TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Filme & Seriale

Filme & Seriale

• 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
ManelistuCamataru
în 31 Ianuarie 2020 | ManelistuCamataru întreabă:

Bebelusele Oana si Delia de cand nu mai sunt la cronica carcotasilor sau de cand nu mai danseaza la ei?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Ianuarie 2020 |

Era un film care începea cu un barbat care tuseste in avion, el moare, apoi virusul se împrăștie, la spital era o asistenta negresa care era însărcinată și de frica sa nu se îmbolnăveasca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ovidiuvancea1988
în 30 Ianuarie 2020 | Ovidiuvancea1988 întreabă:

Stie cineva despre un film anume cand o persoana este intr- o cutie electrica si se trezeste dupa vreo 50 sau mai multi ani an ruinele orasului, de fapt lumea e distrusa ceva de genu. Nu prea imi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Robo2
în 30 Ianuarie 2020 | Robo2 întreabă:

Daca am achizitionat pe 10 de ex abonamentul de la HBO Go, imi expira peste 30 de zile ori la sfarsitul lunii respective?

3
Răspunde Raportează
CORE55
în 30 Ianuarie 2020 | CORE55 întreabă:

De ce la absolut toate site-urile de filme / seriale online in loc de video imi apare asta hqq.tv refused to connect?

1
Răspunde Raportează
IonutSiAtat92
în 30 Ianuarie 2020 | IonutSiAtat92 întreabă:

Ce parere aveti despre noul serial "Messiah"? Va place? L-am vazut pe tot si ii dau nota maxima.

5
Răspunde Raportează
skr1ptu
în 29 Ianuarie 2020 | skr1ptu întreabă:

Otaku version! Am vazut un hentai acum mult timp cu un frate care prinde 3 fete, dupa ce sora lui se sinucide sau moare (nu mai stiu), le pune in subsol (cred) care arata ca o inchisoare si...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Ovidiuvancea1988
în 29 Ianuarie 2020 | Ovidiuvancea1988 întreabă:

Stie cineva cand apare mai precis filmul riddick 4 furya!?

4
Răspunde Raportează
Cristi_Cristian_2004
în 29 Ianuarie 2020 | Cristi_Cristian_2004 întreabă:

Cand va aparea sezonul 5 din Tokyo Ghoul?

8
Răspunde Raportează
TheWznd
în 28 Ianuarie 2020 | TheWznd întreabă:

V- ați schimbat vreodată țara în serverul de la Netflix folosind un VPN? Implică vreun risc? Ce se întâmplă mai exact când schimbi țara? Dacă dezinstalezi VPN- ul, revine la normal? Se...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
asd22
în 28 Ianuarie 2020 | asd22 întreabă:

As vrea sa revad un film pe care l- am vazut in urma cu multi ani, dar nu- i mai stiu numele. In film ii vorba despre un cuplu, iar barbatul ajunge sa- si insele nevasta.Tin minte ca ii spune ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
WilderNeg
în 28 Ianuarie 2020 | WilderNeg întreabă:

Salut, o sa pun o intrebare putin mai "amuzanta" si v- as ruga sa nu ma tratati in batjocura. Acum 1 luna m- am uitat la filmul Scarface si am inceput sa devin cumva dependent de acest film, in fiecare...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Ianuarie 2020 |

Stie cineva daca exista deja partea 2 la filmul The 10th kingdom? Continuarea filmului din anul 2000, am auzit ca trebuie sa se faca continuarea povestii...

6
Răspunde Raportează
Adriaw48
în 28 Ianuarie 2020 | Adriaw48 întreabă:

Un film de groaza foarte bun sa fac pe mine de frica? Multumesc!

11
Răspunde Raportează
Stefan_Muresan_1990
în 28 Ianuarie 2020 | Stefan_Muresan_1990 întreabă:

Are cineva de vânzare filmul Lupul de le wall street pe Blu ray nou si sigilat?

6
Răspunde Raportează
RAY
în 28 Ianuarie 2020 | RAY întreabă:

Filme gen se trezesc intr-un loc dar nu stiu cum au ajuns acolo stiti? Saw l-am vazut deja,as vrea ceva sf, groaza, mister.

2
Răspunde Raportează
hcawithhmu
în 27 Ianuarie 2020 | hcawithhmu întreabă:

Era un film care incepea cu niste tineri la un lac sau ceva unde se scaldau. Iar apoi fetele intra in apa si baietii raman la mal si vine cineva cu securea si le taie gatul. :)) Stie cineva cum se numeste?...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
gemeni6226
în 27 Ianuarie 2020 | gemeni6226 întreabă:

Adepti,fani ai filmelor marelui regizor Ingmar Bergman? Care dintre filmele lui v-a placut cel mai mult?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Ianuarie 2020 |

Ce părere aveți de filmul Gypsy? Merită văzut?

3
Răspunde Raportează
Ramo137
în 27 Ianuarie 2020 | Ramo137 întreabă:

As dori si eu o lista cu filme despre cazuri psihologice, depresie anxietate, dezvoltare personala, etc, in care psihologii trateaza pacientii. Pot sa fie si documentare si normale dau funda!

7
Răspunde Raportează
Skyyyy65
în 26 Ianuarie 2020 | Skyyyy65 întreabă:

Flashback problema. Era un serial pe minimax cu un personaj albastru si unul rosu care prezentau un fel de documentar despre lume.Tot ce- mi amintesc e un episod despre Egipt. Nu stie cineva cum se...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Voicu_Iulia_1993
în 26 Ianuarie 2020 | Voicu_Iulia_1993 întreabă:

Ce s-a intamplat cu serialul Sabrina? Adica se va lansa episodul 9 din sezonul 3 sau urmeaza sezonul 4?

1
Răspunde Raportează
IrisdoarIris
în 26 Ianuarie 2020 | IrisdoarIris întreabă:

Bună! Am văzut acum ceva timp un film cu 3 tineri, un băiat și două fete care pleacă câteva zile în excursie și închiriază un apartament într- un bloc (cred că era bloc) și intrarea în...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
skr1ptu
în 26 Ianuarie 2020 | skr1ptu întreabă:

De ce a fost eradicat Duel Masters de pe fata pamantului? A ramas doar parodia aia enervanta?

3
Răspunde Raportează
Lovelypeaches100
în 26 Ianuarie 2020 | Lovelypeaches100 întreabă:

Mi se pare mie sau vocea lui Chris Evans e diferita de fiecare data cand vorbeste?

1
Răspunde Raportează
Justusee34
în 26 Ianuarie 2020 | Justusee34 întreabă:

Salut, caut un film cu vampiri. L- am văzut când eram mai mic mi- am amintit recent și vreau sa îl vad din nou:))) Nu stiu mai nimic despre el. Știu doar ca personajul principal era un ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AnaMary1682
în 26 Ianuarie 2020 | AnaMary1682 întreabă:

Buna, caut un filmulet, reclama, pe care l- am vazut cu 4- 5 ani in urma pe Youtube, dar nu- mi mai amintesc cum se numea si nu- l pot gasi. Era despre o maimuta si un caine (beagle), care erau intr-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Ianuarie 2020 |

Salutare. Nu pot sa găsesc un film si sper sa ma ajutați voi. E vorba de un film de comedie, mai vechi, cu niște polițiști(sheriffi), care sunt chemați la un mic magazin/peco într- un desert...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gwydion
în 25 Ianuarie 2020 | Gwydion întreabă:

Imi poate recomanda cineva niste filme relativ recente de adolescenți/viata de student gen american pie? Multumesc anticipat!

3
Răspunde Raportează
mgtow
în 25 Ianuarie 2020 | mgtow întreabă:

Https://www.youtube.com/watch?v=pOqZ1OaJAnQ cunoasteti filmul?

1
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 25 Ianuarie 2020 | Furnicuta000 întreabă:

Ce filme dragute de prin anii '90 imi puteti recomanda? Nu de actiune. Eventual, drama, de familie. Multumesc7

8
Răspunde Raportează
GrozzyGroaza
în 25 Ianuarie 2020 | GrozzyGroaza întreabă:

Salut, îmi puteți da niște seriale fantezy cu adolescenți?

2
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 25 Ianuarie 2020 | StrongHeart întreabă:

Cum vi s-a parut Bandersnatch? Mie mi se pare foarte reusit.

2
Răspunde Raportează
Daniela_Daniela_1998
în 25 Ianuarie 2020 | Daniela_Daniela_1998 întreabă:

Seriale Asiatice gen Healer. Toate care au legătura cu politie cibernetică, hackeri, calculatoare.

3
Răspunde Raportează
MaybeJustMe
în 25 Ianuarie 2020 | MaybeJustMe întreabă:

Stiti si voi ceva filme (orice gen) care sa aiba scene din alea misto precum in gardienii galaxiei unde incepe asa dintr- o data pe fundal old music? (guardians of the galaxy soundtrack huga...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
WilderNeg
în 24 Ianuarie 2020 | WilderNeg întreabă:

Salut, o sa pun o intrebare putin mai "amuzanta" si v- as ruga sa nu ma tratati in batjocura. Acum 1 luna m- am uitat la filmul Scarface si am inceput sa devin cumva dependent de acest film, in fiecare...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
acerr
în 24 Ianuarie 2020 | acerr întreabă:

Caut un serial american! Un soldat sau agent capturat in Iran, Irak... dupa multa inchisoare si tortura trece de partea lor! Help numele filmului Dau funda

1
Răspunde Raportează
Ene_Claudia_1981
în 24 Ianuarie 2020 | Ene_Claudia_1981 întreabă:

Cănd apar toate episoadele din filmul "Eternal Love of Dream"?

3
Răspunde Raportează
Iulian_Vartolomei_1992
în 24 Ianuarie 2020 | Iulian_Vartolomei_1992 întreabă:

Caut un film pe care l- am vazut acum vreo 6- 7 ani.Era un film frantuzesc, comedie si era ca un fel de tabără unde oamenii incercau sa slabeasca, nu mai tin minte multe detalii.Parca pe hbo...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ander000
în 24 Ianuarie 2020 | Ander000 întreabă:

Era candva un desen cu o fata care a ajuns intr- o lume cu căței si pisici si aveau de gasit bucati pentru un colier sau o fantana. Stiu ca pe cainele fetei il chema 'Magic'. Chiar sper sa stiti...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Ianuarie 2020 |

Vreau să va întreb dacă își amintește cineva de un post TV din România, care rula după MiniMax. Îmi amintesc că avea anime-uri și filme. Mulțumesc, dau fundă!

4
Răspunde Raportează
Iunix
în 23 Ianuarie 2020 | Iunix întreabă:

Ştiu că nu am nici o şansă dar sper să- mi spuneți cum se numeşte filmul pe care îl voi descrie : Era un film din 2012 (cred) dramă (cred). Despre o fată blondă era la liceu (ultimu an) ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Ianuarie 2020 |

Ultimul film vazut? Daca se poate si cred ca va fi subiectiv si o nota pe care o acordati acelui film in sistem de notare de la 1/10. Daca este vorba de un serial, sa fie doar cele pe care le- ati...? (mai mult)

53
Răspunde Raportează
EmanuelEmy7
în 23 Ianuarie 2020 | EmanuelEmy7 întreabă:

Ce parere aveti cei care l-ati vazut despre terminator dark fate 2019? Cum vi s-a parut din toate punctele de vedere?

3
Răspunde Raportează
AlleXuSS
în 23 Ianuarie 2020 | AlleXuSS întreabă:

Salutare, caut si eu 2 filme dar as fi multumit si sa gasesc macar 1 din 2 :)) nu ideea e ca le- am vazut de mult 1 l- am vazut la tv si nu m- am uitat sa vad cum se numea dar dupa cateva detalii ce mai...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ioana184
în 23 Ianuarie 2020 | Ioana184 întreabă:

Cine știe niste telenovele ce aș putea căuta pe net, de preferabil in turcă sau spaniolă?

1
Răspunde Raportează
Antonii1
în 23 Ianuarie 2020 | Antonii1 întreabă:

Am vazut un film in alb si negru si nu il mai gasesc. Era vorba despre un concurs de prezentatori de stiri iar unul dintre concurenti era un barbat foarte inteligent, cunoscator a mai multor limbi, etc....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
WoTTi
în 22 Ianuarie 2020 | WoTTi întreabă:

Are cineva idee unde pot gasi episodul din data de 10.08. 2016 din cadrul emisiunii "Te vreau langa mine" (Kanal D)? Sau daca o are cineva? Am mare nevoie de ea, vreau sa ii fac o surpriza unui prieten...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mihai_Baiatu_1999
în 22 Ianuarie 2020 | Mihai_Baiatu_1999 întreabă:

Imi poate explica cineva filmul o minte sclipitoare? Si, la faza cu gurvernul, era totul in mintea lui sau era real? Si mai dati- mi niste filme faine fara horror. Sa fie cu povesti de dragoste...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ravi880
în 22 Ianuarie 2020 | Ravi880 întreabă:

Știți dacă mai apare partea a 2 a la filmul de animație Zootopia 2016?

1
Răspunde Raportează
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • RealSoul1997
    trimisă acum 11 ore

RealSoul1997 întreabă:

Dac? ast?zi, a?i avea, ocazia unic? s? elimina?i definitiv!, o companie care produce toate m?rcile de ?ig?ri, energizante redbul, cipsuri alcool, dulciuri ?i alte chimicale ultra procesate,...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 17 ore

Ion1989 întreabă:

Inainte de 1989 toate alimentele/mancarea care mai era prin magazine sau chioscuri erau produse naturale macar? Erau produse naturale fara chimicale? In ziua de azi cred ca toata mancarea asta sau alimente...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 8 ore

Ion1989 întreabă:

Dupa parerea mea democratia a facut mai mult rau decat bine. Pentru ca in ziua de azi scoala nu se mai face, profesorii nici macar nu se mai ocupa, pur si simplu nu ii intereseaza ei vor doar sa ia salariul...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • Raufamat10
    trimisă acum 23 ore

Raufamat10 întreabă:

Salut????,caut sa lucrez contractor militar. Sugestii, recomand?ri? Experienta desigur n domeniul armelor sa spun asa
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.715
  • Întrebări: 3.951.709
  • Răspunsuri: 17.644.431
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 23 minute
Ce zici de un quiz?
Violetta

Violetta

Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?

Start quiz
Categorii
  • 651.921 Adolescenţi
  • 55.530 Afaceri & Financiar
  • 22.862 Artă şi Cultură
  • 72.714 Auto & Moto
  • 144.214 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.994 Carieră
  • 20.322 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.903 Conversaţii