Trebuie sa vorbesti mai mult cu mama ta si sa ii spui EXACT ce te deranjeaza(cum ne spui noua)si poate o sa iti spuna mai multe, depinde ce vrei si tu sa aflii, pe de alta parte ea poate e fericita cu acea persoana...dar oricum ar fi trebuie sa vorbesti cu ea!:* sper ca raspunsul meu sa iti fie de folos:*
Sinceră să fiu, trebuie doar să te impui, dacă nu vrea să vorbească cu tine și te evită, fă și tu la fel, trateaz-o cu indiferență și ai să vezi că tot ea vine să vorbească cu tine. Dar spune-i doar că nu îți convine ce face ea, îi spui că ai observat, e prea evident chiar dacă ea crede că nu o vezi când face chestiile alea lângă tine, și vei vedea că o să îi fie rușine și nu se va mai purta așa. Doar spune-i asta, chiar dacă nu "ascultă", sigur va auzi și nu îi va prinde bine. Crede-mă, sunt cam în aceeași situație dar eu mă impun, nu mă las călcată în picioare. Eu când sunt supărată pe mama o tratez cu indiferență, iar apoi când vede că ea a greșit vine și se dă pe lângă mine.
Si ieri seara a venit la noi si a spus ca sta pana dimineata si ama desigur ca a dormit cu el si au stat pana la unu si s-au tot pupat... dar la un moment dat cand atipisem el a inceput sa zica,, aaaa" si parca gemea dar mama nu ar sta de exemplu cu mine pana la 10 sa vedem un film si eu sufar din cauza asta!