TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 1001
  • 1002
  • 1003
  • 1004
  • 1005
stefania20
în 25 Aprilie 2011 | stefania20 întreabă:

Va place Ciobanescul Romanesc de Bucovina? Cine are?

3
Răspunde Raportează
Smileee607
în 25 Aprilie 2011 | Smileee607 întreabă:

Cine credeti ca va castiga romanii au talent! Argumentati-va raspunsul :D.Eu tin cu Tutu Adrian.

16
Răspunde Raportează
stefania20

Colectioneaza cineva abtipilduri " Pui de animale "?

1
Răspunde Raportează
lunarwolf
în 25 Aprilie 2011 | lunarwolf întreabă:

Ce credeti despre cursurile de fotografie? Sunt bune, inveti ceva? Cum sta treaba cu ele? Cum ma inscriu, cum trebuie sa procedez? Unde le pot face? Ce imi trebuie ca sa particip la un astfel de curs?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
paulthegame
în 25 Aprilie 2011 | paulthegame întreabă:

care aveti pui de caine lup dispus sa-mi doneze unul? va rog nu-i aruncati donati :)

2
Răspunde Raportează
patricia203
în 25 Aprilie 2011 | patricia203 întreabă:

am o intrebare urgent. Am o chihuahua de 3 ani, si acum nu demult a inceput sa-i curga ociul, probabil a racit, dar cel mai interesant e ca ia aparut un strat deasupra ochiului in interior, ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Aprilie 2011 |

Plz sa ma ajutati am avut un cont webkinz dar cineza ma pacalit si i-am dat contul meu...si i-a schimbat parola:(( am vrut sa iau un cod de la concursul de luni webkinz romania dar nu l-am gasit:(( imi? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Orbithh
în 25 Aprilie 2011 | Orbithh întreabă:

Cine imi da si mie ultimul episod (adica din seara asta) din IUBIRI SECRETE?

2
Răspunde Raportează
desprtanimale5
în 25 Aprilie 2011 | desprtanimale5 întreabă:

Am si eu o intrebare:Cum pot face o chestie pentru pisici in genul asta: http://www.animall.ro/pisici/centre-de-joaca/ansamblu-joaca-pito.html dau fundita pentru cel mai bun raspuns.

3
Răspunde Raportează
NutellaIsMyDrug
în 25 Aprilie 2011 | NutellaIsMyDrug întreabă:

Care este Anime-ul vostru preferat?

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Aprilie 2011 |

Deci, ieri, in prima zi de Paste, am primit cadou de la un prieten mai vechi un catelus extrem de identic cu acesta: http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.pozecaini.com/wp-content/uploads/2010/05/bichon_maltez_12.jpg&...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
euzictutaci
în 25 Aprilie 2011 | euzictutaci întreabă:

Va rog sa imi sugerati niste rase de caini mai dragalese. Cele mai multe si mai frumoase rase de caini primeste fundita! Ms anticipat!

13
Răspunde Raportează
desprtanimale5
în 25 Aprilie 2011 | desprtanimale5 întreabă:

O catea din curtea blocului meu a fatat 4 catelusi :3 negri cu alb pe burtica si unul crem.Am o vecina foarte rea, care mai mult ca sigur ii va otravi.Salvati acesti catelusi de la o moarte sigura...? (mai mult)

33
Răspunde Raportează
?FrUmUsIk?
în 25 Aprilie 2011 | ?FrUmUsIk? întreabă:

Se gaseste in bucuresti la ferentari iphone la un pret de un milion. dau funda cine imi zice kine are.:X

4
Răspunde Raportează
OliviaLove
în 25 Aprilie 2011 | OliviaLove întreabă:

Vreau sa-mi fac un cont pe www.lpso.com si nu stiu ce nume sa-i dau animalutului... vreau nume de orice animal. dau funda

3
Răspunde Raportează
ada001
în 25 Aprilie 2011 | ada001 întreabă:

Am citit pe net ca la unele rase de pisici masculul ia parte la " educarea " pisoilor, stiti care sunt aceste rase?

1
Răspunde Raportează
BabyStereo
în 25 Aprilie 2011 | BabyStereo întreabă:

Buna :) hamsterul meu are acum 3 luni si 2 saptamani... vreau sa va intreb daca are voie sa manance iarba? xD multumesc anticipat

1
Răspunde Raportează
paulthegame
în 25 Aprilie 2011 | paulthegame întreabă:

Salut este dispus sa doneze un pui de caine lup? daca puteti vasi fi recunoscator.

1
Răspunde Raportează
MinnieRawr
în 25 Aprilie 2011 | MinnieRawr întreabă:

Buna! Intrebare pentru cei din Bucuresti.In piata Bazilescu exista vreun petshop? Si as vrea sa stiu daca este deschis maine 26 aprilie:D Funda:)

2
Răspunde Raportează
tauruss
în 25 Aprilie 2011 | tauruss întreabă:

Salut as vrea sa fac si eu un caiet de recorduri mic imi puteti zice si mie ce intrebari sa pun in el? thanks!

1
Răspunde Raportează
BloodPrison
în 25 Aprilie 2011 | BloodPrison întreabă:

Cum se tunde un shitzu?

1
Răspunde Raportează
MinnieRawr
în 25 Aprilie 2011 | MinnieRawr întreabă:

Paste fericit in primul rand!:* As vrea sa stiu cam cat costa in general un motan? Funda:)

3
Răspunde Raportează
GiiaaBăă
în 25 Aprilie 2011 | GiiaaBăă întreabă:

Unii copii de la mine din clasa (fete si baieti), stiu sa zica ceva din gura, sa cante o melodie, o chestie, nu stiu! Era cam asa: Hey cica cica bum bum (pupici) (pupici), ho ha! dar nu stiu...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
adutza_2557
în 25 Aprilie 2011 | adutza_2557 întreabă:

Vreau sa-mi i-au o pisica si nu stiu ce fel de rasa sa-mi i-au:pot sa-i acord atentie de la 1:00 pana ce ma culc(pentru ca de la 8:00 pana la 1:00 sunt la scoala), vreau sa faca la litiara neaparata, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
annamaria9999
în 25 Aprilie 2011 | annamaria9999 întreabă:

Sunt o mare iubitoare de animale si as dori sa adopt un catel de talie mica ...as fi recunoascatoare celui care m-ar putea ajuta sa gasesc unul.Eu locuiesc in bistrita. Multumesc anticipat!? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AleXander_3505
în 25 Aprilie 2011 | AleXander_3505 întreabă:

Cine imi poate spune din ce rasa este acest caine sau ce corcitura e? http://postimage.org/image/xc1mkzj8/ http://postimage.org/image/xc88qdic/ dupa cum vedeti e batran si as vrea sa intreb cati ani...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ReggaeGirl
în 25 Aprilie 2011 | ReggaeGirl întreabă:

Urgent! Un perus care a inhalat parfum destul de puternic va pati ceva? Mentionez ca l-am scos 15 minute afara si ca se comporta normal dar la inceput a luat-o oleaca razana(in sensul ca era...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
KiaraHoney
în 25 Aprilie 2011 | KiaraHoney întreabă:

Stiti vreun motel sau vreun hotel care poate gazduii contracost un catel de talie medie prin Timisoara sau macar prin apropierea Timisoarei? Funda!:*:*

1
Răspunde Raportează
DanyXhell
în 25 Aprilie 2011 | DanyXhell întreabă:

As dori sa adoptez un catel.Am cautat pe net dar nu gasesc localitatea Sighisoara, pentru ca altfel nu cred ca as putea sa il iau de altundeva pentru ca n-am masina si nu imi permit parintii sa plec din...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Aprilie 2011 |

Am o catelusa(de rasa Teckel) are 3 ani. A fatat deja de 2 ori, iar parintii mei nu mai vor asta si a3-a oara. Stiti adresa unui cabinet veterinar unde pot merge si cat costa?(sunt din Buzau)-Funda....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
andragrigoras2000
în 25 Aprilie 2011 | andragrigoras2000 întreabă:

Aveti vreun animalut?:s imi faceti si mie va rog o descriere a animalutului vostru? daca nu aveti, al unui animal indragit de voi! funda la cele mai frumoase raspunsuri!:)

9
Răspunde Raportează
FallingRain
în 25 Aprilie 2011 | FallingRain întreabă:

Spuneti-mi mai multe concursuri pentru pisici organizate pe internet sau prin reviste. In afara de cele din revista Pisica si de expozitii feline. Si sa nu necesite pedigree.

1
Răspunde Raportează
SweetySweet
în 25 Aprilie 2011 | SweetySweet întreabă:

Cine se pricepe la programul acela online: www.picnik.com? As vrea sa stiu ceva. Am o poza si vreau sa ma vad doar eu in ea, fundalul sa il fac intr-o culoare (alb, roz, gri, negru etc) cine ma poate...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Aprilie 2011 |

Am o problema grava. motanul meu tot sare geamul si fuge de acasa. acusi vine caldura si nu ii pot obliga pe toti din casa sa tina geamurile inchise ca sa nu iasa el afara. vara trecuta era mai mic si nu...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
FallingRain
în 25 Aprilie 2011 | FallingRain întreabă:

De curand am luat de la o colega un pisoi de o luna si o saptamana si l-am dus la tara. Acolo matusa mea mai are si un caine din rasa Labrador Retriever. Pisica si cainele sunt masculi amandoi. Momentan...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Nini_2117
în 25 Aprilie 2011 | Nini_2117 întreabă:

Cine are caine Amstaff? Eu am si e foarte draguta invedera ca este fata.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Aprilie 2011 |

Cam cat costa sa castrez motanul la veterinar? fundita

11
Răspunde Raportează
lulu_2150
în 25 Aprilie 2011 | lulu_2150 întreabă:

Stie cineva ce iese din labrador si ciobanesc? (poze)

4
Răspunde Raportează
stefania20

Cine are hamster pitic Asiatic?

1
Răspunde Raportează
Any_2336
în 25 Aprilie 2011 | Any_2336 întreabă:

Credeti ca rasa la un catel conteaza? Care este diferenta dintre un caine comunitar si un caine de rasa? Ce doar blana si forma corpului? Adica daca a-ti face cunostiinta cu un om mai uratel, nu ati mai...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
GoguStrigoi
în 25 Aprilie 2011 | GoguStrigoi întreabă:

dati-mi si mie un link de unde pot downloada subtitrarea la filmul "Garfield a tail of two kitties". Subtitrarea sa fie in romana! Funda si Vot!

2
Răspunde Raportează
nicolassmiley
în 25 Aprilie 2011 | nicolassmiley întreabă:

AM un peste betta de 6 luni si cand l-am luat avea 7 luni. de 2 zile are ceva rosu la capul cozi eu cred ca e sange, dar nu pare ce o fi in schimb pestele inoata manaca. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DeeDee
în 24 Aprilie 2011 | DeeDee întreabă:

Am terminat ieri unul dintre AMV-urile pentru concursul Otaku Fest. Cum vi se pare? (AMV = anime music video). Nu anime haters, please. http://www.youtube.com/watch?v=nRXgUlpWMx8

1
Răspunde Raportează
GuitarCrazy
în 24 Aprilie 2011 | GuitarCrazy întreabă:

Hey TPU, Chiar vreau sa-mi cumpar o placa de par. Ma gandeam la InStyler dar nu mi se pare calitativa. Ce fel de placa mi-ati recomanda, in jur de 300 de lei *poate si putin mai mult*?

3
Răspunde Raportează
Giovani_3418
în 24 Aprilie 2011 | Giovani_3418 întreabă:

As dori un program care m-ar putea ajuta sa modific niste voci.cum este la kiss fm ca un fel de logo audio. zice kissss eeeefemmm

4
Răspunde Raportează
stefania20
în 24 Aprilie 2011 | stefania20 întreabă:

Care este media de viata a unui hamster? FUNDA

7
Răspunde Raportează
ღஐNicoleღஐ
în 24 Aprilie 2011 | ღஐNicoleღஐ întreabă:

Sall! va rog sa-mi spuneti ce sa fac cu perusul meu (baiat) Am avut o pereche fata si baiat fata a murit in urama cu cateva saptamani deoarece i s-a spart un ou in ea.Nu ii mai cumpar alta fata baietelului...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Jeozelin
în 24 Aprilie 2011 | Jeozelin întreabă:

Cand catelusa mea este vesela sau speriata face pe ea dar cand urineaza dese ori face cu sange. Ce sa fac? Va rog imi fac griji pentru ea!

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Aprilie 2011 |

Cine are un pui de pisica(gri-tarcat de preferinta.nu trebuie sa fie neaparat de rasa) pe care vrea sa-l dea?(sunt din Buzau). Multumesc frumos

4
Răspunde Raportează
DiDu_7700
în 24 Aprilie 2011 | DiDu_7700 întreabă:

Paste fericit in primul rand; )) Am si eu o intrebare:-? Deci, mi-am facut facebook nou si nu merge sa confirm ca e facut pe Idul meu, dc?:-s Ce trebuie sa fac ca sa se confirme? Am intrat pe link`u...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 1001
  • 1002
  • 1003
  • 1004
  • 1005
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Contabandonat223
    trimisă pe 20 Ianuarie

Contabandonat223 întreabă:

Formez un ntreg mpreun? cu alt hibrid, l visez, l simt, energia lui e n mine. Dar l ur?sc. Cnd spun hibrid nseamn? c? nu mai sunt 100% fiin?? uman?. Cu greu mi g?sesc locul...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 18 ore

LisaJulie întreabă:

,,Dac? s-ar face referendum pentru eliminarea pensiilor speciale nu ar merge nici jum?tate din romni s? voteze! " mi-a spus un amic. Oare chiar a?a ar fi?
    15 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 20 ore

RobocopBuisness întreabă:

S? zicem c? ai dou? u?i. Una n care prime?ti $1.000.000, cealalta te ntorci in anul 2000. Pe care ai alege ?i de ce.
    13 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 14 ore

9PM întreabă:

De ce eu daca sunt mulatru sunt ro?u n obraji cteodat?? In mare parte cnd sunt fericit, ?i simt cum mi arde fata parca cnd am a?a o stare de beatitudine. Eu de obicei sunt trist, dar se vede...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.074
  • Întrebări: 3.955.397
  • Răspunsuri: 17.671.978
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Lumea muntilor

Lumea muntilor

Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?

Start quiz
Categorii
  • 652.129 Adolescenţi
  • 55.638 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.908 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.147 Carieră
  • 20.379 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.478 Conversaţii