anonim_4396
| Anonim întreabă:

Știți ca v-am spus de relația cu acea fata care are aproape 17 ani. Am auzit ceva foarte urat din partea ei. Cum poți sa îți denigrezi proprii părinți sa spui ca nu sunt părinții tai reali și sa spui ca sunt părinți adoptivi și ca nu ești mulțumită de ei? Ești la ei sub acoperiș și e normal sa te mai pună sa faci una alta pe acasă și munci agricole dacă locuiești la țară. Acei părinți te-au crescut, te-au îmbrăcat și ți-au dat sa mănânci. happy de ce ar spune lucrurile astea și sa inventeze tot felul de povesti?
Daca i-aș zice ei acum. "hai sa te muți cu mine laughing imediat ar veni. Vorba la mai multe cunoștințe ca ea vrea doar un fraier sa o ia, ca să scape de traiul ala de la țară cu totul ca nu o duce rău că doar nu muncește zilnic.

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca fata este de la tara si la 17 ani nu s-a invatat cu munca din jurul casei, atunci cum va fi cand va deveni sotie cu casa si copii ei?
O asemenea fata va fi buna de distractie, dar de gospodina... putine sanse.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă acesta este motivul e să stea cu tine, poți să o accepți sau nu. Nu te lua după vorbe, nici ale ei nici ale altora.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

1. Nu, nu mai stim, sau cel putin eu.

2. Si intrebarea este... thinking

3. Inteleg ca esti la inceput, te intrebi diferite lucruri si incerci sa intelegi cum sta treaba. Aici vad ca ai incercat sa te justifici si sa iti spui ce gandesti, pentru a putea analiza mai bine lucrurile. Asa este, ai dreptate. Insa... nu schimba cu nimic lucrurile, nu?

Pana la urma, ce vrei sa stii? Daca sa continui relatia cu ea sau nu? Probabil este doar un copil, la fel si tu. Nu in sensul rau, in sensul bun.

Toate lucrurile dintre voi ar trebui sa vina in timp, mai este pana la mutatul impreuna, mai este pana la lucruri mai complexe. Pana atunci bucurati-va de tot ceea ce aveti, ca anii o sa treaca. Peste 4 ani, sigur o sa te gandesti... cum ai putut sa intrebi asta sau alte astfel de ganduri si o sa intelegi mai bine atunci.

Continuati sa vorbiti in continuare, continuati sa va cunoasteti si sa va schimbati in bine. Iar cand o sa treceti la lucruri mai serioase, o sa treceti inevitabil.

Bafta si intelegere va doresc! ^_^

| Anonim explică (pentru DoarBogdan):

Sincer nu ma interesează ce spune ea despre ai ei. Înțeleg ca nu e destul de matura sa analizeze situația.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

... dar e buna o bucata de carnita minora, am inteles. Iar intrebarea ta care e intr-un final?

| Drimmero a răspuns:

Bro, e o copila, eu zic sa te uiti la cineva de varsta apropiata. Iti convine sa fii tasu' vitreg sau ceva unchi indepartat? Are si mentalitate de sarac care vrea totul fara sa munceasca, ura si la gara

| batranulintelept77 a răspuns:

Nu e fată serioasă.

| Dintrebare a răspuns:

Cred ca ar trebui sa inveti sa nu mai judeti oameni. Este un lucru foarte important care iti va folosi in special tie si apoi si oamenilor din jur. De ce ti-ai incarca mintea cu pareri rautacioase despre un om a carui viata nu o traiesti tu. Nimeni nu are de unde stii ce traieste si ce simte un alt om. Daca nu iti place un om, poti pur si simplu sa il excluzi din viata ta.

| NarcisIfrim a răspuns:

Cum vorbeste despre altii, asa va vorbi si despre tine la altii.
Comportamentul unei persoane la inceput de realtie, iti poate spune foarte multe despre ce va urma in aceea relatie.
Analizeaza ce ai de analizat si actioneaza.

| Mihaa890 a răspuns:

Nu e frumos nici cum vorbesti tu de ea, da, ea poate nu are un caracter ok. Din propria-mi experienta, e bine sa închei relația cu ea, dar fără s-o vorbești urat. Succes!

| ÎntrebăriTâmpite a răspuns:

Asta e problema la foarte multe fete, sunt prea fitoase, nu ar merita nimic dupa parerea mea, si din pacate nu doar femeile, sunt si multi copii care nu ar trebui rasfatati atat de des, asta e Romania, asta e...