|

Care parti din filmul the ring exista? Stiam de 123, am gasit acum aproape un an ring 0-birthday si acum am gasit rings -das original. Ring 0 si das original asta or fi completari ori s-au facut mai multe filme si s-a ales care sa ramana oficial(adica 123 cred)? Or mai fi si alte parti sau variante la acest film?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Vezi aici toate filmele și toate remake-urile
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Ring_(franchise)

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Varianta americana:
The Ring (2002)
The Ring 2 (2005)
Rings (2017)
Varianta japoneza:
Ringu (1998)
Ringu 2 (1999)
Ringu 0 (2000)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

0
nu exista nici o parte, toate sunt PRAF!
exista 3 parti din RingU (Ringu (cu u la sfarsit) si fara nici un "the" inainte)
si anume partile 0, 1, 2 (0 a fost facut dupa celelalte 2)
si e MUUUUUUUUUUUUUULT MAI SCARY
cand e vorba de Horror, japonezii mananca semnite in cap Hollywood-ului si INTREGII LUMI, atat de MUUULT MAI BUNI SUNTwinking

iar seria japoneza Ringu a fost atat de buna ca americanii au catadixit sa faca un remake, care a avut succes pentru ca povestea e atat de buna, cum spuneam cand e vorba de horror in afara de japonezi, putini reusesc sa ma mai speriewinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bizon95):

Adica ring 3 e facut de americani nu de japonezi? Am gasit si filmele ring 12, cele facute de japonezi nu de americani dar abia daca am gasit subtitrat in engleza si eu nu stiu engleza. Dar ma uit asa ca stiu povestea in mare din filmele americane, ca nu aflu si detaliile adevarate (cele pe care sigur americanii le-au exclus cand au facut remake-ul) asta e.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bizon95):

Aseara cand am gasit ring das day, dupa ce am postat intrebarea am mai cautat si am gasit pe Wikipedia ca sunt mai multe remake-uri, ba americane, coreene; am gasit ca s-a facut si un serial, ba chiar si manga. Mai puteam sa citesc mai mult, poate mai gaseam ceva dar cand am vazut ca sunt atatea, si filme, remake-uri, manga, serial mi s-a luat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

3 parti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează