anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut!

Nu stiu de ce de o perioada m-a apucat o stare aiurea cand vreau sa cunosc fete noi. Ultima mea iubita a fost acum 7 luni. Dupa ce am incheiat cu ea am vorbit cu o gramada de fete, doar ca niciuna nu era ce trebuie, iar acum daca incerc sa vorbesc cu o tipa noua, ma simt neinteresat, fara dorinta, imi e lene sa investesc in conversatie si ma simt asa delasator. Practic am o stare de "sila" sa cunosc o fata noua si nu inteleg de unde a aparut. Nu mai sunt curios si entuziast si sigur pe mine. Si parca nu mai sunt nici inspirat.
De la ce sa fie asta? Cum pot rezolva?

Răspuns Apreciat de Editori
| OldSoul a răspuns:

De la lene...

Glumesc, e de la dezamagire.
Ai cunoscut multe fete, nu s-a legat nimic, iar aici iti e lene sa o iei de la capat, parca nu mai ai nici forta si nici energie, sau inspiratie in cazul nostru.

Este normal.
Am mai patit si eu asa.

Incearca sa nu te mai fortezi sa cauti/cunosti fete noi. Lasa asta la voia intamplarii, si ar trebui sa-ti revii mai devreme sau mai tarziu.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ori nu ți-ai revenit încă după relație și ai nevoie de o pauză ori n-ai găsit pe cineva cu care să rezonezi și atunci normal că interacțiunea ți se pare fără sens

| sierra1 a răspuns:

"ma simt neinteresat, fara dorinta, imi e lene sa investesc in conversatie"

ești pensionar de prea multă vreme?

| Naty1 a răspuns:

Păi dacă tot încerci să cunoști zeci de fete pe metru pătrat asa se intampla, te plictisești.Mai fa si tu altceva cu viata ta.

| raMLesS a răspuns:

Ti-a scăzut nivelul de testosteron iar nivelurile de dopamina sunt foarte mici.
Lasa lucrul manual, apuca-te de un sport si mananca sanatos.

| Jus7t a răspuns:

A mai trecut cineva prin ce treci tu acum și în loc să te stresezi, să începi să îți complici existența vorbind cu tipe fără să ai vreun interes special pentru una din ele mai bine ți-ai canaliza energia în altceva :
https://m.youtube.com/watch?v=_gfIwqF5aYA

Numai bine.

| Eisenheim a răspuns:

Așa e când ajungi la o anumită vârstă, îți vine mintea la cap, felicitări, alegi cu cap, nu ca înainte hai sa iau una sa am și eu iubita happy

| Cksihja a răspuns:

Încă nu te simți în stare să ai o relație starea pe care o simți este un avertisment, mai întâi trebuie să te vindeci se te desparți mental de ultima ta iubită. Pentru că tu încă te mai gândești la ea ai impresia că o înșeli ieșind cu alte fete.

| raMLesS a răspuns (pentru Cksihja):

A spus ca s-a despartit si nu a zis ca se mai gândeşte la ea... A spus ca vrea sa cunoasca alte fete, de unde ai scos asta cu înşelatul? Daţi niste sfaturi atat de iraţionale...