|

Salut TPU, am o problema...mi se pare cringe sa pun o intrebare aici deci am o dilema. Eu vorbesc cu o fata cam de 3 luni, la inceput am vorbit cu ea si m-a intrebat *ai mai avut iubite* si atunci credeam ca ma place. Vorbim aproape in fiecare zi prin mesaje, radem glumim, i-am fost mereu aproape cand era la greu cum s-ar spune, dupa ce am iesit prima oara cu ea si mai era si o prietena de ale ei, mai specific era in apropierea craciunului si am mers la un carnaval si era un fel de tiribomba, m-am dat cu ea acolo si seara am primit mesaj : mersi ca te-ai dat cu mine in chestia aia. Totul parea ok pana am aflat ca e impreuna cu cineva. Am primit injuraturi int o seara de la gagicuso, oricum eu nu mai iesisem cu ea de ceva timp si am vrut sa iau o pauza de la vorbitul cu ea dar tot ea mi-a dat mesaj... am mai iesit pe afara cu un prieten si peste ceva timp el trebuia sa se intalneasca cu prietena lui si prietena lui era cu fata de care imi place si a venit si ea si erau cei doi si eu cu fata de care imi place si mna mai peste un timp vreo 2 zile iar am primit amenintari chiar daca am iesit ca prieteni. Ce sa fac? Eu numai pe ea o vad si ma gandesc la ea, mi se pare ca suntem mai mult ca prieteni, nu pot sa vad alta fata, parca nu e ca ea.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Discuta cu ea, și vezi cum stau lucrurile, lămurește problema și vezi ce ai de făcut. Nu te arunca prea tare, nu e ok în cazul ca are prieten sa te încurajeze și pe tine

| explică (pentru Emma30555):

Pai a zis ca il paraseste pe ala sapt asta si dupa poate imi incerc norocul dar nu imediat

| a răspuns (pentru Manu223):

Dacă îl părăsește, poți continua tatonările, și poate ajungi sa o cunoști mai bine, sa i cunoști caracterul

9 răspunsuri:
| a răspuns:

Se cam foloseste de tine sa-i faca in ciuda prietenului ei actual, isi pregateste terenul cu tine sa-l paraseasca pe ala, sau pur si simplu iti da sperante desarte cum ca ar putea exista ceva intre voi, dar se intoarce imediat la prietenul ei, ala te ameninta iar ea se amuza cum se "bat" doi barbati pentru ea. Se pare ca e o nesimtita care joaca pe doua fronturi, are relatia stabila cu ala, si are si servitorul alaturi (tu) cu care poate merge prin oras la destrabalare. Greseala ta ca accepti asta, greseala aluia ca nu vede ce curva are ca prietena. Presupunand ca se desparte de ala si se combina cu tine, la fel iti va face si tie in timp: va iesi in oras cu altii la distractii si te va pune pe tine in postura penibila de a-ti face griji cu cine umbla. Va joaca pe amandoi pe degete. Rupe contactul, ACUM!

| explică (pentru OrdanKarris):

Pai s-a despartit de ala plus ca ii ameninta toti prietenii pana si pe cea mai buna prietena a ei...

| a răspuns (pentru OrdanKarris):

In sfarsit cineva inteligent.

| explică (pentru mariuscdrz):

A cam avut dreptate

| explică:

Sa imi scuzati exprimarea si greselile m-am grabit sa scriu ditamai romanu.

| explică:

Sau i am povestit despre o problema si mi-a spus Succes?

| explică:

Am avut o mica problema si ea mi-a raspuns succes si un emote cu un puipic