| 97alexandra97 a întrebat:

Vorbesc cu un baiat de peste 2 ani si ceva. dar in continuare e foarte distant si retras...are cumva legatura cu mine sau asa e el?

7 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

Tu ar trebui sa stii mai bine daca sunteti impreuna de doi ani.Cred ca ati fost impreuna si la petreceri.Tot asa era? S-ar putea ca asa sa fie el de la mama natura.Asta depinde foarte mult de comportamentul lui fata de ceilalti(familie, prieteni etc).

| negru30 a răspuns:

Are legatura cu el - are pe alta iar pe tine te tine de umplutura - scuze dar asta gandesc

| ANAHsneaman a răspuns:

Eu cred ca asa e el si eu sunt asa cate o data(distanta si retrasa) dar nu din cauza cuiva simt sa stau putin singura.nu ai de ce sa iti faci griji.O SEARA FRUMOASA SI SARBATORI FERICITE.big grin

| calinut1 a răspuns:

Depinde daca e rece in general atunci asa e felul lui, dar daca e rece si dinstant doar cu tine insemna ca nu te iubeste cu adevarat. sfatu meu daca el e asa general si tu esti sensibila si vrei multa iubire e sa il lasi desi nu e usor si sa cauti unul ca tine sensibil si sa iti ofere multa iubire

| mariusQ a răspuns:

Poate (te iubeste)dar nu stie sau nu vrea sa-si manifeste ce simte pentru tine. Sfatul meu, apropiete tu de el si asa poate o sa mearga.Bafta si sarbatori fericite.

| adrian0123 a răspuns:

Daca il cunosti de doi ani ar trebui sa stii daca asa este el de obicei sau daca este asa din alte motive, incearca sa te porti si tu frumos cu el, spune-i cuvinte frumoase cum ar fi : esti foarte bun, ce frumos esti, spune-i ca il iubesti, fii mai tandra cu el happy Daca faci toate astea sigur nu o sa respinga happy

| BiaMB a răspuns:

Intr-un cuplu, cea mai importanta este comunicarea. Incearca sa discuti cu el, poate trece printr-o perioada mai putin buna sau poate asa este el. Daca ai nevoie de mai multa afectiune, incearca sa ii spui, iar daca te iubeste va incerca sa iti arate asta. Incearca sa te porti si tu cu el asa cum ai vrea sa se poarte el cu tine, poate asta il va mai "dezgheta" putin. Sper sa-ti fie de ajutor sfaturile mele, Sarbatori fericite!