| Jtedhajaj a întrebat:

Hei TPU, ce credeti pe parcursul anilor, sunt sanse sa mai apara un nou serial got? Unul stiu ca o sa apara in 2022 dar nu cred ca va fi nici pe jumate cat got, iti trebuie un buget imens sa preziti povestea targeryan, sunt o groaza de dragoni si in serialul ala ar trebui sa fie si dance of the dragons, tin sa cred ca dupa terminarea cartilor ar trebui sa mai faca ceva, stiu ca nu este cel mai fain serial poate vazut, dar povestea si lumea lui R.R MARTIN e prea, prea faina!

4 răspunsuri:
| Ventrue a răspuns:

Depinde daca o sa aiba studiourile interes, si ce prioritizeaza pe viitor.

| FreddieM a răspuns:

Sincer sa fiu n-am auzit de serialul asta. I-l recomanzi?
Si zi-i oleaca, cam pentru ce varste e indicat? Mersi

| Jtedhajaj explică (pentru FreddieM):

La momentul actual e cel mai vazut serial din lume, cred ca pentru 18 ani sau peste 16, E o poveste geniala e un fantasy reusit cu Dragoni si niste White Walker ai sa aflii de ei, conteaza sa te atraga depinde de tine

| AA1CK3D a răspuns (pentru FreddieM):

Game Of Thrones, Sigur ai auzit de el.
E indicat pentru 18+ datorita scenelor se s3x /nuditate excesiva din primele sezoane.
Una peste alta serialul este Super si merita vazut macar 1 in viata., dar exista inechilibru imens intre sezoane. Primele sezoane putin se trage de timp. dupa care actiune/evenimente/ totul este de nota 11 si se intampla repede., Ca in final in ultimul sezon ultimele episoade se baga un sfarsit aiurea parca regizat din criza de timp si inspiratie.