| Twister09 a întrebat:

Salut, fosta mea prietena, ma lăsat pentru altul ea trimis ceva poze cu ea dezbracata si un videoclip, ala a santajato si s-au despărțit, după aceea după câteva zile și-a găsit altul, nici cu asta nu mai stă.
Si la fiecare majorat a-si gaseste cate unu cu care sa se linga pe acolo etc.
Credeti ca eu am facut un rau ca am făcut-o curvă? si cand ma mai întreba cineva de ne-am despărțit spuneam adevarul si ca nu merita sa steie cu ea, ca odata ce a facut chestiile astea le mai face in continuare.
Credeti ca am facut vreun rău prin toate astea?

8 răspunsuri:
| RedNightmare a răspuns:

Sunteți 2 oameni străini acum, ignoro, prin asemenea fraze nu schimbi nimic, daca te intreaba cineva ceva, spune-le ca n-a fost sa fie, ai iubito cândva nu? atunci nu mai vorbi urât de ea, toate fetele sunt așa prostuțe în ziua de azi

| sierra1 a răspuns:

"ca eu am facut un rau ca am făcut-o curvă?"

1 dacă chiar e așa, nu tu ai făcut-o
2 e bădărănesc să pui tu astfel de etichete

| AndreeaIzabela280 a răspuns:

Atâta timp cât nu are spermatozoizi tăi în ea nu cred că e o problemă

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru RedNightmare):

Nu chiar toate... happy

Bula
| Bula a răspuns:

Nu tu ai facut-o c**va, ci ea s-a facut.
Tu fa-te ca ploua si nu mai spune la altii, sa afle singuri. Astfel nu risti sa te dea in judecata pentru "defaimare".

| justme95 a răspuns:

Mai bine lasă lucrurile asa cum sunt.

| Simpatik a răspuns:

Hey prietene de pe la jumatatea lui 2019 ne tot spui de aceasta taratura, las-o si uit-o frate mai sunt destule femei pe lumea asta.
Eu cred ca ti-a ramas gandul la ea, ca poate arata bine sau pentru ca ai facut-o cu ea prima data, dar crede-ma ei nu-i pasa, la astea ca ea nu merita sa iti mai aduci aminte ca le-ai cunoscut.
Nu o sa se mai intoarca la tine si nici tu la ea.
Trecutul e trecut, gandeste-te spre viitor.
Numai vorbi cu nimeni despre ea si numai aduce vorba despre ea, nu merita nimic.
Cred ca ti-am mai dat un raspuns in trecut daca imi aduc bine aminte, ca pe vremea aia iti faceai griji pentru ea ca vai saracuta isi bat joc baietii de ea, ca le trimite filmulete cu ea si apoi aia o santajeaza si rad de ea, daca e proasta las-o ca merita, ca e naiva e una dar iat-o ca e si rea de musca.
Sa nu ai mila niciodata pentru femeile neserioase.
Tu cautati pe cineva iar daca esti intr-o perioada (se intampla si asta) cand cauti si nu gasesti lasa cautarea si concentreaza-te pe alte lucruri : scoli, munca etc si o sa vina si persoana potrivita cand nu te astepti, mai degraba vine cand nu te astepti decat atunci cand cauti nu gasesti si iti faci o multime de nervi.

| DianaBlajovan a răspuns:

Păi logic că ai făcut un rău pentru că ai bârfit-o. Bârfa este un păcat, și poate fii și ilegală pentru că poți fii pedepsit pentru defaimare. Și în plus este foarte urât să bârfești, mai ales dacă ești băiat pentru că bârfa este considerată a fii ceva de fete. Las-o, că nu merită, există alte fete pe lumea asta.