Heii :-x. ciine de aicii practica karate? :) si ce stil?:-x eu facc karate de ...cam un an si am centura galbena :))))
Am o pisica de 5 ani pe care o cheama Sarah. E foarte inteligenta si de multe ori ne depaseste si pe noi. Ea are la dispozitie curtea noastra si garajul insa de obicei simte nevoia sa stea cu oameni,...? (mai mult)
Am si eu un ciine dar anul trecut a nascut 17 ciinisori si nu i-am putut da, acum insa deoarece toate erau fete si au nascut cite 17 -19 asa e rasa lor ca se imultesc o data in jumate de an si cite multi...? (mai mult)
Stiti vreun nume de catel? Dar sa fie frumoase!
Ce nume ar trebuui sa pun la noul meu papagal? va rog sa nu dati nume de caine. cel mai bun raspuns=fundita
Cum era propozitia aia : dragostea e la fel ca un drog pentru ca ...cum continua?
Buna TPU am si eu un bichonel baiat ( alb ) cu toate vaccinurile carnet d sanatate etcc caut gagicutza pentru el de combinat :"> ( are cam un an cam asa ) :-? vbm aici : nebuneala_si_talent daca e cineva...? (mai mult)
De unde imi pot cumpara un dihor?(stau in bucuresti)
Este adevarat ca FIFA a desfintat Barcelona? :((
am convins-o pe mama sa imi ia o pisica, cu conditia ca daca o timen o saptamana sa nu zgarie nimic prin casa.Pe unde pot gasi asa mate prin Rm.Valcea? funda si vot(nu stupid:)))
Hey! Am un peste Betta baiat si nu stiu ce nume sa-i pun. Aveti idei de nume?
Sal am si eu o intrebare dar nu stiu daca veeti stiiziceti-mi si mie un site de unde pot lua un hack de goodgame farmer contactati-ma la id :cristina_maricica@yahoo.com
am si eu o prietena dar este cam.cam rea cu cei din jur ce as putea sa o fac sa nu mai fie asa? :-*
eu am o papagalita, coco, pe care am reusit sa o dresez.inainte ciupea, iar acum imi sta pe deget, pe umar si mai ales pe cap. spuneti cateva intamplari amuzanet ce vi s-au intamplat cu animalul...? (mai mult)
Acum 15 minute am vazut cum un catel pichinez a fost calcat INTENTIONAT de un.sa ii spunem...fiinta umana de etnie TIGAN. A zambit si a plecat mai departe, apoi s-a intors si iar a ras cand catelul se? (mai mult)
Care sunt hobby-urile voastre? De ce v-ati ales acel hobby? Dau FUNDA la cel mai bun raspuns si la restul dau folositor.
NU stiu cum sa va zic...la pisica mea(mentionez ca este birmaneza) i se incurca foarte rau parul...si nu stiu cum sa il mai descurc, nici nu sta sa o pieptam.help me!
Buna TPU. Ce jucarii pot sa le confectionez pentru papagalii mei? vreau raspunsuri cu imagini sa stiu cum sa le fac. Multumesc anticipat!:X
Cum pot sa pun google in loc de pnp-nuke funda! dau:*:*
Hei! Am nevoie de niste site-uri de fotografie cu poze artistice cu natura, poluare. Astept raspunsuri!:*
Cn imi da un site de unde imi pot lua videoclipuri de pe youtube
Cine are cont pe www.foopets.com?
Cine poate sa-mi dea si mie idei de haine.sunt la design vestimentar
Buna care dintre voi aveti acasa canari au am vreo 16 am si puii da-ti si numele lor dau la toti folositor
Cainele meu nu mananca mai nimic de 3 zile, are febra, urineaza cu sange, nu face caca si nu are chef de nimic. am fost la veterinar si i-a facut injectii si tot ii e rau. va rog spuneti-mi ce sa fac....? (mai mult)
Imi dati si mie informatii despre amibe? Cele mai multe ia funda+2 voturi!
Cum se numeste melodia? dau fundita:X http://stirileprotv.ro/show-buzz/romanii-au-talent/romanii-au-talent-valentin-din-spalator-de-masini-a-ajuns-cantaret-de-top.html
Imi da si mie cineva un cont webkinz deluxe
Ma numesc Serena si sunt din Timisoara.Caut cele mai frumoase jocuri cu cai virtuali.Ma puteti ajuta, va rog?
Am nevoie de ajutorul vostru, vreau sa castig concursul de la KissFm ce consta intr-o scurta excursie in Alpi. Pentru asta e necesar sa strang cat mai multe note de 5 pe pagina "gastii" mele ( http://www.kissfm.ro/kisstv/gashka/852/Daniela-Radu.html...? (mai mult)
Care este firma voastra preferata?
Am o problema cu pisica mea mai mica de un an. Mă tem sa nu fie bolnava de ceva din moment ce e foarte slaba si nu mănâncă nimic, nici chiar carne. Iar dacă mănâncă, mai mult gusta de fapt....? (mai mult)
Stiti cumva de unde pot dowloada wordpad 2003?
As vrea sa va intreb cum pot face rost de un formular pentru a strange fonduri pentru un adapost de animale in Oarja, pentru a semna cat mai multi oameni?
Buna TPU vreau sa va cer si eu parera in legatură cu un animalut de companie. Vreau sa imi cumpar un hamster dar nu de ala pitic(este prea mic si fragil) unul cam ca ala sirian, doar ca vreau sa fiem...? (mai mult)
Hey! imi dati niste linkuri cu desenu garfiled in romana va rog frumos imi plac mult desenele astea! funda la primul raspuns.
Cum se prepara laptele praf pentru vitei?:D
ce putere ati vrea sa aveti? exemplu:as vrea sa pot zbura, etc...
ca tot vorbeam de meserii, voi la ce meserii visati si de ce? cel mai interesanr primeste foonda.eu una as vrea sa fiu regizor dar phoate ma razgandesc...
Pentru catzelul/catelusa viitor/viitoare :). Vreau niste nume si pentru femele si pentru masculii dar va rog nu imi dati nume din astea :olly, cutzu.rexy:|. Vreau ceva special dc genul :Kully, Zuki, ...? (mai mult)
Vreau un papagal dar nu stiu cum sa-l conving pa tata sa-mi ia unul am vazut unul pe net si mi s-a parut mega frumos idei plss
Buna TPU.Va rog frumos imi ziceti de unde iau lentile cu sharingan de la animu naruto ca imi place foarte mult desenea m-am uitat pana la ep 205 din shippuuden si am vazut pe youtube unul care a postat...? (mai mult)
va rog sa ma ajutati, trebuie sa ii dau un nume potrivit beagleu-lui meu, vreau sa vie potrivita pentru rasa lui(NU blacky, otto etc)asa ca va rog mult!
Buna! Pe desenatori. ro se fac desene exeptionale.Imi puteti spune si mie cum fac ca sa deseneze asa? pupici si
Buna ziua TPU. Stie cineva daca exista un tratament care da roade pentru guta la perusi? Mai exact guta la picioare. Mi-am dus perusul la dr si mi-a zis ca este de la batranete faptul ca nu se mai tine...? (mai mult)
Vrea cineva sa urmareasca blogul meu? http://myblog4fashion.blogspot.com/
Stie cineva vreun sait cu teste amuzante si sa fie online?
Care stie video-uri cu miscari faine pr dans hip-hop... ceva in genu;) dau funda! :x
Hi TPU! De mult am vrut un animalut de companie :X.Prima intrebare era CE animal? Normal ca un catel :X:X. A doua intrebare era CE RASA de catel? As fi vrut un buldog francez dar mi s-a spus ca poate avea...? (mai mult)
Daca reinstalez versiune noua de yahoo messenger pot sa vad atunci cine sta pe invisibil pe yahoo mess cand caut pe un site de detectat sau tot ca ofline imi apare daca e invizibil persoana pe care o caut?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogdănel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?