| Nina001 a întrebat:

Salut tuturor, am o relatie de 6 luni, am avut o discuție legată de timpul petrecut împreună, sunt zile în care stam o zi intreaga impreuna. Moment in care ne plictisim, el obișnuiește să se joace la calculator, fiind cu mine in aceeasi cameră, cate 2-3 ore, i-am atras atenția că nu îi potrivit. El a zis dacă oricum nu avem ce face se pune înapoi. Nu are inițiativa in relație, ce ar fi de facut in cazul ăsta?
Mulțumesc.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Lisa300 a răspuns:

Sincer, mai bine să știe de la tine. Spune-ți părerea. Dacă vrei activități de făcut împreună faceți ceva amuzant, gătiți, jucați jocuri la calculator împreună, plimbați-vă, uitați-vă la un film. Dar cel mai bine discutați ce vă place și ce nu în relația asta, comunicarea este cheia.

4 răspunsuri:
| gigite a răspuns:

Sa-i spui sincera, realitatea si ce vrei de la relatie.

| Naty1 a răspuns:

El sta cu tine atata timp pentru ca ii place sa fi acolo, sau ca sa nu ii reproșez tu ca nu te cheamă dar de fapt el nu prea are chef de toata treaba asta.
E încă copilăros si nu ii arde de relații.Asa ca, poti sa iei o pauza si sa vezi cum se manifesta intre timp.

| Mosotti a răspuns:

Pai f bine ca se pune la calc, tu de ce nu faci altceva tot in camera?! Ca daca nu aveati asa multe in comun, e normal sa-si vada de treaba in camera, conteaza ca sunteti acolo amandoi, nu neaparat sa faceti mereu chestii comune.

Fa si tu altele, joaca-te pe tel, asculta o muzica, fa un rebus, un sudoku, uite-te la TV la o emisiune, film, documentar, adica cum face si el.

Ca nu merge nici asa toata ziua bunaziua sa stati unu pe capul altuia, trebuie si independenta cumva, faceti si chestii separate necomune.

| geoconda a răspuns:

Draga mea, e greu să duci o relație singura sau sa ai o relatie doar de ochii lumii și doar tu să știi prin ce treci. Stiu și se observa din vorbele tale ca esti mâhnită, este și normal. Sa stati împreună 2 3 ore si el să se joace pe calculator, nu prea e firesc. Dar după cum vezi ca decurg relațiile in ziua de azi, nici nu iti mai vine sa începi una. Stai linistită, daca vezi ca tot asa continuă, eu zic sa iti vezi de drumul tău, chiar dacă e foarte foarte greu, dar nu are rost sa pierzi timp, pe tru ca vei prinde mai multe sentimente și după iti va fi si mai greu, si in final tot asta sa vezi, ca nu a funcționat. Bine, nu zic ca e rau ca a stat si el la calculator, dar 2 sau 3 ore?! Nu stiu, faci ce vrei, eu am spus parerea mea. Lasă l pe el sa vezi ce face, să fac el pașii, fii tu indiferenta, rănește l tu pe el i simte de a ti strivi el inima. Nu deodată, cu timpul. Iti urez mult succes.
Fundă happy