|

Salut TPU! Ma numesc Sebastian si am varsta de 15 ani.Ieri m-am confruntat cu problema care este urmatoarea:Sora mea de 18 ani care este foarte toxica ma acuza ca i-am furat un inel de 300 milioane si a zis ca l-a lasat in bucatarie unde eram eu.Eu m-am certat cu ea ca ea de ce nu isi pastreaza inelul la ea.Si in aceasta seara am batut-o pentru ca nu ma lasa sa-mi fac treaba.Am incercat sa gasesc inelul peste tot in bucatarie, dar nimic. Puteti sa ma ajutati cu un sfat ca sa nu o mai bat?

13 răspunsuri:
| a răspuns:

Laso daca ai batuto nu te mai deranjeaza

| a răspuns:

Sper ca glumești.

| a răspuns:

Când îți vine să dai în ea, pune mâinile la spate și leagă-le una de alta.
Respiră adânc și lent să îți treacă enervarea.

| a răspuns:

Tu ești al toxic, ce fel de bărbat ești tu dacă o bați o fata, mai ales sora ta
Nu mai gunoaiele dau în fete, învață să te controlez dacă nu vrei sa ajungi o jigodie
Maine ar fi bine sa ii ceri iertare surori tale, asta dacă ai puțin caracter

| a răspuns (pentru SilentRain):

Tu ești al toxic,
Toxic înseamnă otrăvitor. El a fost doar iubitor, a vrut să îi dea o lecție.
ce fel de bărbat ești tu dacă o bați o fata,
Este un bărbat care bate fete.
mai ales sora ta
Nu mai gunoaiele dau în fete,
El nu a dat în fete, a dat în sora lui.
învață să te controlez dacă nu vrei sa ajungi o jigodie
El este deja o jigodie.
Maine ar fi bine sa ii ceri iertare surori tale,
Iar sora lui ar trebui să își ceară iertare, căci l-a acuzat de furt.
asta dacă ai puțin caracter
Are mult caracter, că de aceea a bătut-o.
Eii, SilentRain, ai sau ai avut frați, surori?
Ești tânără, ce experiență de viață ai, că dai verdicte, gunoaie, caracter, chestii din astea, ceva de genu?

| a răspuns (pentru sadrian46):

Bine punctat urechiuta, da am

| a răspuns (pentru SilentRain):

Ai dar, din nou o să răspund undeva, cândva, că mi-ai inundat azi ziua cu ploaia morții...

| explică (pentru sadrian46):

Sadrian46,chestia e ca sora mea m-a urat de cand m-am nascut,si pe TOTI ceilalti(pe mama,pe tata pe oricine).E foarte nepasatoare,nesimtita,materialista,ii pasa numa de ea,se da la mine aiurea,ma acuza ca ii fur eu chestii, am ajutat-o cu multe chestii, nu i-am cerut nimic sa-mi faca, daca ii ceream sa-mi faca ceva NU ca o doare tot.Dar eu am muncit din greu in familia asta, ea a stat in puf pana la 18 ani(+ca suntem si de la tara). Mama mea vrea sa divorteze(deoarece tatal meu a fost un alcoolic, si mama a stat 26 de ani cu el, si nu a mai suportat atata cearta si batai), si de aici nu pot sa o iert pe sora mea deloc.A facut-o pe mama in toate felurile(nesimtita, proasta etc.).S-a dat pana si la fratele meu de 25 de ani(sigur ca a luat-o si a batut-o de i-a sarit fata, si era si o piticanie sora)Si chiar sa-i fie rusine daca e fata sau nu.Si este o poveste foarte lunga.Scuzati ca am uitat sa mentionez pentru ca eram foarte stresat si obosit ieri.

| a răspuns (pentru Sebastian13567):

Dle Sebastian, eu nu sunt degeaba pe TPU.
Hai să facem un scenariu special de viitor nu prea îndepărtat.
Eu o să te învăț o tehnică parapsihologică, cerebrală, de hipnotizat animale sălbatice, ca să le domesticești.
Aș dori să fac asta aici la loc deschis pe TPU, ca să învețe și alții cum se face.
Astfel, treptat, dar zilnic o să te învăț ceva.
Astfel, fără ca ea nici măcar să știe cine și cum a provocat asta (dta) se va trezi într-o bună dimineață exact sora minunată pe care ți-o dorești.
Eu sunt extraordinar de ocupat, dar azi o să caut pe You Tube un videoclip în care un maestru Qi Gong (se citește ci cung) adoarme de la distanță niște zimbri dintr-o rezervație.
O tehnică similară dar mai perfecționată de mine, te voi învăța eu pe dta, și o să o aplici pe sora dtale iar în acel moment se va schimba instantaneu, de seara până dimineața și nici nu își va mai reaminti cum a fost ea în trecut.
Așa, curaj și ai răbdare, eși pe lista mea neagră ( umor negru).
Azi am o zi dificilă, tu îmi ții pumnii de la distanță iar eu până azi 21.03. 2019, zi de echinox de primăvară 2019, zi care o să o ții minte, că e ușor de ținut minte, că e echinox, la ora 24.00, o să iți transmit adresa linkului videoclipului ca să vezi ce se poate face cu sora ta, fără ca măcar ea să știe de unde îi vine calmarea.
Doamne, îmburdă-ne în rai!

| a răspuns:

Trebuie sa corectezi întrebarea, ai scris ca inelul valoreaza 300 de milioane, dar cred ca ai vrut sa spui 300 de lei, sau 3 milioane in lei vechi.Sau poate ca o fi vreun inel de 7000 de euro,ceea ce inseamna ca problema ta e rezolvata - dupa ce il gasiti, il poate vinde si cu ce bani mai are pusi deoparte din alocatie isi gaseste o garsoniera si se muta.Iar daca nu mai dati de el, nu-i problema, trebuie sa aiba ea prin casa vreo geanta de-aia Louis Vuitton, si isi cumpara direct 2 camere decomandat, in centru.

| a răspuns:

Pai nu inteleg de ce a trebuit sa o bati!
Inelul daca este acolo o sa-l gasiti voi, nu trebuie sa va certati pentru asta.

| explică (pentru DanyDav):

Danydav,chestia e ca sora mea m-a urat de cand m-am nascut,si pe TOTI ceilalti(pe mama,pe tata pe oricine).E foarte nepasatoare,nesimtita,materialista,ii pasa numa de ea,se da la mine aiurea,ma acuza ca ii fur eu chestii, am ajutat-o cu multe chestii, nu i-am cerut nimic sa-mi faca, daca ii ceream sa-mi faca ceva NU ca o doare tot.Dar eu am muncit din greu in familia asta, ea a stat in puf pana la 18 ani(+ca suntem si de la tara). Mama mea vrea sa divorteze(deoarece tatal meu a fost un alcoolic, si mama a stat 26 de ani cu el, si nu a mai suportat atata cearta si batai), si de aici nu pot sa o iert pe sora mea deloc.A facut-o pe mama in toate felurile(nesimtita, proasta etc.).S-a dat pana si la fratele meu de 25 de ani(sigur ca a luat-o si a batut-o de i-a sarit fata, si era si o piticanie sora)Si chiar sa-i fie rusine daca e fata sau nu.Si este o poveste foarte lunga.Scuzati ca am uitat sa mentionez pentru ca eram foarte stresat si obosit ieri.

| explică:

Am uitat sa mentionez ca sora mea este foarte materialista, batjocorista, nu i-a pasat deloc de mine, si-a batut joc de mine de mic.Parintii mei urmeaza sa divorteze si mama mea a plecat de langa tatal meu alcoolic, dar el si-a revenit dar mama mea nu a mai vrut sa stea cu el.Eu am muncit foarte mult cu tatal meu in tot acest timp, dar ea i-a pasat numa banii.A facut-o pe mama mea in toate felurile (proasta, nesimtita etc.) si nu pot sa o iert! Scuzati ca am uitat sa mentionez asta!