| Deeaioana1993 a întrebat:

Salutm vin și eu cu o mică problemă. Eu am aproape 30 iar iubitul meu 22 și avem aproape 2 ani împreună …. Si cam funcționează după cum observ chiar daca pe mine ma bântuie mereu chestia asta cu diferența el mereu încearcă sa ma facă sa trec peste, nu contează asta cel mai mult și îl văd ca e pe drumul cel bun. Poate de afară nu se vede atât de oke nu știu. Cam ce părere aveți?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Ella1121 a răspuns:

Ce mă bucur că tu simți că merge relația dintre voi. Dacă el spune că nu contează diferența dintre vârstă și simțiți că vă potriviți e tot ce trebuie să te intereseze. Poate sunteți două suflete pereche născute la câțiva ani distanță. Dacă ai avea pe cineva de vârsta ta cu care nu simți aceeași conexiune? Din afară nu se vede rău. Sunt 8 ani, nu 80. Nu e minor. Nu ar trebui să te bântuie gândul ăsta.

Dacă oamenii din jur nu sunt ok cu relația voastră, râde-le în nas. Arată-le că nu ești afectată de părerile lor. Să judece cât vrei. Tu rămâi cu iubirea ta iar ei rămân cu absolut nimic. Oamenii sunt făcuți să judece.

Știu că răspunsul meu nu o să te liniștească prea mult, dar chiar vreau să nu te mai gândești la diferența dintre vârsta voastră ca fiind ceva rău. Nu înseamnă nimic. Tot ce contează e să vă înțelegeți, să vă iubiți, să aveți interese și pasiuni comune, să fie încredere și respect.

Nu vreau să te mai macine gândul ăsta, pentru că știu cum e să simți că nu ești persoana potrivită pentru cineva doar pentru vârstă, sau aspect, sau distanță. Dar la finalul zilei ai pe cineva lângă tine care te iubește indiferent de lucrurile astea.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ca-i doar o relatie bazata strict pe sex si atat, fara viitor!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Noi nu avem nicio parere. Daca voi sunteti ok cu relatia cine suntem noi sa ne dam cu parerea?

| dullcat a răspuns:

Buna.Se poate compensa diferenta de varsta la unele capitole, insa vor exista multe situatii in care aceasta se va cunoaste de la o posta si atunci chiar trebuie sa lucrati impreuna daca doriti sa depasiti momentul.Totusi, 8 ani mi se pare cam mult.

| Miruna333 a răspuns:

Ce conteaza cum se vede de afara? Traiti pentru voi, nu pentru lume. Cu ce te-ar ajuta sa vina cineva ingust la minte, precum Violetta sa spuna ca-i o relatie fara viitor? Varsta e un numar., nu te mai stresa atat. Ia legatura cu un psihoterapeut. Gandurile de genul pot afecta relatia pe parcurs.

| Sportacus123 a răspuns:

La 22 de ani e un copil. Pe ce drumuri l-ai găsit? E diferență prea mare. Are facultate măcar? Dacă n-are facultate, n-are rost să-ți pierzi timpul cu el.

| Standt a răspuns:

Nu sunteti singurul cuplu unde femeia e mai mare.
Daca relatia merge, bucura-te.

| KingOoO a răspuns:

Si eu am 26 de ani si a mea 33 si totul este ok.

| Violleta2022 a răspuns (pentru KingOoO):

Despre care fata vorbesti baiete, aia care ti-a dat papucii dupa 3 luni, sau cealalta mai recenta, numai dupa 2 saptamani?

"în 8 Noiembrie | KingOoO a întrebat:
Vorbesc cu o fata de vreo 3 luni de zile, o plac si ea stie asta. Am intrebat-o mai de ceva vreme daca ar vrea sa fim impreuna.
Mi-a zis ca "nu e pregatita pentru o relatie", iar acum dupa cateva saptamani am observat ca parca e cam dezinteresata..."

Sau despre asta cu care ai vorbit numai 2 saptamani?
"în 15 Noiembrie | KingOoO a întrebat:
Am iesit cu o tipa vreo doua saptamani, o tipa care arata foarte bine si a fost destul de usor. Dar, in nefericire, ea vroia doar distractie si nu voia sa isi faca o familie, asa ca nu a mers."


Eu ma stric de ras, la cat te dai tu de expert in fete si femei, dar in realitate nu ai avut nici una mai mult de 3 luni si aia doar la vorbit, ca relatie cu tine nici un nu a vrut.