| GLA a întrebat:

Salutare baieti, ce tehnici, replici aveti sa va bagati in seama cu o fata de care va place dar nu o cunoasteti, pe Facebook de ex?
Voi fetelor cum preferati sa fiti abordate de baieti pe Facebook, la ce replici raspundeti si ce replici vi se par penibile?

12 răspunsuri:
| Naty1 a răspuns:

Chiar am pățit recent sa imi trimita cineva un mesaj, o persoană ce pe mine ma cunoastea de undeva dar eu pe el sincer nu.Initial a inceput cu "bun, ce faci?". Dupa ce l-am intrebat daca ne cunoastem a zis ca nu prea, dar ar vrea pentru ca sunt superba si m-a invitat la o cafea.Eu i-am mulțumit de compliment dar i-am specificat ca daca nu ne cunoastem, sau nu are ceva important de zis sau intrebat nu as avea de ce sa mai vorbesc cu el, având în vedere că am iubit si m-am scuzat.Eh,el după toate astea a zis "ce are ca ai iubit,face si noi mai cu perdea" si acolo chiar daca nu aveam de gand sa discut cu el oricum, in fata mea A coborât grav de tot treapta.
Asa ca,nu imi plac abordările libidinoase,disperarea, insistențele in caz de refuz, sau replici penibile de agățat cu "ai cazut din cer...".
Nu am ce sa ma ascund după deget, orce femeie se simte bine cand cineva o abordează, ii face complimente sau insista pe alocuri.Dar cu chestii drăguțe nu cu porcării.
Spre exemplu daca vrei sa te bagi in seama cu o fata, poti sa o saluți si sa o întrebi ce face. Poti chiar sa bagi o mica minciunica la început, cand te intreaba daca va stiti ca ti se pare cunoscută si dupa ca ai confundat-o.Sau cand te intreaba cu ce scop mesajul sa ii spui ca ti se pare ok si te-ai gandit ca mai schimbați o vorba, sau va împrieteniti.Ca sa nu mai spun ca e ok sa fi deschis si sa arati ca esti curios in legatura cu ea.

| Frank51 a răspuns:

Nu e nevoie de tehnică, problema e la femeile din ziua de azi, care se cred prințese, nu ai ce subiecte să dezvolți în 2 3 rânduri, nu ai cum să cunoști o persoană în 2 interacțiuni, trebuie ca din ambele părți să se manifeste interes în egală măsură ca pe viitor să vă vedeți și să vă cunoașteți, lucru imposibil din partea unei fete bombardate de mesaje și sătulă de avansuri.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Frank51):

Și femeia aia bombardată de mesaje și sătulă de avansuri tot ajunge să aibă un bărbat, de obicei ăla care se remarcă într-un mod pozitiv și care e pe placul ei printre ceilalți mulți. Iar față de ăla va manifesta și interes pe care logic că nu-l va manifesta față de toți pentru că nu are nimeni nici timpul, nici energia, nici motivul să acorde oricui o șansă.

Deci mai bine în loc să generalizați, acceptați că "prințesele" au dreptul să manifeste interes față de cei de care sunt interesate, iar dacă nu ați făcut parte din ei, nu înseamnă că brusc sunt ele problematice laughing

| Frank51 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Pai am generalizat corect, care e problema ta? Vorbim în general, dacă tu te simți scuză-mă.

La femei este diferit față de bărbați, nu este greu de înțeles. Femeile au tot timpul de ales asa că evident vor alege pe cel mai bun. Dar IDEEA mea de baza pe care nu ai înțeles-o ci ți-a trecut pe lângă ochi era că nu ai cum să cunoști pe cineva online în 2 3 rânduri, pentru că la prima vedere totul poate să pară perfect, și în realitate poate să fie dezastru.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Frank51):

Cred că tu nu știi ce înseamnă "a generaliza". O dată ce generalizezi, te referi la TOATE femeile, nu e vorba că mă simt eu, ci asta adresezi tu. Asta înseamnă generalizare, că extinzi trăsăturile ălor 2-3 femei pe care le cunoști tu către TOATE. Dacă nu stăpânești un termen, e indicat să nu-l folosești.

Ideea ta "de bază" nu există în răspunsul tău inițial laughing Te cred că asta oi fi gândit, dar din nou accentuez: mai trebuie să și stăpânim cuvintele pe care le folosim. Din răspunsul tău inițial reiese că nu ai cum să cunoști o femeie PENTRU CĂ ea nu manifestă interes în conversație PENTRU CĂ e "prințesică". Deci de la ce ai vrut sa zici pana la ce ai zis de fapt e distanță lungă și nu e problemă de înțelegere la mine, ci de exprimare la tine.

| Frank51 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Ai dreptate, nu este un termen corect, dar prin generalizare mă refer la marea majoritate, nu la 100%, ceea ce toată lumea știe. Și da, nu este neapărat o concluzie trasă de mine, întreabă câți oameni vrei tu și vei primii același răspuns, femeile s-au schimbat mult, asta evident nu înseamnă că bărbații nu s-au schimbat, vedem atâtea specimene peste tot.

| Zuzu1991 a răspuns:

Dar cum iti permiti?!?
eu sunt VIRGINA!

| AnastasiaK a răspuns:

În principiu, prefer să NU fiu abordată pe Facebook laughing Orice "replică" mi se pare penibilă atât pe Facebook, cât și în afară. Iar ca să răspund trebuie să am la ce, să fie un subiect interesant, ceva. Că dacă vine cu clasicul "bună, ce faci", nu mă doare mână să scriu "bună, bine.", dar mai mult nu am de ce să mă obosesc. Consider că e de datoria celui care se arată interesat să găsească un subiect de discuție happy

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

De obicei le zic in fata că sunt proaste la cap și pare că mă doresc mai rau

| mastadont a răspuns:

Prefer să nu abordez fetele pe Facebook ci în viața reală. O întreb ce face, îi ofer un suc sau orice dorește să bea, și încep să discut cu ea despre ce-mi vine prin minte, de preferat ceva interesant și captivant.

| YourInsomnia a răspuns:

Eu, ca fată, nu prea accept abordari pe Facebook, mi se par putin disperate (parerea mea).
Este mai ok cand cunosti o persoana in real life, prin prieteni comuni sau accidente mai rare, ca in filme.
Daca vrei sa abordezi o fata, fii atent cu ea, arata-i ca-ti pasa si chiar crezi ceea ce-i zici, mai pe romaneste ca nu e vrajeala. happy

| Ochisorul a răspuns:

Tehnicile si replicile merg doar la fetitele de 14 ani si uneori nici la ele.