TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 1030
  • 1031
  • 1032
  • 1033
  • 1034
KidOoNh
în 9 Martie 2011 | KidOoNh întreabă:

Ce parere aveti ca in sambata asta ii In Pui Mei:X:X:X:X?

3
Răspunde Raportează
marin_6979
în 9 Martie 2011 | marin_6979 întreabă:

Salut am 12 ani si vreau sa ma ocup cu sala de forta ce ziceti?

6
Răspunde Raportează
?ttefania
în 9 Martie 2011 | ?ttefania întreabă:

Cum ati convinge-o pe mama voastra sa va luati un caine pechinez negru[nu este rasa 100%]? Ea zie ca e urat cand va fi mare.

3
Răspunde Raportează
VERSACE_7822
în 9 Martie 2011 | VERSACE_7822 întreabă:

Salut i-mi poate spune cineva dc i sa marit ochiul carasului meu e un caras telescop si i-a aparut ceva pete albe pe corp multumesc

4
Răspunde Raportează
Deiiuu
în 9 Martie 2011 | Deiiuu întreabă:

Heii all. am un catel boxer care arata cam asa. : http://www.clinicasandu.ro/images/boxer-dog.jpg. Da numai ca e fata.:)). Va Place?;;)

4
Răspunde Raportează
condreavaly
în 9 Martie 2011 | condreavaly întreabă:

as vrea sa cumpar un pui de pitbull. cat costa si ce sarcini am de facut cu el pana se intareste

3
Răspunde Raportează
Dief
în 9 Martie 2011 | Dief întreabă:

As vrea sa cumpar un bichon cat mai repede. Aveti idee de unde? Nu vreau sa fie mai scump de 200 de euro ( stiu ca sunt si mai ieftini pentru ca am vazut pe internet, dar nu mai aveau). Am cautat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
StopCardiak
în 9 Martie 2011 | StopCardiak întreabă:

Cum pot downloada nintendogs?

1
Răspunde Raportează
master1998
în 9 Martie 2011 | master1998 întreabă:

Astept sugestii pentru cum sa configurez un skate...Eu ma gandeam la deck toy machine, axe element, roti chocolate, si rulmentii bones reds (preferabil).

1
Răspunde Raportează
Allecsandra27
în 9 Martie 2011 | Allecsandra27 întreabă:

As dori si eu un pui de labrador are cineva? pentru ca nu pot sa-l cumpar nu am destui bani sa il cumpar...(stau in bucuresti)

1
Răspunde Raportează
Allecsandra27
în 9 Martie 2011 | Allecsandra27 întreabă:

Care este rasa voastra favorita de caini?

7
Răspunde Raportează
CHAMAH7_6371
în 9 Martie 2011 | CHAMAH7_6371 întreabă:

Voi ce hobbi aveti? eu unul colectionez monede vechi.Este cineva care face acelasi lucru? daca da mai bine add chamah7 vreau sa va mai intreb cate ceva

2
Răspunde Raportează
emma_5889
în 9 Martie 2011 | emma_5889 întreabă:

as putea face handmade din plastilina normala? a facut cineva? eu am de mult acest hobby dar nu am incercat cu plastilina.va multumesc"

2
Răspunde Raportează
FanaFoarteMAreDemiLovato
în 8 Martie 2011 | FanaFoarteMAreDemiLovato întreabă:

Doua intrebari! 1.Stie cineva un site unde se casesc backgrounduri de revista? 2.Stie cineva un site unde se gasesc png-uri?

2
Răspunde Raportează
cryssa
în 8 Martie 2011 | cryssa întreabă:

La prima vedere, cu ce seamana poza asta?( fara sa cititi comentariile) http://imgur.com/gallery/Z9NLL

16
Răspunde Raportează
anoniiim
în 8 Martie 2011 | anoniiim întreabă:

Am acvarium cu pestii.cine se pricepe sa ma ajute plss. am un peste. camm de 15 cm intru. un acvarium foarte mare. dar in ultima vreme inoata ft repede si se da cu capuu de acvarium.:| si sta cu burta in...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
?ttefania
în 8 Martie 2011 | ?ttefania întreabă:

Am gasit un catelus pe care as putea sa il iau chiar in acest moment dar este o problema, este negru. Seamana cu asta : http://www.caini-pisici.com/mare/mare_82c5a6ffaca85401d8d7fc9da1c974ed.jpg...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Alexa_9443
în 8 Martie 2011 | Alexa_9443 întreabă:

Cine se joaca ladypopular si stie cum sa schimbe fundalul la profil? [fundita :*]

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Martie 2011 |

Hey, e cineva pe aici pasionat de filmele de groaza? As vrea sa-mi spuneti si mie ce e mai bun : The Grudge sau Bloody Mary? Cei care au experienta in filmele de groaza trimiteti cerere de prietenie sa...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Eu_9064
în 8 Martie 2011 | Eu_9064 întreabă:

Http://www.4animals.ro/ Ce parere aveti despre al 2 lea videoclip voi sunteti inpotriva eutanasieri cateilor sau nu?

24
Răspunde Raportează
mariohardy
în 8 Martie 2011 | mariohardy întreabă:

am o problema cu sony vegas pro 9 cand ii dau sa imi salveze un video pe care l-am facut nu il salveaza ajunge timpul de asteptare cred ca pana si la 24 de ore l-am mai avut pe alt pc dar nu salva...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Eu_9064
în 8 Martie 2011 | Eu_9064 întreabă:

TPU am si eu o intrebare deci am avut 12 pesti pui de gupy si acum toti au murit si a mai ramas unul mic si plapand care cred nu nu va supravietui dar de ce au murit va rog frumos ajutati-ma sa nu poara...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonima55
în 8 Martie 2011 | anonima55 întreabă:

Puteti sa-mi spuneti si mie daca sunt cursuri de dans oriental in SLATINA si daca da unde as puteasa ma inscriu si eu va roog mult...multumesc anticipat

2
Răspunde Raportează
andraa00
în 8 Martie 2011 | andraa00 întreabă:

Heiii TPU ^_^. Imi poate spune cineva cum i pot convinge pe ai mei sa imi ia un caine? [ Mentionez ca stau la bloc :) ]

6
Răspunde Raportează
DrugFree
în 8 Martie 2011 | DrugFree întreabă:

Care e diferenta dintre cioara si corb?

6
Răspunde Raportează
mardeamor
în 8 Martie 2011 | mardeamor întreabă:

Care este cel mai usor de crescut si bland animalut de casa? in afara de caine si pisica.mersi

20
Răspunde Raportează
funkiehair
în 8 Martie 2011 | funkiehair întreabă:

Vesti bune! legea eutanasierii nu mai este valabila!

10
Răspunde Raportează
curiozitatea
în 8 Martie 2011 | curiozitatea întreabă:

Buna TPU... Iubitori de animale:). Pentru ca intrebarea mea este adresata doar pentru oamenii cu suflet:D Intrebarea mea este:D Cine s-a uitat aseara pe Antena3? Ati vazut ce parere au despre noi restul? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
petrica09
în 8 Martie 2011 | petrica09 întreabă:

daca este cineva crescator de iepuri rasa berbec pitic sa imi dee id lui de mess ca vreau sa va intreb ceva ori pe privat ori aici la intrebare

1
Răspunde Raportează
FlorinLOveGaga
în 8 Martie 2011 | FlorinLOveGaga întreabă:

Un nume pentru un catel

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Martie 2011 |

Buna Am gasit o pisica in scara blocului meu, se pare ca cineva a lasat-o acolo.Am tinut-o o perioada de timp dar acum nu mai pot.Si nu stiu ce sa fac cu ea.Pe strada sa ii dau drumul nu vreau.Am intrebat...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Roshuboy1991
în 8 Martie 2011 | Roshuboy1991 întreabă:

Sper ca am nimerit categoria de intrebari. As vrea sa-mi procur un acvariu. Dar nu vreau sa ma arunc la ceva mare. As vrea un acvariu sub forma de bol pentru un peste sau doi. Am inteles ca la genul acesta...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
elena33_1247
în 8 Martie 2011 | elena33_1247 întreabă:

Care e animalul vostru preferat? eu am o pisica si nu stiu cum so ingrijesc e birmaneza, vreun sfat ceva?

3
Răspunde Raportează
?dia?
în 8 Martie 2011 | ?dia? întreabă:

Http://www.google.ro/url?url=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3D5oUEbYa_5dY& rct=j& sa=X& ei=Lsh1TYSjOYvZsgb7vZyKBQ& ved=0CCsQuAIwAA& cu=candy6691& usg=AFQjCNH3fGi7zLH_-4Z2XC1KaJysDqDmvA A ceasta este...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Martie 2011 |

Cat costa blocurile acrilice de aici? http://www.scrapshop.md/stamps/stamp-supplies/2-pack-acrylic-blocks-1-3-4-x-1-and-1-3-4-x-1-3-4.html?___store=rum&___from_store=eng ce inseamna 84, 22 MDL?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Martie 2011 |

Cine ma baga si pe mine in lista de prieteni de la jocul Barn Buddy de pe hi5! va rog frumos am nevoie de prieteni emailul meu este georgicaa97@yahoo.com

2
Răspunde Raportează
katy
în 7 Martie 2011 | katy întreabă:

De ce nu exista mancare de pisici cu gust de soarece? :))

6
Răspunde Raportează
rrazwy
în 7 Martie 2011 | rrazwy întreabă:

Cine doneaza sau vinde porcusor de guineea? in bucuresti sau ploiesti? ma intereseaza si cusca... dau fundita.

1
Răspunde Raportează
NoGames
în 7 Martie 2011 | NoGames întreabă:

Vreau si eu niste linkuri cu animeuri ceva mai simple, dar care sa atraga atentia. imi trebuie pentru desenatori.ro! :D

2
Răspunde Raportează
kresycenzia
în 7 Martie 2011 | kresycenzia întreabă:

Vreti sa fim vecini pe Farmerama? Eu am contul de doua zile si sunt totusi inca la nivelul trei. Dar am invatat cum sa avansez mai repede! Daca sunteti in cautare de vecini, scrieti-va aici numele de utilizator....? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
curiozitatea
în 7 Martie 2011 | curiozitatea întreabă:

Buna TPU am o intrebare despre situatia animalelor la noi in tara :D Sa incepem cu povestea cu care are legatura intrebarea mea:D Poi vecina mea a fost internata la spital timp de 2 saptamani.in care...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Dyka
în 7 Martie 2011 | Dyka întreabă:

Pisica mea nu mai este activa!(si era in orice minut al zilei asa) nu mai vrea sa se miste. doarme si doarme. E fierbinte, nu prea are pofta de mancare... cred ca e racita. ce sa-i dau sa-i treaca? dau? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
??????????
în 7 Martie 2011 | ?????????? întreabă:

Sall TPU, AM O INTREBARE IN LEGATURA CU HAMSTERUL MEU, ochi lui s-au uscat si is mari, cred ca are diabet. sau ceva de genu, dc credeti ca are ochi asa? credeti ca moare? sau din cauza diabetului? ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
fllory
în 7 Martie 2011 | fllory întreabă:

azi am facut putina ceapa cu ou si nu am mancat tot si am niste catelusi pe care ii tin in casa impreuna cu mama lor. Am pus ca o idioata ceapa pe care nu am mancat-o in bolul catelusei si micuti...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Nume
în 7 Martie 2011 | Nume întreabă:

Ce browser trebuie sa folosesc sa imi mearga ValkrieMt2?

1
Răspunde Raportează
BiBaNu_9208
în 7 Martie 2011 | BiBaNu_9208 întreabă:

De unde pot cumpara un Zmeeu?

3
Răspunde Raportează
MeDyw0w
în 7 Martie 2011 | MeDyw0w întreabă:

Ce nume de catelusi stiti?

12
Răspunde Raportează
LEONTE_7847
în 7 Martie 2011 | LEONTE_7847 întreabă:

Cine joaca cityville sa imi lase numele sa devenim vecini si ne ajutam :D am lvl 11

2
Răspunde Raportează
Ioana9769
în 7 Martie 2011 | Ioana9769 întreabă:

De Unde pot lua mai multe poze gen http://2.bp.blogspot.com/_EF7jMCp0jPs/SHjTfvRd1RI/AAAAAAAADHA/cot2Xg4Iins/s400/DSC_0454.jpg

3
Răspunde Raportează
Eugeniutomitaprimul
în 7 Martie 2011 | Eugeniutomitaprimul întreabă:

Cum pot privi tv online? dau funda

2
Răspunde Raportează
  • 1030
  • 1031
  • 1032
  • 1033
  • 1034
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • DnIon
    trimisă pe 17 Ianuarie

DnIon întreabă:

Oare cand se va termina razboiul din ucraina?
    48 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 17 Ianuarie

9PM întreabă:

Mi- am luat un parfum, mai exact celebrul Lataffa Khamrah. In prima zi s- a simțit mirosul ăla divin, dar după ce mai m- am dat odată cu el nu l- am mai simțit! Am întrebat și niște cunoscuți ...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • DnIon
    trimisă pe 17 Ianuarie

DnIon întreabă:

Buna seara o sa adresez si eu asa o intrebare sper sa am mai multe raspunsuri… Ce parere aveti de Nicusor dan ca presedinte?
    19 răspunsuri
  • LauriucStefanMihai
    trimisă pe 17 Ianuarie

LauriucStefanMihai întreabă:

Bună, am găsit în tele soției mele mesaje intime de la un bărbat și chiar au vb cât de dur era și ea ii s- a plâns ca sunt lent etc și ca nu ii fac toate poftele dar ea ultima oara nu îmi dădea...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.021
  • Întrebări: 3.955.319
  • Răspunsuri: 17.671.454
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 44 minute
Ce zici de un quiz?
Ted

Ted

Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!

Start quiz
Categorii
  • 652.125 Adolescenţi
  • 55.638 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.907 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.142 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.471 Conversaţii