| SingleForOne a întrebat:

De ce în mai toate filmele/serialele actorii șoptesc sau vorbesc cu un ton destul de scăzut?

Răspuns Câştigător
| Anuket a răspuns:

Pentru că nu-și mai formează vorbirea cum se făcea înainte, că tehnologia este destul de performantă ca să capteze clar șoaptele lor, dar de sigur că trebuie să ai și volumul dat destul de tare ca să înțelegi din prima.

27 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pentru ca nu sant romani sa urle toata ziua, romanu cum merge des la chefuri isi deterioreaza mai devreme timpanele si tipa ca nebunu cand vorbeste cu altii

| SingleForOne explică (pentru mgtow):

Nu sunt genul de persoană să mă duc la petreceri sau să țip sau să stau în preajma țipetelor.

| Jassmina a răspuns:

Cel mai probabil, ai tu probleme cu auzul.
Mergi al un ORL si fa-ti un control auditiv!

| Jassmina a răspuns:

Nu-i vorba de desteptaciune aici, ci de surzenie!
Ori dai volumul mai tare la film.
Dar cum tu nu auzi nici un film, odata ce mentonezi ca toti vorbsc in filme, in soapata, este clar ca tu esti cel cu probleme de surdenie.
Un sfat de bun simt si foarte real: mergi la un ORL si rezolva-ti problema!

| SingleForOne explică (pentru Jassmina):

Da, surzenie, dar la orice alte surse audio se aude normal, chiar perfect (alte canale tv, videoclipurile, filmele de comedie, vântul de afară, cântecul păsărilor, pisica vecinilor, pașii unei persoane de pe la 30-50 de metri)! Ciudat! big grin Chiar te duce capul!

Un sfat și mai bun, și mai real, caută pe net înainte să jignești pe cineva, pentru că informații sunt, "mumble acting", (dacă vrei o idee)! Dacă nu vrei să faci parte într-o discuție, dai scroll mai departe, dar gândește-te înainte să spui prostii!

| Jassmina a răspuns (pentru SingleForOne):

Invata sa vorbesti frumos si respectuos ca nu toti suntem copilasi pe aici!
Daca te ducea capul, ai fii inteles de la inceput ca, ori ai tu o problema cu surzenia, ori televizorul ala are probele cu sonorul ori trebuei sa-ti scoti dopul de ceara din urechi.
Daca esti incapabil a accepti si parerile altora, nu mai posta intrebari pe formuri.

| SingleForOne explică (pentru Jassmina):

-Libertatea de exprimare și aceptarea părerii altora se oprește din moment ce interlocutorul începe să jignească persoana cu care vorbește. Aparent, ce faci dumneata. În răspunsurile mele adresate dumitale, eu doar mă apăr. Am încercat, și încerc în continuare să vorbesc cât de frumos și respectuos pot, dar discuția cu dumneata a început cu stângul, și acesta sucit, și așa mergem înainte, aparent.
-Îmi știu bine sănătatea "aparatelor" mele periferice.

| Jassmina a răspuns (pentru SingleForOne):

Ia de citeste prima replica pe care mi-ai dat-o, sa vezi cat de jignitor ne-ai raspuns:

"Acum 55 minute | SingleForOne explică (pentru Jassmina):
E un fapt general, deștepților. Mă simt atacat, de asta am ajuns și la apelative" si modul tau total..."

Jenant, extrem de jenant pentru unul care cere respect, cand el este incapabil sa-l ofere!
Dar nu-mi fac probleme, ca tine sunt cu miile, si tot cu miile se pierd in multimea mediocritatii.

| Anonim78888 a răspuns (pentru Jassmina):

Dacă erai inteligentă, îți vedeai de treaba ta, nu căutai ceartă. Dar un prost mereu caută să facă observații.

| Alina225 a răspuns (pentru Jassmina):

Băi Jassmina, tu la 70 de ani ai tăi chiar nu ai nimic mai bun de făcut decât să stai pe net să te cerți cu copii? N-ai familie, nepoți de care să ai grijă? E penibil!

| Jassmina a răspuns:

Cum te-ai aparat mai baiete, daca m-ai jignit primul?
Raspunsul meu a fost simplu si la obiect: ti-am sugerat la modul cel mai serios si normal, sa mergi la medic, pentru ca-i posibil sa ai probleme cu auzul. Asta este un lucru normal si sanatos sa-l faci, mai ales cand vin mai multi sa-ti spuna ca toate filmele de la tv nu sunt vorbite in soapata.

| relian a răspuns:

Pt ca sa fie mai placut, daca ar avea alt ton posibil sa oboseasca pe cei care se uita.
Un ton mai "moale"parca te simti mai bine laughing asta am observat si cand vorbesti cu cineva

| SingleForOne explică:

Posibil să ai și tu dreptate.

| Benny09 a răspuns:

Posibil sa ai tu problemă cu auzul. Sau setezi volum la minim.

| SingleForOne explică (pentru Benny09):

Voiam să fie o discuție pe tema asta, pe această platforma, cu câțiva români care chiar gândesc, și fără a spune că celălalt are o problemă, dar n-am cu cine.

| Anonim78888 a răspuns (pentru SingleForOne):

Asta e problema, că aici mulți chiar nu gândesc. laughing

| Benny09 a răspuns (pentru Anonim78888):

Păcat că tu și inițiatorul vă cam numărați printre ăia mulți.

| Benny09 a răspuns (pentru SingleForOne):

Dar ce facem aici, polemică? Dacă vrei polemică atunci postează în categoria conversații, măcar așa știm și noi ce dorești. Și, mă rog? Care este întrebarea ta până la urmă? Ce dorești mai exact? Vrei să contactăm studiourile Universal, sau mai știu ce alte studiouri mai sunt, și să spunem ca Angelina Jolie și Brad Pitt sa vorbească mai tare pentru că tu nu auzi? Facem o petiție în privința asta? Semnăm? Hai că ești de toată comedia. Când nu are cine să te bage în seamă te gândești să mai postezi câte o întrebare aberantă pe TPU să îți mai acorde și ție lumea atenție. Așa-i? Grea viața! straight face

| SingleForOne explică (pentru Benny09):

Am prieteni, stai fără griji. Eram în căutare de forme de viață inteligentă, dar nu găsesc.
P.S.: Este o platformă socială, un mini Facebook, deci îmi permit să întreb, și era la categoria potrivită. Doar răspunsurile au fost "din altă lume".
Ce vreau? Un răspuns decent, interesant, în temă cu întrebarea, poate chiar și educativ. Pentru asta și există acest site.

| Anuket a răspuns (pentru SingleForOne):

Nu te stresa cu ei, ignoră-i. Cei cu care te-ai certat așa fac cu mai toți utilizatorii.

| Benny09 a răspuns (pentru SingleForOne):

Nu este o platforma sociala ci un site de întrebări. Unii întreabă, alții răspund. Cei care știu, bineînțeles. Tu se vede ca nu ai de lucru. Ai prieteni? Waw, m-ai impresionat. Uite ca eu nu mai am nici un prieten și nu mai postez întrebări idioate. Tu ăla cu prieteni și îți pierzi timpul toată ziua aici din anul 2013 până în prezent? Când vorbești cu ei stai tot cu telefonul în mână sau acorzi atenția ta? Sau prietenii sunt numai în listă pe Facebook, Instagram și doar faceți schimb de like pe Facebook și inimioare pe Instagram? Waw, din nou foarte impresionat.

| SingleForOne explică (pentru Anuket):

Mersi de sfat. Chiar încerc să mai vorbesc astfel cu anumite persoane. Totuși, nici să le dau ignor/block (profilului) nu mi se pare potrivit. Doar să mă opresc în "a mai pune paie pe foc", sa zicem așa.

| Anuket a răspuns (pentru SingleForOne):

Nu, zic să nu-i bagi în seamă. Eu i-am dat ce-i drept lui Benny09 ignore, dar asta pentru că s-a apucat să-mi evalueze abuziv răspunsurile ca nefolositoare și eronate.

| SingleForOne explică (pentru Benny09):

Din toamna lui 2020, de fapt. Din 2013 până recent menționat, n-am mai intrat deloc. Da, am prieteni; jumătate din timpul de 16-18 ore cât stau treaz, mi-l petrec cu ei, și la servici; iar restul este timpul meu personal. Și da, vorbim despre relații, politică, servici, bani, tehnologii, filosofie, afaceri (pentru că lucrez în domeniul de marketing), și alte mii de subiecte. Ce fac eu aici dacă am relații așa bune, și subiecte de discuție? Cum am mai spus, caut forme de viață inteligentă, pe lângă prietenii pe care îi am (printre care, și superiorii de la servici). Adică, această faptă se numește "open-minded", nu să stau în lumea mea, de asta și există internet, și TPU.

| Anonim78888 a răspuns (pentru Benny09):

Înainte de-ați da drumul la gură, trebuia să verifici întâi dacă și creierul îți era conectat. happy

| Benny09 a răspuns:

Discuția este la nivelul zero din pricina coeficientului tău de inteligență care este problematic în situația de față. Mereu ești așa sau numai în serile de weekend?

| stefiiii3 a răspuns:

Poate asa trebuie sa joace, pe indicatiile scenice se mai zice si tonul cum ar trebui sa vorbeasca.
Daca l-ai datctare si tot asa auzi, inseamna ca ai niste probleme. Nu te speria si du-te la doctorul de familie sa-ti dea o trimitere la un doctor ORL.
Sper ca te-am putut ajuta.

Întrebări similare