| Twister09 a întrebat:

Fosta mea m-a lasat pentru altcineva si ea trimis la ala poze dezbrăcată până ce o santajat-o si s-au despărțit.
Eu m-am atasat de ea foarte mult si tin la ea enorm.
Am umblat după ea foarte mult si nu o mai vrut nimic.
Intrebarea mea este daca am intrat după ea in magazin sa vorbesc cu ea sau daca am așteptat-o in fata blocului sa vorbesc cu ea, ea nu știa că o astept, credeti ca i-am făcut un rau ca am facut chestiile alea? Adica ma refer ca se va întoarce la mine raul facut cum e vorba aia roata se intoarce?
După ea și-a gasit altul, ala stia de poze înainte sa-i scrie, după i-am spus si eu de poze si face ca nu-l intereseaza si un prieten de-al meu tot asa i-a spus de poze si i-a mai zis ca o sa il lase si pe el cum m-a lasat pe mine si s-a despărțit si ala de ea. Ca lui ii trebuie fete de casa si relație serioasă, dar după 3 saptamani asta i-a scris inapoi sa se împace si nu a mai vrut ea.
Credeti ca asta e un rau facut ca m-am băgat?
Eu nu am facut chestiile astea din răutate, am facut ca amo pasa de ea si nu vreau sa ajunga pe mână toti proștilor să-și bată joc de ea, au multi pozele cu ea, m-am băgat sa nu ajunga pozele mai departe sa nu-si bată altii joc de ea etc înțelegi voi ce vreau sa zic.

6 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Las-o in pace este doar o alta idioata care se crede desteapta, cu astfel de persoane nu ar trebui nici sa vorbesti dapai sa tii la ele. Cu siguranta nu te mai vrea inapoi, pentru ca orice prost in sinea lui este si fudul, ea crede ca a cunoaste mai multi baieti este mai bine, ei bine in cazul ei acestia se folosesc de ea ca de o carpa!

| Jassmina a răspuns:

Nici macar nu constientizezi ca te-ai bagat si ai facut rau... crezand ca i-ai facut ei bine, cand de fapt, ai stricat o realtie, in acre nu aveai dreptul nici legal si nici moral, sa te bagi.
Daca pe lumea asta totul se plateste, ori se intoarce la tine, apai vei avea de primit.
Va trebuii sa inteegi ca tu nu esti stapanul fetei aleia si nu ai nici un drept sa o controlezi, manipulezi sau protejezi!
Da-i pace, ca nu-i problema ta!

| Drimmero a răspuns:

Barbatie 0, personalitate -1!

| Panamax a răspuns:

Daca vreai poze cu ea dezbracata trebuia doar sa ceri la baieti.

Răspuns utilizator avertizat
| BogdanM275 a răspuns:

Ai facut un bine și în același timp un rău.