuna cu o fata si am mai si vorbit vreo doua saptamani inainte sa iesim prima data, de abia la a 3 a intalnire am si pupat-o si ne-am si tinut de mana, ne-am plimbat, ieseam aproape in fiecare zi pana cand recent mi-a zis dupa ce nu a mai raspuns asa de des la telefon si mesaje ca nu se vede momentan in o relatie dar ca nu se stie pe viitor dar mie a inceput sa imi placa mult de ea si mi-a picat foarte prost ce mi-a zis. Sunt foarte trist si numai la ea ma gandesc, eu am 27 si ea 28, dar dupa ce mi-a zis asta vorbim in continuare si prin mesaje si la tel, oare mai este posibil sa revenim la o relatie? Sau doar ma amagesc mai mult?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

E posibil să avansezi în relație. Trebuie să ai răbdare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut,poate ca nu ai fost intr-o relatie de dragoste, dar tu ai considerat astfel.Doua persoane ca sa poata avea o relatie serioasa, bazata pe iubire, au nevoie de timp pentru a se cunoaste si de un accord reciproc.Pentru a putea fi impreuna cu cineva,trebuie sa cunosti bine persoana aceea, sa poti avea incredere deplina in ea, sa fii sigur ca te poti baza pe ea oricand si sa simtiti ambii sentimente de dragoste.O relatie nu se leaga in cateva zile, uneori e nevoie chiar si de ani. Faptul ca ea a refuzat nu inseamna neaparat ca nu vrea sa fie impreuna cu tine, poate pur si simplu nu e gata pentru asa ceva si are nevoie de timp pentru a te cunoaste mai bine si pentru a putea intelege daca simte ceva pentru tine.Nu grabi lucrurile, lasa totul sa decurga de la sine, arata-i ca tii la ea, ca esti o persoana in care poate avea incredere si ca esti gata sa-i fii mereu alaturi, ca ea sa inteleaga ca esti un om special.Nu trebuie sa te intristezi, nimic nu e pierdut, totul abia incepe acum.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Banuiesc ca nu-i sigura ca tu esti cel pe care l-ar vrea. Ceva din comporatmentul tau, nu-i prea place.
eu spun sa o abordezi si sa discti cu ea (fata in fata), cam ce nu i-ar place la un baiat/barbat si ce ar deranja-o.
indirect, ea iti va spune ceea ce de fapt nu-i place la tine, sau o deranjeaza.
In felul acesta, vei afla adevarul si daca nu-ti convine, o poti lasa in pace. daca-ti place fata, poti face eforturi sa te schimbi, in asa fel incat sa te placa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează