|

Salut TPU!Vorbesc de o luna cu o fata, ne-am vazut de doua ori si totul a fost super.Acum 3 zile... am inceput sa vorbesc cu ea ca de obicei si ea mi s-a parut mai rece, dar nu am spus nimic.

Dupa a inceput sa imi spuna ca a fost o greseala ca mi-a spus atatea lucruri despre ea, adica mi-a spus cam toata viata ei... efectiv tot. Si ca vrea sa nu mai vorbim despre chestii legate de viata ei personala.Am spus ok si am intrebat-o ce s-a intamplat?

A spus ca nimic, ca si-a dat seama ca nu trebuia sa intre atat de adanc in subiect.Problema e ca eu m-am atasat foarte mult de ea... adica ii simt lipsa, vorbim dar nu mai vorbim ca inainte.

Ii dau mesaj, imi raspunde foarte repede... dar parca nu mai e ce era.Ce sa fac? Si mai exact cand o fata face asta... ce inseamna? Eu nu am facut nimic rau, asa cred... adica am incercat sa o ascult, sa o inteleg si sa o ajut cu ce pot.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

O fi reflectat intr-o zi si si-a dat seama ca ti-a zis alea intr-un moment de slabiciune si regreta ca o persoana pe care abia o cunoaste stie atatea despre ea

| a răspuns:

Ai gresit si tu, pentru că trebuia să-ţi dai seama că lucrurile o iau pe o direcţie gresită si să încerci, în mod elegant, să schimbi subiectul. Când vrei să începi o relaţie nu trebuie să te complaci în rolul psihologului.

| a răspuns:

Parerea mea e ca se foloseste de tine ca sa ii treaca singuratatea

| a răspuns:

V-ați întâlnit doar de două ori, aceasta este foarte puțin pentru a cunoaște un om. Relațiile, convorbirile prin Internet sunt mesaje trunchiate, nu îi vezi fața, mimica. Astfel să nu decizi acum după ele. Dacă îți place fata, invită-o la o întâlnire offline.

| a răspuns:

Poate ii este greu sa aiba incredere in ea sau in tine si nu prea stie ce doreste de la viata. Nu e vina ta daca e cum zici tu, poti sa vorbesti cu ea si despre subiecte non personale, vremea, Youtube, glume...sa nu se simta ca la psiholog

| a răspuns:

Cu ce ai ajutat-o mai exact?

| a răspuns:

Fata asta poate nu o avut o copilărie frumoasa si din cauza asta e posibil sa nu prea stie ce vrea de la viata. Sincer sa te iubeste si faptul ca ți-a spus că a greșit cand ti-a spus cam toata viata ei se numeste REGRET. Stai linistit. Ea a ținut mult timp in ea povestea vieții ei și nu cred ca a mai spus la nimeni până acum despre viata ei. Nu-ti face griji. Esti norocos si spun asta pentru că dacă fata ti-a spus totul despre viata ei într-un timp scurt, inseamna ca ea tine la tine si are incredere in tine. Sfatul meu este să-i acorzi timp si sa ii arăți din ce in ce mai mult ca iti pasă si incearca sa-i explici si tu despre viata ta si despre cum esti etc si restul vine de la sine dar iti trebuie timp. Deci nu renunta si acorda-i timp si tot timpul asta fii cat mai aproape de ea. Dacă are 14-15 ani atunci e normal sa nu stie ce vrea de la viata dar totul depinde de amân2 nu numai de ea.