| Bnnkaxka a întrebat:

Bună! De doua zile ma tot chinui sa-mi aduc aminte cum se numea un film pe care l-am văzut acum câțiva ani, poate ma puteți ajuta voi; dacă nu ma înșel, erau doua cupluri tinere care au făcut rost de cheia hotelului unuia dintre părinții unei fete, hotelul era departe de oras. Dacă-mi amintesc bine și nu mai știu cum, dar au rămas blocați la ultimul etaj parca, după câteva zile au început innebunit, incepeau sa se mănânce între ei, pana la urma fiica patronului hotelului parca, pentru a se salva și-a făcut curaj și a sărit de la balcon.
Atat îmi amintesc(mi-a venit în cap faptul ca era o creatura sau ceva în afara hotelului și aia i-a închis acolo după ce ei au încercat sa se ascundă de ea, dar nu sunt foarte sigura, ma gândesc sa nu încurc filmele între ele), sper ca știe cineva filmul happy

3 răspunsuri:
| 1997onur a răspuns:

Nu stiu ce filme este asta dar nu masi uita la asa asa ceva vreodată la un asa film vreodată nu ca mi-ar fi frica -_- sa fim serioși suntem ditamai oamenii maturi -_- probabil se numeste hotelul lui fuego apride mama hotelu avem oaspeți Muahahaha laughing))

| Bnnkaxka explică (pentru 1997onur):

Bună asta rolling on the floor))

| 1997onur a răspuns (pentru Bnnkaxka):

Forta laughing))