TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 1003
  • 1004
  • 1005
  • 1006
  • 1007
StefanStee
în 23 Aprilie 2011 | StefanStee întreabă:

Astazi mi-a calcat tata din greseala catelul cu roata in zona stomacului, si vreau sa stiu daca mai era ceva de facut pentru el tineam mult la el de cand l-am luat! din pacate l-am ingropat astazi! Vroiam...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
a1doru
în 23 Aprilie 2011 | a1doru întreabă:

Am si eu un ciobanesc german[berger], de 11ani.Acum are o problema cutanata, ii pica parul si are mancarimi de nedescris.Tot timpul se scarpina si se freaca de mobila si covoare.doctorii habar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
mardeamor
în 23 Aprilie 2011 | mardeamor întreabă:

Ce rasa este acest iepure? le-am primit cadou. http://i.imgur.com/GNIkr.jpg? in caz ca nu se vede poza mai pun una asemanatoare. http://www.anidescoala.ro/images/gallery/iepure%203.jpg? mss

7
Răspunde Raportează
DinooCanScreamRawwrr
în 23 Aprilie 2011 | DinooCanScreamRawwrr întreabă:

Bună TPU! Mă pasionează arta fotografică şi aş vrea să îmi cumpăr un aparat de fotografiat Nikon.Are cineva idee cât costă?

7
Răspunde Raportează
blackrose7911
în 23 Aprilie 2011 | blackrose7911 întreabă:

Am o catelusa foarte agitata si activa. Ce sa fac ca sa o mai educ un pic sau macar sa o calmez? funda...

7
Răspunde Raportează
valeria_1335
în 23 Aprilie 2011 | valeria_1335 întreabă:

Stie cineva de unde imi pot downlada Paint Tool SAI free pentru windows 7, funda:)

1
Răspunde Raportează
Calinson10
în 23 Aprilie 2011 | Calinson10 întreabă:

Caut servere de cs pentru comunitate! Serverele trebuie sa fie hostate si cu acces la ftp! In curand comunitatea va fi. ro sau. com asa ca haideti repede! Astept un raspuns va multumesc mult! Add acest...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
IsSa96
în 22 Aprilie 2011 | IsSa96 întreabă:

Fac dans modern de aprox 6 ani.Si acum ne trebuie o costumatie noua pentru un concurs la Bucuresti.Suntem o trupa de fete... Ceva idei de o costumatie :-? (culori. etc) :-d

5
Răspunde Raportează
BoOm_5730
în 22 Aprilie 2011 | BoOm_5730 întreabă:

Imi iau un caine mic (baiat) si nu stu cumsa-l numesc! Vreau un nume mai special dar nu lung! Cel mai bun

19
Răspunde Raportează
valeria_1335
în 22 Aprilie 2011 | valeria_1335 întreabă:

Stie cineva de unde imi pot downloada Paint Tool SAI free?

2
Răspunde Raportează
Andreea_6027
în 22 Aprilie 2011 | Andreea_6027 întreabă:

Hey, imi puteti da si mie niste idei de ce sa fac in timpul liber? dau fundita PS:deja fac origami, cant si desenez.

6
Răspunde Raportează
andreutzaRBD
în 22 Aprilie 2011 | andreutzaRBD întreabă:

ma puteti ajuta am incercat sa iau de pe multe siteuri si ne merg unele obiecte dar ce vreau este sa iau (par) cuafuri pentru sims 3. ati putea daca vreti sa-mi dati un cont pe http://www.thesims3.com...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
radcasian
în 22 Aprilie 2011 | radcasian întreabă:

Sal TPU. Dupa voi ce bicicleta a-ti alege intre o bicicleta de Spania si una de Germania avand in vedere ca ambele au pana? dau funda

1
Răspunde Raportează
Pumba
în 22 Aprilie 2011 | Pumba întreabă:

Va rog daca stiti niste site-uri mai vizitate unde as putea pune la vanzare niste pui de catelusi. Fundita! Multumesc:)

1
Răspunde Raportează
adrianboss2010
în 22 Aprilie 2011 | adrianboss2010 întreabă:

Sall, Pot Sa Ii Dau La Tarantula Gandacii Domnului? Mananca Asa Cv?

1
Răspunde Raportează
MyNamexx
în 22 Aprilie 2011 | MyNamexx întreabă:

Cum pot dresa si eu un pechinez unde sa isi faca "treaba"? Dau fundita:D:D

6
Răspunde Raportează
vladehg
în 22 Aprilie 2011 | vladehg întreabă:

M-am apucat de curand de poker si as vrea sa stiu ce pot folosi in loc de jetoane? Merg piesele de la remi? Nu vreau sa joc pe bani.

1
Răspunde Raportează
alexandra1234567
în 22 Aprilie 2011 | alexandra1234567 întreabă:

Am un caine de 3 anisori.Este de rasa Saint-Bernard.Este femela si o cheama Betty. El stie doar o comanda:Du-te in cusca! Oare exista o modalitate de al putea dresa?

5
Răspunde Raportează
hope2destiny
în 22 Aprilie 2011 | hope2destiny întreabă:

Stie cineva carti despre Illuminati?:D adica sa se vorbeasca despre ei. sau despre sfarsitul lumii, calendarul mayas etc. titlu si autor, va rog:X la cele mai multe dau funditzz :* p. s.: nu vreau articole...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Lolita_4631
în 22 Aprilie 2011 | Lolita_4631 întreabă:

Sunteti de acord ca cainii sa ramana fara stapan? Eu una, nu. Astept si opinia voastra.Cu ce va afecteaza aceasta problema? Ce ar trebui sa facem? Nimanui nu`i pasa? Va dau funda.

4
Răspunde Raportează
DildăuPaispe
în 22 Aprilie 2011 | DildăuPaispe întreabă:

Salut prieteni! Saptamana viitoare imi voi lua un perus mascul. Imi puteti spune chestii despre ei cum ar fi comportamentul la pubertate, in perioada de imperechere, cum ii dresez etc. Accept si site-uri....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ReggaeGirl
în 22 Aprilie 2011 | ReggaeGirl întreabă:

Vreau sa imi iau un iepuras(ca animal de companie). Cam cat costa un iepuras? Dar cusca, mancarea, etc.:Ddau funda la cel mai concret raspuns!

2
Răspunde Raportează
ReggaeGirl
în 22 Aprilie 2011 | ReggaeGirl întreabă:

Mi-as dori sa cumpar un iepuras(ca animal de companie!). As vrea sa intreb cam cat ar costa unul si cam cat ar costa mancarea, cusca etc :Ddau funda la cel mai concret? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Madystarstar
în 22 Aprilie 2011 | Madystarstar întreabă:

Puteti sa imi ziceti si mie niste nume de caini? Va rooog! Funidtza!

8
Răspunde Raportează
dragutza98
în 22 Aprilie 2011 | dragutza98 întreabă:

Buna tuturor suntem in vacanta ce va place sa faceti? funda la cel care face activatile care le fac eu

7
Răspunde Raportează
DiabloGeo
în 22 Aprilie 2011 | DiabloGeo întreabă:

Cine imi zice secrtede de pescuit (sunt amator)?

4
Răspunde Raportează
Lolita_4631
în 22 Aprilie 2011 | Lolita_4631 întreabă:

Ce parere aveti despre cainii fara stapan? Ce stiti despre ei? Cum va afecteaza pe voi aceasta problema? Sunteti de acord cu aceasta?

1
Răspunde Raportează
perusA
în 22 Aprilie 2011 | perusA întreabă:

Am primit ieri doi perusi: fetita si baietel, si e pentru prima oara cand am papagali deci nu stiu absolut nimic despre ei, insa pe langa documentarea mea despre aceste mici fiinte, vreau sa intreb...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
EuAli
în 22 Aprilie 2011 | EuAli întreabă:

Am un telefon LG KP501.Cand ma bag pe YouTube, ii dau play la un video, imi apare o clepsidra si scrie ca se conecteaza, si ramane asa pana cand da eroare.Stiti solutii ca sa nu mai am astfel de probleme?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
biby_9683
în 22 Aprilie 2011 | biby_9683 întreabă:

Hey prieteni. Ce sa fac ca sa ma placa cainele meu mai mult? El s-a atasat mai mult de mama mea.Are doar 4 luni si nu vreau sa se invete cu ea.Deja am un caine care este atasat de mine dar e deja de...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
toxicgirl_7093
în 22 Aprilie 2011 | toxicgirl_7093 întreabă:

Bunna:)! Vreau si eu niste nume de catei masculi...Am unul si nu stiu ce nume sa ii pun~:(... Fundita:X!~

8
Răspunde Raportează
ZeePinkStar
în 22 Aprilie 2011 | ZeePinkStar întreabă:

Buna TPU :] Stiti daca exista rase de pisici care nu cresc? Multumesc;;]

2
Răspunde Raportează
GiuliaTamas
în 22 Aprilie 2011 | GiuliaTamas întreabă:

Buna dimineata TPU! Am ceva probleme cu pisica mea. Deci eu acum o luna am vazut o pisicuta EXTREM de cute pe strada a nimanui si chiar atunci mi-am dorit sa am si eu una mno parintii au acceptat mami...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
yust3y
în 22 Aprilie 2011 | yust3y întreabă:

Pai mai am un caine mic si cam nu stiu ce sa fac nu vrea sa asculte deloc cand plecat de acasa Cand plecam de acasa se duce pe patul meu incepe sa latre la usa apoi se duce iar pe patul meu si is face...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Danu_1439
în 22 Aprilie 2011 | Danu_1439 întreabă:

Ziceti care e rasa de caine favorita. Un video si promit dau funda.

10
Răspunde Raportează
Danu_1439
în 22 Aprilie 2011 | Danu_1439 întreabă:

Un nume frumos fata, si unul baiat.

20
Răspunde Raportează
xX Kikyo Xx
în 21 Aprilie 2011 | xX Kikyo Xx întreabă:

Voi ce credeti despre viorica si emil luca de la Romanii au talent? Ii votati? eu da.pentru ca emil e varul mamei mele :). plz help

8
Răspunde Raportează
xX Kikyo Xx
în 21 Aprilie 2011 | xX Kikyo Xx întreabă:

Plzz...am bratari din ate din plastic (nu stiu cum li se spune) le'am impletit si le'am purtat mult da am vazut ca se innegresc (is murdare sau ce?). plzz imi spuneti cum se curata? daca merge funda+ fot? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
andreuta88
în 21 Aprilie 2011 | andreuta88 întreabă:

Hei buna, sunt din oltenita si caut dresor sau dresoare pentru labrador de 4 luni va rog dau funda!

1
Răspunde Raportează
andreuta88
în 21 Aprilie 2011 | andreuta88 întreabă:

Hei! buna, voi nu aveti o problema cu oameni care eutanasiaza caini si alti oameni care isi lasa animalele pur si simplu pe strada?

10
Răspunde Raportează
BabyDollRalukks
în 21 Aprilie 2011 | BabyDollRalukks întreabă:

Hello everyone!:X Cine imi spune cat costa un Yorkshire Terrier? Daca stiti pe cineva care vinde asa ceva imi puteti spune(+ pret)? Imi doresc enorm si in curand ma voi muta la casa. Fundaaa+ Vot=Tu& Eu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
SweetySweet
în 21 Aprilie 2011 | SweetySweet întreabă:

Cum pot face sa nu se vada prietenii pe facebook? adica prietenilor mei să le apară doar familia si relațiile? funda! merci anticipat:*

2
Răspunde Raportează
Șttefania
în 21 Aprilie 2011 | Șttefania întreabă:

Am o problema mai mare. Am un catel de 2 luni jum. si nu i-am facut nici un vaccin. Eu l-am luat acum 2 saptamana si nu i-am facut deoarece nu am avut bani. Azi am vb cu doctorul si a zis ca...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
ToxicSmile
în 21 Aprilie 2011 | ToxicSmile întreabă:

Imi puteti da un nume de catel? de puiut de caine baiat sa fie dragut cele mai frumoase nume dau vot+funda =multumesc!

7
Răspunde Raportează
MrBlueEnergy
în 21 Aprilie 2011 | MrBlueEnergy întreabă:

Cine joaca mt2 Dinamik? Cum vi se pare? Este ca pe GX (adica iti da cal doar daca platesti, etc... :-& )?

1
Răspunde Raportează
Liqua
în 21 Aprilie 2011 | Liqua întreabă:

URGENT ma poate ajuta cineva sa deblochez un nokia 2730 clasic imi cere :restriction code nu stiu daca e blocat in retea sau doar pe o cartela anunme Vreau sa-mi dati voi un cod ca nu pot sa ma duc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonymus3000
în 21 Aprilie 2011 | Anonymus3000 întreabă:

Dati ideei de niste taguri de graffiti misto si nu foarte lungi din 4 - 6 litere si un mod misto de a le scrie dau funda fast

2
Răspunde Raportează
djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg
în 21 Aprilie 2011 | djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg întreabă:

Nu stiu dar aripioarele perusului meu sunt mai mici, nu mai poate nici zbura.Imbatraneste? oare(:).

4
Răspunde Raportează
VERSACE_7822
în 21 Aprilie 2011 | VERSACE_7822 întreabă:

Ciao all stie cineva ce as putea face ca sa-mi placa mai mult cainele mew el este un metis de boxer cu ciobanesc german are vreo 10-11 luni da simt eu ca este prea comun si as vrea sa ma ajutati sa gasesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonymus3000
în 21 Aprilie 2011 | Anonymus3000 întreabă:

Dati ideei de niste taguri de graffiti misto si nu foarte lungi din 4 - 6 litere si un mod misto de a le scrie dau funda repede

2
Răspunde Raportează
  • 1003
  • 1004
  • 1005
  • 1006
  • 1007
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Femeiastelară
    trimisă pe 20 Ianuarie

Femeiastelară întreabă:

Formez un ntreg mpreun? cu alt hibrid, l visez, l simt, energia lui e n mine. Dar l ur?sc. Cnd spun hibrid nseamn? c? nu mai sunt 100% fiin?? uman?. Cu greu mi g?sesc locul...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 16 ore

LisaJulie întreabă:

,,Dac? s-ar face referendum pentru eliminarea pensiilor speciale nu ar merge nici jum?tate din romni s? voteze! " mi-a spus un amic. Oare chiar a?a ar fi?
    15 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 18 ore

RobocopBuisness întreabă:

S? zicem c? ai dou? u?i. Una n care prime?ti $1.000.000, cealalta te ntorci in anul 2000. Pe care ai alege ?i de ce.
    13 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 12 ore

9PM întreabă:

De ce eu daca sunt mulatru sunt ro?u n obraji cteodat?? In mare parte cnd sunt fericit, ?i simt cum mi arde fata parca cnd am a?a o stare de beatitudine. Eu de obicei sunt trist, dar se vede...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.073
  • Întrebări: 3.955.396
  • Răspunsuri: 17.671.964
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Teen Wolf

Teen Wolf

Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!

Start quiz
Categorii
  • 652.129 Adolescenţi
  • 55.638 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.908 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.147 Carieră
  • 20.379 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.478 Conversaţii