| AlKiss077 a întrebat:

Ziua buna Tpu.As vrea sa va spun că fratele meu s-a schimbat prea mult. Adica pare mai nepăsător și îmi răspunde înapoi... înainte de asta ma intelegeam perfect cu el. Stiu că se crede mai independent din cauza ca face 10 ani in 19 mai dar îmi lipsește fratele pe care l-am avut.Nu știu ce mi-ați recomanda dar nu vreau și o conversație așa emoțională că să-l plictisesc.Ma gândeam la ceva activități care sa ne ajute in relație mai ales că nici nu am un prieten "adevărat".Dau funda

Răspuns Câştigător
| Annastassia a răspuns:

Discuta comportamentul fratelui, cu parintii tai, ca ei sunt direct responsabili de educatia si comportamentul copilului lor.
Doar ei il pot educa si ii pot pretinde sa se poaret frumos, eventual sa-l pedepaseasca cand este cazul, ca sa invete sa se poate frumos.
Comportamnetul lui este in general ca raspuns al comportamentului tau. cand ii impui ceva, el se va rezolta si iti va raspunde urat sau inapoi. Dar daca-l rogi sa faca ceva, vei vedea ca raspunsul lui va fi ca inainte, mai bland si mai cuminte.

| AlKiss077 explică (pentru Annastassia):

Mulțumesc pentru sfat...voi vedea rezultatele

3 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

E normal sa se schimbe. Faceti ceva impreuna, intreaba-l daca are chef de un fifa sau ceva ce ii place. Trebuie sa intelegi ca pe masura ce devine adolescent iti va fi tot mai greu sa vorbesti cu el. Cat timp petreceti timp impreuna si va intelegeti bine, e ok, chiar daca are lucruri care le tine pentru el.

"imi raspunde inapoi". Si ce? Nu asta e rolul unui dialog? Sau iti place sa vorbesti doar tu? E ok sa isi spuna parerea, chiar sa va certati pe unele lucruri, faptul ca o face e un lucru bun, isi dezvolta personalitatea si te ajuta pe tine sa intelegi mai mult cum gandeste si ce vrea sa faca, ca sa va intelegeti si mai bine.

| Anul5798732 a răspuns:

Poate are o problemă. Vorbeste cu el