| Twister09 a întrebat:

Salut, fosta mea prietena, ma lăsat pentru altul ea trimis ceva poze cu ea dezbracata si un videoclip, ala a santajato si s-au despărțit, după aceea după câteva zile și-a găsit altul, nici cu asta nu mai stă. ca a aflat el de poze.
Si la fiecare majorat a-si gaseste cate unu cu care sa se linga pe acolo etc.
Cand ma mai întreba cineva de ce ne-am despărțit spuneam adevarul si ca nu merita sa steie cu ea, si ca e o curvă.
Multă lume a spus că e curvă.
Credeti ca prin toate astea ca le-am spus unora ce a facut, si ca e o curvă am facut vreun rău?
Multumesc

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Lasa-i pe ei sa se convinga de felul cum este ea. Ai facut rau.

| Simpatik a răspuns:

De cate ori mai postezi intrebarea asta, daca eram moderator (care apropo dorm moderatorii) iti stergeam aceasta intrebare, uite tot azi ai mai postat https://www.tpu.ro/......jato-si-s/
Nu am nimic cu tine dar deja ma dispera "prietena mea bla bla, poze indecente trimise la altii bla bla", te plangi din 2019 de aceeasi chestie, inca ai sentimente pentru epava asta se pare.
Prietene nu mai fi fatalau mergi inainte, tu inca traiesti in mintea ta in trecut parerea mea. Ai facut-o nu ai facut-o curva nu se intampla nimic, nu te mai lua dupa legistii lui peste, ala care zice ca vei fi acuzat de defaimare nu are nicio baza afirmatia lui, pentru defaimare e nevoie de probe si nu te va da niciodata o persoana oarecare in judecata, ci in special astfel de procese isi intenteaza persoanele publice carora daca apari la tv si le spui un neadevar le distrugi imaginea, poate sa fie nu doar o pseudo-vedeta, ci si un brand mare, e ca si cum ai spune o minciuna tu fiind moderator de televiziune ca la kfc ai gasit gandaci in mancare, e clar ca le-ai distrus imaginea (mergand pe premisa ca acel moderator a spus o minciuna!); deci stai chill nu te va da nimeni in judecata, dar nu e ok sa mai jignesti.
Prietena ta e o "tarfa" pentru ca masa a fost "tarfa", pentru ca masa mamei a fost "tarfa", spune o melodie care zice adevaraul cat se poate de bine.
Deci nu te mai plange mereu pe TPU ca fosta prietena este asa si asa ci vezi-ti de drumul tau, crezi ca pe ea o mai intereseaza de tine? arata ca esti un domn si nu o mai vorbi de rau fara de altii.

| Freya1 a răspuns:

Nu e ok sa iti vorbesti foști prieteni, iubite etc.In primul rand te faci tu de ras pentru ca ai stat cu o asa zisa curvă si in al doile-lea rand nu dai dovada de barbatie daca vorbesti urat despre o fata cu care tu ai fost,la care ai tinut si cu care ai avut o relație.
Gândește-te că pe acea "curvă" cum ii spui tu ai iubit-o (sau nah,ai tinut la ea), poate si ea la rândul ei a avut ceva sentimente pentru tine, aveti amintiri impreuna si probabil a-ti petrecut si momente frumoase si chiar nu e corect sa o denigrezi, ba din contra, daca vrei sa faci un lucru bun dai un sfat sa aiba grija ce face ca se baga in belele.

| OldSoul a răspuns:

Puteai sa raspunzi frumos cu "Nu a fost sa fie" sau "Nu era ce cautam eu" si asta e.
Ce face ea, e treaba ei.
Daca tu o "lauzi" asa, nu esti cu nimic mai bun decat ea.

| supadeceapa a răspuns:

Ce treabă ai tu cu ce face ea pe nu știu unde? Da, ai făcut.

| nicu991 a răspuns:

Poti fi acuzat de defaimare din punct de vedere legal:
Art. 507. -
Acela care în public prin orice mijloace afirmă cu privire la o persoană sau impută acesteia fapte determinate privitoare la viața sau activitatea ei publică sau profesională, care, dacă ar fi adevărate, ar expune acea persoană la urmărire penală sau disciplinară, ori disprețului public, comite delictul de calomnie în contra vieții publice sau profesionale și se pedepsește cu închisoare corecțională dela 3 luni la un an și amendă dela 4.000 la 10.000 lei.

| Andr9385929444 a răspuns:

Câți ani ai?

| DianaBlajovan a răspuns (pentru Andr9385929444):

Presupun că au 18 ani dacă se tot duc la majorate.

| Durky a răspuns:

Fratele meu, nu esti singurul care a patit asa.
Si eu am fost intr-o situatie cam asemanatoare cu a ta si am procedat exact la fel, daca o iei logic, da, ii faci ei rau
dar razbunarea e dulce, stiu

| DianaBlajovan a răspuns:

Păi teoretic da, ai făcut un lucru rău pentru. că ai bârfit. E urât să bârfești, și este și un păcat, și după cum a spus un răspuns de aici, da, poți fii și pedepsit pentru. defamare. Părerea mea e să nu te mai gândești la ea și să-ți cauți o altă preocupare mai constructivă, sau să-ți găsești o altă prietenă. Nu merită să te macini pentru. asemenea probleme și să-ți distrugi sănătatea pentru. niște oameni de nimic. Pace.